- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Çok agrın oldu mu peki ??? Sancın falan ya da saydigim degisiklikler kistten mi klomenden miTatlım kist hamileyken olabiliyor benim de vardı kistim ve çok şükür kist yok oldu.
Çok agrın oldu mu peki ??? Sancın falan ya da saydigim degisiklikler kistten mi klomenden mi
teşekkurlerrr.Canım ben klomen kullanmadım.Hamile kaldığım kistim vardı o kist sonradan yok oldu.Genelde polikistik hastalarda böyle olabiliyor
Ilk defa bu ay klomen kulandim ilk kontrole gittigmde 3 adet yumurta bunlardan 2si 18 mm 1 i de 15 mm di. 1 hafta sık iliski dedi. Ve oldu. Yumurtladigim gunden sonra gogus uclarim asiri agrimaya basladi ve akintim cogaldi agrilarim oldu adet sancisi ve kramplar. Doktora gittim ve 2 yumurtanin catladigini ve 1 inin 3 cm lik kist olusturdugunu soyledi. Bu şekilde olup hamile kalan varmi ve kistin hamilelige zarari olurmu ? Dr pek bisey soylemedi hamile kalirsan kuculur adet olursan atarsin ddi sastim kaldim. Ve yasadigim belirtiler klomenin etkisimi , kistin etkiisimi yoksa hamileligin belirtilerimi hic bilmiyorum.
CanimTatlım kist hamileyken olabiliyor benim de vardı kistim ve çok şükür kist yok oldu.
Canım kistin olduğu yumurtaliktan mi hamile kaldin?Tatlım kist hamileyken olabiliyor benim de vardı kistim ve çok şükür kist yok oldu.
Canım kistin olduğu yumurtaliktan mi hamile kaldin?
Bana kistin solda.. bebek de tam ortaya duruyor dedi..Sanırım ondan değil canım kist olmayandan oldu sanırım çünkü bebek olduğunda doktor kistli yumurtayı da göstermişti
İnşallah canım salı kontrolüm var heyecanliyim.. seninki hangi yumurtalıkta..sağ yumurtadan döllenmiş galiba.O kist zamanla eriyor hamilelikte inşallah hemen erir gider canım Allahın izniyle
İnşallah canım salı kontrolüm var heyecanliyim.. seninki hangi yumurtalıkta..
Ben de gidince sorayim belli oluyor mu , 10. Hafta geç mi..Sağ taraftan yumurtlamış dedi bana canım doktor.İnşallah herşey yolundadır Allahım gönlünüze göre versin inşallah
Solunda ağrı oluyor muydu..Sağ taraftan yumurtlamış dedi bana canım doktor.İnşallah herşey yolundadır Allahım gönlünüze göre versin inşallah
Valla canım hamile kaldıktan sonra kasıklarım hep ağrıdı o ağrıyı açıkcası pek hatırlamıyorum Allahın izniyle 14 gün sonra doğumum var aradan baya zaman geçti ama ben de hep kist vardı Sen şuan hamilesin zaten değil mi 11 haftalık bebeğin gelişimi nasıl doktor kistin hakkında ne söylüyor?Solunda ağrı oluyor muydu..
10+3 um benim bir kızım var doğumdan sonra oluşmuş sanırım.. gebelikte oluşmadığını söyledi doktor.. devlete gittim beni fakülteye sevk etti 2 hafta sonra tekrar kontrol dedi, küçülebilir dedi ama büyürse sorun olur.. yarin kontrolüm var.. bazen sol kasıyım da çok ağrı oluyor korkuyorum.. ay ne güzel.. normal doğum mu yapacaksın..Valla canım hamile kaldıktan sonra kasıklarım hep ağrıdı o ağrıyı açıkcası pek hatırlamıyorum Allahın izniyle 14 gün sonra doğumum var aradan baya zaman geçti ama ben de hep kist vardı Sen şuan hamilesin zaten değil mi 11 haftalık bebeğin gelişimi nasıl doktor kistin hakkında ne söylüyor?
10+3 um benim bir kızım var doğumdan sonra oluşmuş sanırım.. gebelikte oluşmadığını söyledi doktor.. devlete gittim beni fakülteye sevk etti 2 hafta sonra tekrar kontrol dedi, küçülebilir dedi ama büyürse sorun olur.. yarin kontrolüm var.. bazen sol kasıyım da çok ağrı oluyor korkuyorum.. ay ne güzel.. normal doğum mu yapacaksın..
Normal en iyisi canım.. sağ salim gelsin inşallah... ben kontrole gittim.. kist solda.. bebek de sağım da duruyormuş..Küçülür inşallah Allahın izniyle korkma arkadaşım gönlünü ferah tut
Gönlüm normal doğumdan yana bekliyoruz bakalım hayırlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?