• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMEN KULLANAN ARKADASLAR BILGI VERIRMISINIZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
1.5 senelik evliyim PCO kistine sahibim 5 6 ay dupbaston adinda bir ilac kullandim adet duzensizligim oldugu icin bu ay adetimin 2.gunu ile 6.gunune kadar klomen adinda ilac kullandim 13 yada 14.gununde doktorum kontrole cagirdi ilac sonrasinda kasiklarimda ara ara agrilar mevcut bu buyume yada catlamayami isaret yasayanlar varmi acaba ovulasyonda yumurtlama donemi olarak gorunuyor ama daha adetten sonraki 3.gunum kullanip hamile kalan arkadaslar bilgi verirmisiniz?

Son düzenleme:
1.5 senelik evliyim PCO kistine sahibim 5 6 ay dupbaston adinda bir ilac kullandim adet duzensizligim oldugu icin bu ay adetimin 2.gunu ile 6.gunune kadar klomen adinda ilac kullandim 13 yada 14.gununde doktorum kontrole cagirdi ilac sonrasinda kasiklarimda ara ara agrilar mevcut bu buyume yada catlamayami isaret yasayanlar varmi acaba ovulasyonda yumurtlama donemi olarak gorunuyor ama daha adetten sonraki 3.gunum kullanip hamile kalan arkadaslar bilgi verirmisiniz
Kasiklarinizda sancı batma oluyorsa muhtemel büyüyordur yada çatlama evresinde doktorun söylediği tarihte gidin çatlatma iğnesi vurur sonra ilişki zamanını saatine kadar söylüyor

Kasiklarinizda sancı batma oluyorsa muhtemel büyüyordur yada çatlama evresinde doktorun söylediği tarihte gidin çatlatma iğnesi vurur sonra ilişki zamanını saatine kadar söylüyor
Batma degil ama ara ara agrilarim mevcut ovulasyonda catlama oldugunu gordum ama doktorum iliskiye gir yada girme demedi ilaci verdi 13 14.gun cagirdi iliskiye girmelimiyim yoksa beklemelimiyim

Batma degil ama ara ara agrilarim mevcut ovulasyonda catlama oldugunu gordum ama doktorum iliskiye gir yada girme demedi ilaci verdi 13 14.gun cagirdi iliskiye girmelimiyim yoksa beklemelimiyim
Tabiki girmelisiniz gün aşırı. Hiç zaman kaybetmeyin bazen hiç farkında olmadan catliyabiliyor. Biz farkında olmadan kaçırıyoruz. Gün aşırı mutlaka ay sonuna kadar devam edin. 13. 14. Gün gittiğinizde catlamamissa zaten doktorda söyler sen yine gün aşırı devam edersin... Hiç şansa bırakma

Tabiki girmelisiniz gün aşırı. Hiç zaman kaybetmeyin bazen hiç farkında olmadan catliyabiliyor. Biz farkında olmadan kaçırıyoruz. Gün aşırı mutlaka ay sonuna kadar devam edin. 13. 14. Gün gittiğinizde catlamamissa zaten doktorda söyler sen yine gün aşırı devam edersin... Hiç şansa bırakma
Siz kullandinizmi bu ilaci

Bende kullandım bu ay canım ben testle takip ediyorum aman hala koyulasma olmadı testte ve acayip kuruluk yaptı bu ilaç catladigi zaman gelen akıntı da yok . Ilaç bitirdiğim gün akintu oldu jel gibi katı yapışkan akıntı. Yinede gün aşırı deniyoruz kaçırmamak için

Ben deneyemiyorum daha oncede ovulasyonla takip ederdim ama genelde 13.gunden sonra koyulasma olurdu bu sefer 8.gunden itibaren koyulasma oldu iliskiye giremiyoruz malesef :( esimde test yaptircak bu yuzden pehriz olmasi gerekiyor yarindan sonra insAllah firsat kacmamis olur.Rabbim bu mubarek gunde anne olmak isteyen kadinlarin kucagini bos birakmasin insAllaj

Klomeni kullanma suresi varmi en az 2 en fazla r ay kullanilor felan gibi yoksa cocuk olana kadar denenen bir yontemmi

Bende kullandım bu ay canım ben testle takip ediyorum aman hala koyulasma olmadı testte ve acayip kuruluk yaptı bu ilaç catladigi zaman gelen akıntı da yok . Ilaç bitirdiğim gün akintu oldu jel gibi katı yapışkan akıntı. Yinede gün aşırı deniyoruz kaçırmamak için
Klomen harici bir tedavi gordunuzmu ben dupbaston ve klomen kullaniyorum dupbastonu 4 ayi gecti klomeni ilk kullandim

Klomen harici bir tedavi gordunuzmu ben dupbaston ve klomen kullaniyorum dupbastonu 4 ayi gecti klomeni ilk kullandim
Yok canım doktorum direk aşılama yapalım duyup ilaç yazmıyor maddiyat önemli onlar için sürekli folik asit ve bir ilaç daha veriyor unuttum adını ama hamilelerde dusugu önleyen bir ilaç

Bende bu ay gunde 3 klomen kullandim klomen biteli 2 gn oluyor 18i yumurta takibi icin gidicem hic kasik agrim yok yumurta olusmamis olablrmi 😔

Alıntı Cevapla

Back