• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elfurflm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
246
66
13
30
Kızlar klomen kullandım bitti adetime daha çok var yani bi belirti felan olan var mı şimdi ilaç bittikten sonra yapmam gerekn bisey varmı

Ben sağlık odana gitim klomen yazdi
Sağlık ocağı kafasına görenasıl klomen yazıyor? Senin kadın doğuma gidip önce kan tahlili ultrasonla kontrol olman lazımdı hormonların ne durumda kistin var mı yok mu her şeye bakılıp eğer doktor uygun görürse klomen vermesi lazımdı ayrıca klomen bazı insanlarda yumurtayı çok büyütüp çatlamazsa kiste çeviriyor kontrole gidip çatlatma iğnesi olman lazımdı bence zaman kaybetme kadın doğuma randevu al..

Nasıl ya? Ben mesela bu ay hiç bişey kullanmadan yumurta takibine gittim yumurtamın gelişmediğini gördü doktor buna göre bi dahaki ay klomen baslıcak. Sağlık ocağı neye göre yazıyor bunu ya kist olursa?
Aynen bana da dr klomen yazdı yumurtalıklarım zayıf mış solda yumurtalık göründü dedi gün aşırı ilişki olur sa iyi olur dedi sağlık ocağı yazamaz rapor lu ilaç demeyelimde resmen ultrasona bakmadan yazamaz

Aynen bana da dr klomen yazdı yumurtalıklarım zayıf mış solda yumurtalık göründü dedi gün aşırı ilişki olur sa iyi olur dedi sağlık ocağı yazamaz rapor lu ilaç demeyelimde resmen ultrasona bakmadan yazamaz
Yani bildigim kadarıyla kisti varsa kistini besleyen bi ilaç, yada yumurta gelişiminde bi problem yoksa iyice büyütüp kiste çeviren bi ilaç. Bana arkadas kafasına göre almış kullanmış gibi geldi ne diyelim inşallah zararını görmez

Yani bildigim kadarıyla kisti varsa kistini besleyen bi ilaç, yada yumurta gelişiminde bi problem yoksa iyice büyütüp kiste çeviren bi ilaç. Bana arkadas kafasına göre almış kullanmış gibi geldi ne diyelim inşallah zararını görmez
Sağlık ocagina gittim kan verdim herşeyin normaldi dedi kanın az dedi dedim çocuk istiyoruz 5 aydır olmuyor işte vitamjn yazdı bana dv3 yazdı klomen de yazdı ictim öyle kendi yazdı

Valla bakmadı öyle yazdı dedi kullan

Sağlık ocagina gittim kan verdim herşeyin normaldi dedi kanın az dedi dedim çocuk istiyoruz 5 aydır olmuyor işte vitamjn yazdı bana dv3 yazdı klomen de yazdı ictim öyle kendi yazdı
Hani bilmiyorum da bana ultrason da baktı ertesi sabah aç karnına kan testi verdim yumurtaların tembel yavaş çalışıyor dedi klomeni günde s1 a1 yazdı 5 günde bitti sabah akşam d vitamini ve folik iod 12 yazdı ama sonra sorun olmasın belkide muayene etse kdd başka Bişi çıkcak hani o zamanda boşuna içmiş olacaksın bence sen iyi bir dr a gitmelisin

Hani bilmiyorum da bana ultrason da baktı ertesi sabah aç karnına kan testi verdim yumurtaların tembel yavaş çalışıyor dedi klomeni günde s1 a1 yazdı 5 günde bitti sabah akşam d vitamini ve folik iod 12 yazdı ama sonra sorun olmasın belkide muayene etse kdd başka Bişi çıkcak hani o zamanda boşuna içmiş olacaksın bence sen iyi bir dr a gitmelisin
Gidicem Bu ay doktor dolu artık ne zaman olursa

Ultrasyona girmedim yumurtlama zamanim da yarın ertesi gün işte yani ortalama yinede ilişkiye giriyoz normalde ama kasiklarim ağrıyor böyle değişik ağrı
Çok şaşırdım açıkçası peki yumurtlama gününüzü nerden biliyorsunuz uygulama takviminden mi

Şimdi kasiklarim ağrıyor sağ göğsüm de ağrı var sadece bilmiyotum

Back
X