Klomen + kist + catlayan yumurta

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Ilk defa bu ay klomen kulandim ilk kontrole gittigmde 3 adet yumurta bunlardan 2si 18 mm 1 i de 15 mm di. 1 hafta sık iliski dedi. Ve oldu. Yumurtladigim gunden sonra gogus uclarim asiri agrimaya basladi ve akintim cogaldi agrilarim oldu adet sancisi ve kramplar. Doktora gittim ve 2 yumurtanin catladigini ve 1 inin 3 cm lik kist olusturdugunu soyledi. Bu şekilde olup hamile kalan varmi ve kistin hamilelige zarari olurmu ? Dr pek bisey soylemedi hamile kalirsan kuculur adet olursan atarsin ddi sastim kaldim. Ve yasadigim belirtiler klomenin etkisimi , kistin etkiisimi yoksa hamileligin belirtilerimi hic bilmiyorum.

sağ yumurtadan döllenmiş galiba.O kist zamanla eriyor hamilelikte inşallah hemen erir gider canım Allahın izniyle

Solunda ağrı oluyor muydu..
Valla canım hamile kaldıktan sonra kasıklarım hep ağrıdı o ağrıyı açıkcası pek hatırlamıyorum Allahın izniyle 14 gün sonra doğumum var aradan baya zaman geçti ama ben de hep kist vardı Sen şuan hamilesin zaten değil mi 11 haftalık bebeğin gelişimi nasıl doktor kistin hakkında ne söylüyor?

10+3 um benim bir kızım var doğumdan sonra oluşmuş sanırım.. gebelikte oluşmadığını söyledi doktor.. devlete gittim beni fakülteye sevk etti 2 hafta sonra tekrar kontrol dedi, küçülebilir dedi ama büyürse sorun olur.. yarin kontrolüm var.. bazen sol kasıyım da çok ağrı oluyor korkuyorum.. ay ne güzel.. normal doğum mu yapacaksın..

Küçülür inşallah Allahın izniyle korkma arkadaşım gönlünü ferah tut
Gönlüm normal doğumdan yana bekliyoruz bakalım hayırlısı hakkımızda

Merhaba hanımlar 4ay önce klomen + ovitrelle kullandım ama hamile kalmadim 4aydir da hiçbirşey kullanmadan denedik ama gecikme de olsa yine olmadı regl gunumdeyim yarın doktora gidip klomene devam etmek istiyorum dicem benim gibi ara verip de devam eden oldu mu onu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…