• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen kullananlar acil yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

karabiber38

cennette, cehennemde senin içinde...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
479
397
23
kızlar kısaca anlatayım hemen çünkü tecrübeye ihtiyacım var:
doktor klomen verdi yumurtalıklarım tembel olduğu içinmiş. kullandıktan 3 gün sonra kontrol dedi. resmi tatil olduğu için başka doktora aynı derdi anlatmaya uğraşmak istemediğim için gidemedim kontrole.
3 gün geçti klomeni kullanalı ve çalıştığım için doktoruma cumartesi gidebilirim.
klomenden sonra doktor nasıl tedavi izleyecek, tam 1 hafta geçmiş olacak beni kontrol edince... çok gecikme olur mu klomen aciliyeti var, kontrollü tedavi midir.bilgisi olan var mı

Yumurtaliklarin buyümuş mü diye bakıcaktı yani çok aciliyeti yok tatlım büyüdüyse ya catlatma iğnesi yapar ya da şu günler ilişkiye girin der bana da demişti doktorum
çok teşekkür ederim. peki iğne süreci nasıl ilerliyor özelde mi yaptırdın ücreti ne kadardı

klomeni yumurta oluşturmak için verir ilaç tamamen bittikten 5 gün sonra kontrole çağırır yumurta büyüklüğüne bakar istenilen boyuttaysa çatlatma iğnesi vurur 12 ve 36. saatlerde ilişki önerir ve adet tarihini bekletir geçtiği gibi beta hcg yapılır
ama bir hafta da sorun değil yumurta durumuna göre çok geç kalmış olacağını sanmam ama doktora gitmeden 2 gün önce ilişki derim
yani doktora cuma gideceksen çarşamba ilişki olursa hem yumurtan çatlamışsa geç kalmamış olursun büyümemiş olursa da iğneye kadar spermler yenilenmiş olur

iğne ücreti ortalama 100-110 arası herhangi bi hasatanede koldan vurdurabilirsin
ovitrelle ya da choromon var ikisinden biri olur fiyatları yakın

klomeni yumurta oluşturmak için verir ilaç tamamen bittikten 5 gün sonra kontrole çağırır yumurta büyüklüğüne bakar istenilen boyuttaysa çatlatma iğnesi vurur 12 ve 36. saatlerde ilişki önerir ve adet tarihini bekletir geçtiği gibi beta hcg yapılır
ama bir hafta da sorun değil yumurta durumuna göre çok geç kalmış olacağını sanmam ama doktora gitmeden 2 gün önce ilişki derim
yani doktora cuma gideceksen çarşamba ilişki olursa hem yumurtan çatlamışsa geç kalmamış olursun büyümemiş olursa da iğneye kadar spermler yenilenmiş olur
yorumun için çok teşekkür ederim. :KK9:

Bana gerek kalmamiştı tatlım çatlatma ignesine gerek kalmadan çatlamiştı o yüzden onu bilmiyorum rica ederim ne demek
açıkcası ben hemen iğneyi istemiyorum öncelik doğal yollardan olsun istiyorum. kendiliğinden çatlamasını istediğimi doktorla paylaşabilir miyim

açıkcası ben hemen iğneyi istemiyorum öncelik doğal yollardan olsun istiyorum. kendiliğinden çatlamasını istediğimi doktorla paylaşabilir miyim

Tabiki soyleyebilirsin tatlim zaten doktor ultrasonla bakiyor birkac saat icinde çatlıycak da diyebilir

merhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim hiç korunmadık ona rağmen çocugumuz olmadı gerekli yüm tetkikleri yaptırdık ne bende ne eşimde bi sorun çıkmadı elhamdülillah ama evleneli 1 yılı geçtiği için doktorum klomen tedavisine baslayalım dedi adetin beşinci günü sabah akşam olacak şekilde kullan klomemi dedi 5 gün sonra da 3 gün ara ver 3 . gün kontrole gel dedi yarın başlıyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim olmayan herkese de bana da nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla :KK200:

merhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim hiç korunmadık ona rağmen çocugumuz olmadı gerekli yüm tetkikleri yaptırdık ne bende ne eşimde bi sorun çıkmadı elhamdülillah ama evleneli 1 yılı geçtiği için doktorum klomen tedavisine baslayalım dedi adetin beşinci günü sabah akşam olacak şekilde kullan klomemi dedi 5 gün sonra da 3 gün ara ver 3 . gün kontrole gel dedi yarın başlıyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim olmayan herkese de bana da nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla :KK200:
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim. :KK200: bana klomen bittikten 3 gün sonra kontrole gel dedi. bayram tatili girdi araya gidemedim. sonra doktorum ameliyattaydı başka doktora gittim klomen tedavi süreci için geciktiğimi söyledi, alttan muayene etti bende 3.58 cm basit kist ile karşılaştı. şimdi adeti bekliyorum ona göre kisti yok etmek için tedavi uygulayacak. klomenden 3 gün sonra kesi git doktora tedavi sonuçlansın.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim. :KK200: bana klomen bittikten 3 gün sonra kontrole gel dedi. bayram tatili girdi araya gidemedim. sonra doktorum ameliyattaydı başka doktora gittim klomen tedavi süreci için geciktiğimi söyledi, alttan muayene etti bende 3.58 cm basit kist ile karşılaştı. şimdi adeti bekliyorum ona göre kisti yok etmek için tedavi uygulayacak. klomenden 3 gün sonra kesi git doktora tedavi sonuçlansın.

gidicem inşallah cuma günü 9.40 ta cok heyecanla bekliyorum ve kist oluşumunu da cok sık duyuyorum bi ay içinde gecio mu kist inşallah sizin hakkınız da da hayırlısı olur :KK200:

Back