- 10 Eylül 2020
- 149
- 67
-
- Konu Sahibi Masalgibii
Aaa demek ki ağırlar normaldirBen tere basamadım eşim wc ye götürdü ve karıncalanma oldu sonra da kullanmadım tek kutu kullandım ama faydası olmadı
Bu ay klomen kullandım dün bitti ve dün ağrı oluştu sağ tarafımda çok korkuyorum. Acaba apandisit mi diye düşündüm klomen kullanıp böyle bi ağrı yaşayan var mı
Bende bu ay kullandım canm bende baya kasık ağrıları var sol tarafta normal gibi yan etkilerinden biri doktor ne zaman kontrol için çağırdı seniBu ay klomen kullandım dün bitti ve dün ağrı oluştu sağ tarafımda çok korkuyorum. Acaba apandisit mi diye düşündüm klomen kullanıp böyle bi ağrı yaşayan var mı
Bu ay klomen kullandım dün bitti ve dün ağrı oluştu sağ tarafımda çok korkuyorum. Acaba apandisit mi diye düşündüm klomen kullanıp böyle bi ağrı yaşayan var mı
Bende bu ay kullandım canm bende baya kasık ağrıları var sol tarafta normal gibi yan etkilerinden biri doktor ne zöaanBu ay klomen kullandım dün bitti ve dün ağrı oluştu sağ tarafımda çok korkuyorum. Acaba apandisit mi diye düşündüm klomen kullanıp böyle bi ağrı yaşayan var mı
Korkulacak bir şey yok canm ilaç etkisi bende bugün gittim yumurta 14 ml olmuş cuma yine gel dedi bendede hala kasık ağrısı baya var normal dedi doktor bunun için bir bakıma ilaç ile büyüme oluyor geçen ay da adet sonrası gitmiştim 6 ml di ilaç kullanınca daha çabuk büyüme olduğu için ağrı benceHap bittikten sonraki 4. yada 5. Gün dedi canım cuma günü gideceğim nasipse 4. Günü oluyor
Canım ilaç bittikten kaç gün sonra yumurta tam anlamıyla büyüyor ben bi yandan ovulasyon testiyle de takip ediyorum daKorkulacak bir şey yok canm ilaç etkisi bende bugün gittim yumurta 14 ml olmuş cuma yine gel dedi bendede hala kasık ağrısı baya var normal dedi doktor bunun için bir bakıma ilaç ile büyüme oluyor geçen ay da adet sonrası gitmiştim 6 ml di ilaç kullanınca daha çabuk büyüme olduğu için ağrı bence
Vallaha canm bunu bende bilmiyorum benim ilaç pazar bitti Çarşamba gittim 14 ml dedi yarın gene gideceğimCanım ilaç bittikten kaç gün sonra yumurta tam anlamıyla büyüyor ben bi yandan ovulasyon testiyle de takip ediyorum da
Canım ben de de öyle oldu yumurtan çatlamıştır büyük ihtimal ondandırBu ay klomen kullandım dün bitti ve dün ağrı oluştu sağ tarafımda çok korkuyorum. Acaba apandisit mi diye düşündüm klomen kullanıp böyle bi ağrı yaşayan var mı
Yok canım yumurta geliştiği içinmişCanım ben de de öyle oldu yumurtan çatlamıştır büyük ihtimal ondandır
Bende yaşadım benden parca vile düştü senin yaşadığını yaşadım acilik oldum hatta çok kötüBu ay klomen kullandım dün bitti ve dün ağrı oluştu sağ tarafımda çok korkuyorum. Acaba apandisit mi diye düşündüm klomen kullanıp böyle bi ağrı yaşayan var mı
Bisey diyicem peki parca düşmesi neden oluyor ben sanci çektim ve aşırı yani sorna parca düştü rahatladimKorkulacak bir şey yok canm ilaç etkisi bende bugün gittim yumurta 14 ml olmuş cuma yine gel dedi bendede hala kasık ağrısı baya var normal dedi doktor bunun için bir bakıma ilaç ile büyüme oluyor geçen ay da adet sonrası gitmiştim 6 ml di ilaç kullanınca daha çabuk büyüme olduğu için ağrı bence
Parça kan pıhtısı mıBisey diyicem peki parca düşmesi neden oluyor ben sanci çektim ve aşırı yani sorna parca düştü rahatladim
Valla işte bilmiyorum büyük bi parca geldi yani ciğer gibiydi o düştü kasigimdaki ağrı gitti ama klomen kullandıktan sonra oldu geçen ay içtim bu ay adetimde olduParça kan pıhtısı mı
Kist olabilir canım o zaman kist ağrı yapar adet iken atılır o atıldı ise normal doktorunla konuş sende ilaç kist yapmış olabilirValla işte bilmiyorum büyük bi parca geldi yani ciğer gibiydi o düştü kasigimdaki ağrı gitti ama klomen kullandıktan sonra oldu geçen ay içtim bu ay adetimde oldu
Kist olabilir canım o zaman kist ağrı yapar adet iken atılır o atıldı ise normal doktorunla konuş sende ilaç kist yapmış olabilir
Fark ettiğin anda doktora git kisttir o kesin tadavi değiştirir canımIşte gitmem lazım da normalde hiç olmaz öyle klomen kullanınca oluyor iki defa kullandım ikisinde de böyle yaptı
Gitmedim valla öyle kaldı artık olursa olur olmasada kısmet artıkFark ettiğin anda doktora git kisttir o kesin tadavi değiştirir canım
Hayırlısı olsun canm benim inşallah kafaya takma senGitmedim valla öyle kaldı artık olursa olur olmasada kısmet artık
Apandisit miymiş? Bende yaklaşık 3 hafta önce hsg oldum 2 gündür sağ alt karnımda acaip bir ağrı var 2 büklümüm sürekli apandisitten şüphelenmeye başladımBu ay klomen kullandım dün bitti ve dün ağrı oluştu sağ tarafımda çok korkuyorum. Acaba apandisit mi diye düşündüm klomen kullanıp böyle bi ağrı yaşayan var mı