Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanacağım ilk kez ☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tesla58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
630
462
103
Arkadaşlar merhaba 1 yıldan fazladır bebek istiyoruz Mart'ta kimyasal yaşadım başka olmadı klomene başlayacağım tecrübelerinizi yazar mısınız

Ben bu ay yaptım ama olmadı bu gün test yaptım yarın doktora kontrole gidicem zaten 3 tane arkadaşım da 2. Çatlatma iğnesinde hamile kaldı belki 2. Aya umutlar ama iğne vurulursan sakın ama sakın 14. Günden önce tets yapma ben 12. Gün yaptım pozitif çıktı 14. Gün yani bu gün yaptım negatif

Merhaba. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım en son kontrole gittiğimde yumurtaların iki tanesi 20 mm olmuştu ama hala çatlamamıştı. Doktor bi hafta 6 kere ilişkiye gir regl olmazsan test yap olursan 3. Gün gel dedi. Ovulasyon testi yaptım 2 kere çizgiler birbirine çok yakın çıktı ama hiç pik olmadı son3-4 gündür yapıyorum test neredeyse çizgi yok gibi. Hiç pik görmeden yumurtamın çatlama ihtimali var mı? Bi testimin resmini koydum lütfen cevap verir misiniz

Eklentiler

• DED80842-F763-4973-AF6A-92D44FAA4717.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 20
Merhabalar tecrübelerinize ihtiyacım var ilk kez üye oldum yazıyorum kusuruma bakmayın . Bu ay klomen kullandım adetimin 3. Günü başladım (15 Kasım bat) günde 2 tane içtim Klomen biteli 3 gün oldu doktor kontrole çağırmadı iğnede vermedi. Tahmini adetin kaçıncı günü yumurta çatlar bugün 10. Gün adetimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…