S SEV SAHIN Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2019 164 28 13 31 13 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #1 merhaba klomen kullanıyorum bugun 3. gunum ama asırı derecede karın bölgemde şişlik var ılacın etkısı denıldı. ilaç bıttıkten sonra şişlik biter mi ? cevaplarınızı beklıyorum.
merhaba klomen kullanıyorum bugun 3. gunum ama asırı derecede karın bölgemde şişlik var ılacın etkısı denıldı. ilaç bıttıkten sonra şişlik biter mi ? cevaplarınızı beklıyorum.
G guluseven Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2019 1.005 1.033 83 30 13 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #2 biter merak etme. ilaç bittikten sonraki hafta ağrın olucak yumurtalığında sancı olucak daha
F flower world Nirvana Pro Üye 12 Ocak 2010 16.669 En iyi cevaplar 1 25.042 1.123 13 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #3 tabiki yapar yumurtalarnı büyütüyor , hamıle kalınca geçer inşallahh
S SEV SAHIN Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2019 164 28 13 31 13 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #4 guluseven .!.: biter merak etme. ilaç bittikten sonraki hafta ağrın olucak yumurtalığında sancı olucak daha Genişletmek için tıkla... PEKI BU SISLIK KILOYA CEVIRMEZ DEMİ :)
guluseven .!.: biter merak etme. ilaç bittikten sonraki hafta ağrın olucak yumurtalığında sancı olucak daha Genişletmek için tıkla... PEKI BU SISLIK KILOYA CEVIRMEZ DEMİ :)
G guluseven Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2019 1.005 1.033 83 30 13 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #5 SEV SAHIN .!.: PEKI BU SISLIK KILOYA CEVIRMEZ DEMİ :) Genişletmek için tıkla... hormon ilaçalrı bunlar ben 2 kilo almıştım klomenle kilo alaman normal ama gitti sonra kolayca verdim şişlik gaz yapıyo çok ama geçecek sabret
SEV SAHIN .!.: PEKI BU SISLIK KILOYA CEVIRMEZ DEMİ :) Genişletmek için tıkla... hormon ilaçalrı bunlar ben 2 kilo almıştım klomenle kilo alaman normal ama gitti sonra kolayca verdim şişlik gaz yapıyo çok ama geçecek sabret
S SEV SAHIN Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2019 164 28 13 31 15 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #6 guluseven .!.: biter merak etme. ilaç bittikten sonraki hafta ağrın olucak yumurtalığında sancı olucak daha Genişletmek için tıkla... ılıskı esnasında sancı ve yanma oluyor mu pekı ?
guluseven .!.: biter merak etme. ilaç bittikten sonraki hafta ağrın olucak yumurtalığında sancı olucak daha Genişletmek için tıkla... ılıskı esnasında sancı ve yanma oluyor mu pekı ?
G guluseven Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2019 1.005 1.033 83 30 17 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #7 SEV SAHIN .!.: ılıskı esnasında sancı ve yanma oluyor mu pekı ? Genişletmek için tıkla... yoo hayır o olmuyodu ilaçla ilgisi yok bence onun klomenle ilgisi yok
SEV SAHIN .!.: ılıskı esnasında sancı ve yanma oluyor mu pekı ? Genişletmek için tıkla... yoo hayır o olmuyodu ilaçla ilgisi yok bence onun klomenle ilgisi yok