Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alakası yokta ordan burdan duyup yapıcam soğan suyunu kokudan dolayı yapamadım ama klomeni de duydumda doktorsu kullanılırmı diye sordumDoktorun vermediği ilaçları kullanmak size yarar yerine zarar verebilir kafanıza göre ilaç kullanmamalısınız. Soğan suyu ile klomenin birbirleriyle alakası yok zaten
Alakası yokta ordan burdan duyup yapıcam soğan suyunu kokudan dolayı yapamadım ama klomeni de duydumda doktorsu kullanılırmı diye sordum
Cnm bana doktor verdi, klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vurundumDoktora gitmeden klomen kullanan varmı acaba bi yan etkisi varmı bu ay onu denemek istiyorum soğan suyunu yapamıyorum ya yardımcı olurmusunuz.?![]()
Doktor muayenesiz kullanılmıyo dimiCnm bana doktor verdi, klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vurundum
Hayır çocuk için bi sorunum yok çok şükür
Hayır, Bi doktora sor cnm uygun görürse verirDoktor muayenesiz kullanılmıyo dimi
Anladım yumurtalarım sağlamdı amaSorununuz yoksa ilaç kullanmamalısınız, eğer daha önce doktora gitmişseniz yumurtalar gelişmiyor vs gibi bir problem varsa klomen verir yoksa durduk yere kullanmak doğru değil.
Anladım teşekkür ederimHayır, Bi doktora sor cnm uygun görürse verir
Anladım yumurtalarım sağlamdı ama
Kist yapiyo doktor kontrolunde kullaninDoktora gitmeden klomen kullanan varmı acaba bi yan etkisi varmı bu ay onu denemek istiyorum soğan suyunu yapamıyorum ya yardımcı olurmusunuz.?![]()
EvetHormonlarınıza baktırdınız mı eşiniz de doktora göründü mü?
Anladım tm teşekkürlerKist yapiyo doktor kontrolunde kullanin
Neden olumsuz konustu 19mm güzel bi boyut çatlatabilrdi yanlis yapmıs. Ayrica bidaha cagirmasi gerekti yumurtan catladimi diye. Bu yasadgniz belirtiler yumurtlamadan sonrada , hamileykende yasanabilen benzer belirtilerdir bilemezsinizmerhaba kızlar bir sorum olucakti
bu konuda okadar cok baslik varki nereye yazcami bilemedim
gecen ay adetimn 3.gunu gunde 1 tane klomen e basladim.doktrm adet olmazsan gel dmisti ben dayanamadim ilac bitiminden 1 gun sonra(adet in 8.gunu) farkli bir doktr a gidip durumu anlattim muayn oldum.
sonuc olarak hic yumurtam olusmamis. normalde yumurta olmaliymis ama ilac dozuda cok dusuk belki geç etki etcektir deyip 4 gun sonra (adtin 12.gunu) tekrar gel dedi busefer sadece 1 tane yumurtam olusmus sol tarafta 19 mm.pek umutlu konusmadi çatlatma ignesine gerek yok gun asiri iliski onerdi belki tutar deyip umutsuzluga kapilmadan çalismalara devam ettim.
beklenen yumurtla tarihim 22kasim ama benim takibime göre 20 kasimda yumurt çatladi ve takip eden 4 .5 gün boyunca şiddetli bel kasik meme hassasiyeti ve agrilarim oldu. özellikle sol tarafimda hissettim bu agrilari.agrilar azaldi ara ara belime karnima biseyler batiyo sanki. meme uclarim acisi hic gecmedi kzardi çok hassaslasti suan en belirgin belirtim bu adetime 6 gün var çok sabirsiizim acaba hamilemiyim yada klomenin etkisiyle mi yasiyorum bu belirtileri guzel yorumlarinizi bekliyorum kizlar![]()
Neden olumsuz konustu 19mm güzel bi boyut çatlatabilrdi yanlis yapmıs. Ayrica bidaha cagirmasi gerekti yumurtan catladimi diye. Bu yasadgniz belirtiler yumurtlamadan sonrada , hamileykende yasanabilen benzer belirtilerdir bilemezsiniz