Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ağrı yaşadı mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Masalgibii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
149
67
Bu ay klomen kullandım dün bitti ve dün ağrı oluştu sağ tarafımda çok korkuyorum. Acaba apandisit mi diye düşündüm klomen kullanıp böyle bi ağrı yaşayan var mı

Ben tere basamadım eşim wc ye götürdü ve karıncalanma oldu sonra da kullanmadım tek kutu kullandım ama faydası olmadı

Hap bittikten sonraki 4. yada 5. Gün dedi canım cuma günü gideceğim nasipse 4. Günü oluyor
Korkulacak bir şey yok canm ilaç etkisi bende bugün gittim yumurta 14 ml olmuş cuma yine gel dedi bendede hala kasık ağrısı baya var normal dedi doktor bunun için bir bakıma ilaç ile büyüme oluyor geçen ay da adet sonrası gitmiştim 6 ml di ilaç kullanınca daha çabuk büyüme olduğu için ağrı bence

Canım ilaç bittikten kaç gün sonra yumurta tam anlamıyla büyüyor ben bi yandan ovulasyon testiyle de takip ediyorum da

Bisey diyicem peki parca düşmesi neden oluyor ben sanci çektim ve aşırı yani sorna parca düştü rahatladim

Valla işte bilmiyorum büyük bi parca geldi yani ciğer gibiydi o düştü kasigimdaki ağrı gitti ama klomen kullandıktan sonra oldu geçen ay içtim bu ay adetimde oldu
Kist olabilir canım o zaman kist ağrı yapar adet iken atılır o atıldı ise normal doktorunla konuş sende ilaç kist yapmış olabilir

Bu ay klomen kullandım dün bitti ve dün ağrı oluştu sağ tarafımda çok korkuyorum. Acaba apandisit mi diye düşündüm klomen kullanıp böyle bi ağrı yaşayan var mı
Apandisit miymiş? Bende yaklaşık 3 hafta önce hsg oldum 2 gündür sağ alt karnımda acaip bir ağrı var 2 büklümüm sürekli apandisitten şüphelenmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…