- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Hoşgeldin canım iğneden kaç gün geçtiMerhaba siteye yeni üye oldum bizimde 11 aydır çocuğumuz olmuyor doktora gittiğimde pco oldugumu öğrendim ama sadece pco görünümü varmış hormonlarım düzgün kilom yok. Doktor Klomen tedavisine başladı adetin3.günü günde iki kere 5 gün içtim bugün adetin 16.günü ve 3 gündür karnımda aşırı bir ağrı sertlik ve şişkinlik var nedeni ne olabilir , fikirlerinizi paylaşırmısınız lütfen bende bebeğinin olmasını çok istiyorum.
Bana iğneden bahsetmediHoşgeldin canım iğneden kaç gün geçti
Evet vermedi , neden ofHoşgeldin canım benimde klomenden sonraki 13. Günüm henüz ağrı hissetmiyorum sana çatlatma iğnesi vermedi mi
klomen ve çatlatma iğnesi birlikte kullanılıyor da oyuzden sordum bende dün çatlatma iğnesi oldumEvet vermedi , neden of
Bana klomen ve inofolic verdi vede adet bintince gün aşırı ilişki dedi birdaha gel demedi . yarın gitsem adetin 17.günü geç mi olur hala umudum olabilir miLi
klomen ve çatlatma iğnesi birlikte kullanılıyor da oyuzden sordum bende dün çatlatma iğnesi oldum
Çatlatma günün geçtiyse geç olabilir genelde yumurta 19 mm falan olunca vurduruyorlarBana klomen ve inofolic verdi vede adet bintince gün aşırı ilişki dedi birdaha gel demedi . yarın gitsem adetin 17.günü geç mi olur hala umudum olabilir mi
Kendiliğinden çatlamış olabilir mi yada çatlayacak olabilir mi karın agrım var ama akintim falan yok henüz çok istiyorum bir melegimin olmasınıÇatlatma günün geçtiyse geç olabilir genelde yumurta 19 mm falan olunca vurduruyorlar
Öyle saçma şey mi olur çatlatma iğnesi neden düşük yaptirsin öyle hamile kalan o kadar çok kişi var ki doktor sacmalamis resmen. Tamam yumurta çok olunca igne vermiyolar banada vermemisti doktorum ama doktorun açıklaması nedeni saçma olmuşMerhaba arkadaşlar bı buçuk senedir çocuğumuz olmuyor geçen ay bı doz bu ay iki doz klomen kullandım 3 yumurtam var biri tam olarak gelişmiş o da tıkalı olan kısımda ama doktor bu engel olmaz dedi fakat hiç çatlatma iğnesi yapmak istemiyor eğer çatlatma yaparsak ilerde bebekde düşük olur diyor hemen çatlatma yaparsak aşılama yapmamız lazım diyor aklım çok karışık özel olduğu için para kazanmak için mi yapıyor anlamadım yardımcı olun lütfen
Evet durum bu malesef çatlatma istiyorsan vuralim diyor ama bişey farketmiycek o kadar arttirmiyor hamile kalma olasılığını diyor degistircem doktorumu artık bu ay canım bakalım insAllah bu iyi olurÖyle saçma şey mi olur çatlatma iğnesi neden düşük yaptirsin öyle hamile kalan o kadar çok kişi var ki doktor sacmalamis resmen. Tamam yumurta çok olunca igne vermiyolar banada vermemisti doktorum ama doktorun açıklaması nedeni saçma olmuş
Bence kacarak uzaklas o doktordan bildigin asilama yapip para kazanma derdinde klomen tedavisi olup igne ardindan hamile kalip dogum yapan milyontane anne var yaaEvet durum bu malesef çatlatma istiyorsan vuralim diyor ama bişey farketmiycek o kadar arttirmiyor hamile kalma olasılığını diyor degistircem doktorumu artık bu ay canım bakalım insAllah bu iyi olur
Çok teşekkür ederim haklısın bende napicami bilemedim insan iyi düşünmeye calisiyo ama araştırıp ediyoruz doktor tam tersi yonlendiriyo bıktık artık bizde degistiricez doktoru herkes umutla gidiyo gerçekten sırf maddi kazanç için yapıyorsa hakkımi umutlarimi nasıl oduycekBence kacarak uzaklas o doktordan bildigin asilama yapip para kazanma derdinde klomen tedavisi olup igne ardindan hamile kalip dogum yapan milyontane anne var yaa
Sirf para kazanmak icin catir catir sezeryan yapiyolar ya ozeldeÇok teşekkür ederim haklısın bende napicami bilemedim insan iyi düşünmeye calisiyo ama araştırıp ediyoruz doktor tam tersi yonlendiriyo bıktık artık bizde degistiricez doktoru herkes umutla gidiyo gerçekten sırf maddi kazanç için yapıyorsa hakkımi umutlarimi nasıl oduycek
Teşekkür ederim canım benim haklısın insanın parasıyla umutlarını harcıyorlarSirf para kazanmak icin catir catir sezeryan yapiyolar ya ozeldesen ilaci kullanmisken degistir bence baska bi doktor gorsun seni cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?