Gebeliğe Hazırlık Klomen ile oluşan kist nasıl gecer.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mevayigit

🤲❣️👶 Oğluşumu bekliyoruz
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
2.218
2.738
53
Gecen ay klomen kullandım catlatma iğnesi oldum 3 tane yumurtam vardı. Ve hiçbiri çatlamamış. Bugun adetin 3.gunu gittigimde ogrendim. Doktor adetin son gunu tekrar gel dedi. Ama adetim kesildi normalde yogun olmam lazım. Sadece dün yogun geldi. Tabiki kist ten. Kurtulabilirmiyim bu kistten. Sogan suyu gibi başka onerisi olan varmı bitkisel. ☹️

Bende de oluştu aynı şeyden, soğan kürü hala yapmakla beraber geçen ay, civan perçemi, aslan pençesi, hayıt tohumu kaynatıp içtim sürekli, baya büyümüştü o kist anca 2 ayda attım sanırım hala da kalmış olabilir diye soğana devam ediyorum malesef, bu yüzden de ikinci klomeni deneyemiyorum ne nalet bişeymiş

Tüh ya i
Bende de oluştu aynı şeyden, soğan kürü hala yapmakla beraber geçen ay, civan perçemi, aslan pençesi, hayıt tohumu kaynatıp içtim sürekli, baya büyümüştü o kist anca 2 ayda attım sanırım hala da kalmış olabilir diye soğana devam ediyorum malesef, bu yüzden de ikinci klomeni deneyemiyorum ne nalet bişeymiş
İnşallah atarım bende ya. İyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum ama var bir hayır bundada.

Sen soyleyinc
Atarsın canım o kist adetle atılan bi kist dert etme, dediğin gibi vardır hayır
Sen soyleyince oyle gittim aldım . Kaynattım içecem birazdan. Adetim kesildi ya iki gun olduktan sonra adetle zor atarım. Bugun doktora gittim adetimi sordu bende iyi dun sokuldu dedim demez olaydım doktordan cıktım kesilmiş. O yüzden sordu zaten heralde. Sogan kürüne 3 ay oldu benim yapmıştım yine yapsam bişey olurmu acaba. Ve otlarla beraber içilirmi. İbrahim saracoglu hepsini sırayla yaptırıo. Once sogan sonra testere dişli aslan pencesi sonra civan perçemi sonra incir ve havuç kürü yaptırıo.

Sen soyleyinc
Sen soyleyince oyle gittim aldım . Kaynattım içecem birazdan. Adetim kesildi ya iki gun olduktan sonra adetle zor atarım. Bugun doktora gittim adetimi sordu bende iyi dun sokuldu dedim demez olaydım doktordan cıktım kesilmiş. O yüzden sordu zaten heralde. Sogan kürüne 3 ay oldu benim yapmıştım yine yapsam bişey olurmu acaba. Ve otlarla beraber içilirmi. İbrahim saracoglu hepsini sırayla yaptırıo. Once sogan sonra testere dişli aslan pencesi sonra civan perçemi sonra incir ve havuç kürü yaptırıo.
Evet sırayla yapsan daha iyi, ben çayları karıştırıyodum ama soğanı tek yapıyorum etkili diye, buna güveniyorum da aslında artık başka bişey yapmıcam bitkisel olarak, Allah ne zaman nasip ederse artık, son bi klomen daha denicem olmadı tüp, aşılama falan hiç uğraşmicam

Back