Klomen kulananlar kaç gün sonra test yapmalı

mbna

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
184
28
20
Merhaba hanımlar 1 Kasım'da regl oldum 7 Kasım da bitti bu ay doktor klomene başlatti 5 kasım da da başladim bu gün 25 kasım doktor çok garip bir sekilde ilacı kulandiktan sonra kontrole cagirmadi regl bitince 7 gün gün asırı beraber olmamızı söyledi daha sonra 10 sonra test yap dedin bana bu gün test yaptım negatif çıktı yoksa cokmu erken yapmişim sizce bide benim son bir haftadır karnım ve belim ağrıyor hafif gösum sanciyor ara ara yada ben öyle duşunmek istediğim için mi öyle zannediyorum bide son olarak ta test yaptigimda hayali bir çizgi görür gibi oldum ilk dk larda acaba hayalim goruyorum diye düşündüm

Doğal yol sayıldığı için 14 günde kanda çıkar sizinki daha idrarınıza geçmemiş olabilir kan testinize kaç gün var ?

Doğal yol sayıldığı için 14 günde kanda çıkar sizinki daha idrarınıza geçmemiş olabilir kan testinize kaç gün var ?
Net bı tarih vermedi doktor 10 veya 12 gün sonra test yap dedi bu gün reglim in biteli 15 gün olmuş

1 kasımda değil olduysan ayın 30 una kadar beklemelisin çünkü yumurtama döneminde bitti bu yüzden çarşamba günü tekrar idrar testi yap ve cumartesi kanda baktır
Ben de öyle düşünüyorum ama benim adetim çok düzensiz o yüzden bilemiyorum ne zaman yumurtlama olduğunu ne zaman regl olacağımı

Dediğim gibi şuanda test tarihiniz 30 Kasım kanda adet düzenliği varsa bunun öncesinde doktorunuz size ilaç kullandırması lazımdı daha sonra klomen kullanmalıydınız ayrıca takviye vitamin verdi mi

Dediğim gibi şuanda test tarihiniz 30 Kasım kanda adet düzenliği varsa bunun öncesinde doktorunuz size ilaç kullandırması lazımdı daha sonra klomen kullanmalıydınız ayrıca takviye vitamin verdi mi
Daha oncesinde duphaston kullandım söktürücü sonra klomen kullandım takviye ilaç fln vermedi bakalım olmazsa ya doktora söylerim yada degiştiririm doktorun soyledigine göre kist yok dedi hormonlar da düzgün dedi tek yumurtaliklarim zayıf mis

Olsun yumurtalıklar tembelleşe biliyor yaşınızdan kaynaklı mı bilemedim. Doktor değiştirseniz bile tekrardan doğal yol ile denemiş olcaksınız aynı tedaviye devam bu yüzden başa dönersiniz . pek ilgili hissetmediyseniz siz kararınız

Daha 20 yaşındayım 1 buçuk sene olacak evleneli olmadi daha herkes bana yaşın genç yeni evlendin fln diyor ama ben çok istiyorum yaşım küçük ama kilom var biraz

Protein destekli beslenin lifli besinler tüketin fazla yağlı ve fazla şekerli şeylerden uzak durun kilonuz hamileyken sizin için tehlikeli olabilir . Bazen kilodan da kaynakli olabiliyor bazı şeyler

Protein destekli beslenin lifli besinler tüketin fazla yağlı ve fazla şekerli şeylerden uzak durun kilonuz hamileyken sizin için tehlikeli olabilir . Bazen kilodan da kaynakli olabiliyor bazı şeyler
İnşallah öyle yapmaya calişayim 80 kiloyum yaşım 20 bide freely marka testi hiç duydunuz mu bu marka ile test yaptim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…