KLOMEN KULLANAN VAR Mİ ACİLLLL

nryonder015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
81
14
21
adetimin 4 günü doktora geldim klomen verdi 5 gün kullan gel dedi bnde geldim kendisi yoktu başka doktora bakıncam
Günde 1 kere iç dedi 5 gün kullandım bıraktım 2 gündür bel agrisi ve kasık ağrım vardı 1 senedir bebeğim olmuyor eşimle ilgili bi problemde yok ise yarıyor mu klomen

Ben defalarca Klomen kullandım kist yapmaktan başka bir işe yaramadı, Femara daha etkili.
Sizin daha yumurtalarınız gelişiyor kasık ağrısı ondan dolayı. Eşinizde problem yok, siz hormon vs baktırdınız mı?

adetimin 4 günü doktora geldim klomen verdi 5 gün kullan gel dedi bnde geldim kendisi yoktu başka doktora bakıncam
Günde 1 kere iç dedi 5 gün kullandım bıraktım 2 gündür bel agrisi ve kasık ağrım vardı 1 senedir bebeğim olmuyor eşimle ilgili bi problemde yok ise yarıyor mu klomen

Aynı durumdayım bir yıldır istiyorum olmuyor doktor tedaviye başladı ben de geçen ay ilk defa adetimin 5.günü başladım klomen kullandım 5gün hap günde iki defa şeklinde sonra çatlatma iğnesi ovitrelle kullandık doktor üç yumurtamın gelişmiş olduğunu ve çatlatma iğnesini söyledi bir gün sonra da ilişki önerdi ama olmadı malesef adet oldum bu ay da yine klomen ve dün de çatlatma iğnesi vurdurdum bakalım hayırlısı inşallah

Bana da iğnesi lazım HIc bi yerde yok bana alıp gönderir misiniz kargoyla ücretini ben veririm ibanla

X