Klomen kullananlar bakabilir mi?

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.019
364
123
2 senedir çocuk olmadığı için doktorumdan klomen istedim bugün 2.günüm adetin pazartesi başla 5 gün iç haftaya salı gel dedi ama hangi haftaya salı dedi acaba sormayı unuttum hamile kalma şansını artırıyor mu kalan varmı kullanınca

Kontrle gittin mi canım durumun nasıl yumurtaların büyüdümü bende kullandım bu ay çatla iğneside oldum 25 bat bekliyorum

Kizlar merhabalar ben 2 yıldır evliyim doktora gittim bana adetliyken gel demişti gittim ve yumurtaları daha iyi görmek için yumurtlama döneminde çağırıp baktı yumurtan oluşmamış ama endişelenme ilaçla tedavi edilebilir diyo adet olunca tekrar gel birkez daha bakıp ekin olalım dedi ama endişeleniyorum ne demek oluyo yaşam varmı bana bilgi verirmisiniz

Klomen yumurtayi buyutup catlatmaya yardimci oluyor canim. Ben klomen kullandim sonrasinda duphaston diye bir ilac yazdi doktorum 3 haftalik hamileyim. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…