• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullanan arkadaşlar bi bakar mısınız?

poliswomen

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
160
38
318
Malatya
arkadaşlar doktor bugün klomen verdi ve adetimin 3.günü bugün başlamamı söyledi.5gün kullan bırak dedi.ama içini okudum adetin 5.günü başlanır diyo.acaba daha önce kullananlar hatırlıyo musunuz ne zaman kullandığınızı?bugün başlasam mı acaba yoksa 5.günü mü bekleyeyim mi?

merhaba..doktorun nasil dediyse oyle kullanmalisin..cunku ona gore durum degerlendirmesi yapiyorlar...ben ilk ay kullandigmda adetin 3.gunu baslamistim..ikinci aldigimda ise reglim bittikten sonraki 5.gunde almistim..doktoun nasil dioyrsa oyle al..kafana gore almak iyi degil bu ilacta..

bende 3. günü başlıyorum hep. daha iyi etki ediyo. ilk kullandığımda 5. gün başladım büyütmemişti yumurtamı. 2 aydır 3. günü başlatıyo gayet sağlıklı 20mm yumurtalarım oluyo

3 ay önce ben de kullanmaya başladım ve doktor bana da 3. günü 5 gün boyunca kullanacaksın demişti. ayrıyeten adetin 15.gününde de duphaston ilacını vermişti bu ilacıda 5 gün boyunca kullandım. tedavim 3 ay sürdü çünkü bu ay hamile olduğumu öğrendim. şuan 5 haftalık hamileyim.:49: Rabbim isteyenlere de nasip etsin..

Back