- 29 Mayıs 2020
- 42
- 19
- 3
- 30
- Konu Sahibi Princessec
Kendiliğinden yumurtası gerekli olgunluğa ulaşıp çatlayıp ama gebelik oluşmadığı için doktorun klomen verdiği varmı ? Yoksa sadece yumurtlama problemi olanlaramı veriliyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bu sebepten 3 ay femara 3 ay klomen kullandim. yine de gebelik olusmadi.Kendiliğinden yumurtası gerekli olgunluğa ulaşıp çatlayıp ama gebelik oluşmadığı için doktorun klomen verdiği varmı ? Yoksa sadece yumurtlama problemi olanlaramı veriliyor ?
Teşekkürlerklomen ağır bir ilaç değil. destekleyii bir ilaçtır korkmanıza gerek yok
Yumurtalar büyüdüğü ve çatladığı haldemi demekki nasipte varsa olucak herşeyin zamanı var beklicezaynen bu sebepten 3 ay femara 3 ay klomen kullandim. yine de gebelik olusmadi.
evet daha kaliteli yumurta olsun veya cifter cifter olsun diye veriliyor. biri dollenir diye.Yumurtalar büyüdüğü ve çatladığı haldemi demekki nasipte varsa olucak herşeyin zamanı var beklicez
Sağol canım, bende kararsız kaldım kullansammı doğal akışına bıraksammı diye kullanıcam o haldeevet daha kaliteli yumurta olsun veya cifter cifter olsun diye veriliyor. biri dollenir diye.
kullan zarar gelmez.. fayda goren cok. ben gormedim. bana baska bir seyi vesile edecek Allah demek ki.. bir de her sey vakit saat bekliyor dediginiz gibi..Sağol canım, bende kararsız kaldım kullansammı doğal akışına bıraksammı diye kullanıcam o halde
Aynen öyle doktorum bana çocuk yapmak bu kadar kolay ve hemen tutan birşey olsa şimdi ortalık çocuk kaynıyordu demişti,haklı hepimizin bir zamanı var.kullan zarar gelmez.. fayda goren cok. ben gormedim. bana baska bir seyi vesile edecek Allah demek ki.. bir de her sey vakit saat bekliyor dediginiz gibi..
ben de hayret ederim tek iliskiyle, istenmeyen iliskiyle veya ergenlerin universitelilerin tek iliskiyle gebe kalip da cocuk aldirmasina vs.. Rabbim onlari da onunla siniyor herhalde.Aynen öyle doktorum bana çocuk yapmak bu kadar kolay ve hemen tutan birşey olsa şimdi ortalık çocuk kaynıyordu demişti,haklı hepimizin bir zamanı var.
Birde bunlar var dimi doğru ...ben de hayret ederim tek iliskiyle, istenmeyen iliskiyle veya ergenlerin universitelilerin tek iliskiyle gebe kalip da cocuk aldirmasina vs.. Rabbim onlari da onunla siniyor herhalde.
Canım benim de her ay yumurtlamam ve adetim çok düzenli. Hormon testi yaptırdım hormonların da çok iyi çıktı benim sağ tüpüm alımdı dış gebelikten dolayı sadece sol taraftan yumurtladığım aylar hamile kalıyorum. O taraftaki yumurtam da çok iyi çalışıyor dedi doktor ama çocuk konusunda istekli olduğum için istersen klomene başlayalım dedi ben biraz tereddüt ettim. Sen araştırdın mı nasıl bi şey buKendiliğinden yumurtası gerekli olgunluğa ulaşıp çatlayıp ama gebelik oluşmadığı için doktorun klomen verdiği varmı ? Yoksa sadece yumurtlama problemi olanlaramı veriliyor ?
Benim problemim olmadığı halde iki aydır veriyor zararlı birşey değil dedi. Çok istediğimiz için şansı arttırmak için veriyorlar bence. Sadece çatlatma iğnesi kullanmıyorum kendiliğinden çatlıyor.Kendiliğinden yumurtası gerekli olgunluğa ulaşıp çatlayıp ama gebelik oluşmadığı için doktorun klomen verdiği varmı ? Yoksa sadece yumurtlama problemi olanlaramı veriliyor ?
Çatlıyor ama yinede olmuyormu,birde kaç yumurta oluştu sizin ve hepsi çatladımıBenim problemim olmadığı halde iki aydır veriyor zararlı birşey değil dedi. Çok istediğimiz için şansı arttırmak için veriyorlar bence. Sadece çatlatma iğnesi kullanmıyorum kendiliğinden çatlıyor.
Benimde senin gibi hiçbir sorun görmüyor,hormonlarda normal hızlandıralım diye verdi ,araştırdığım kadarıyla bir zararı olmuyor ama ilaç sonuçta çokta uzun kullanmak istemiyorum 1 2 ay şansımızı deneyelim bence bu ay başlıcam 5 günCanım benim de her ay yumurtlamam ve adetim çok düzenli. Hormon testi yaptırdım hormonların da çok iyi çıktı benim sağ tüpüm alımdı dış gebelikten dolayı sadece sol taraftan yumurtladığım aylar hamile kalıyorum. O taraftaki yumurtam da çok iyi çalışıyor dedi doktor ama çocuk konusunda istekli olduğum için istersen klomene başlayalım dedi ben biraz tereddüt ettim. Sen araştırdın mı nasıl bi şey bu
Benim hic bir sorunum yok her ay yumurta olusuyor ve catliyor ona ragmen 5 kez klomen tedavisi gordum( 2 klomen, 2 letu, 1 femara) yani belli bir sure gebelik olusmayan herkese veriyorlarKendiliğinden yumurtası gerekli olgunluğa ulaşıp çatlayıp ama gebelik oluşmadığı için doktorun klomen verdiği varmı ? Yoksa sadece yumurtlama problemi olanlaramı veriliyor ?
Aman recetesiz kullanmayin doktor takibinde olmasi gerekir eger kist varsa kisti buyultursunuzBu klomeni kendimiz reçetesiz alıp kullansak adetin 3. günü adet bitene kadar olmaz mı?
İlla doktor takibinde mi olacak. benim bu düşükle sonuçalanan gebeliğimden önce yurta sayımı da yaptırmıştım 4 tane var görünüyor demişlerdi geçen sene ortalarında amh olsun lh olsun bu teslerim hep iyi referans değerlerdeydi. doktor bana hiç önermedi bişey demedi bir de klomeni deneyelm gibi. Bakalm simir testi sonucum için randevu alacağım adet günüme denk getrip gideyim diyorum
Bu klomeni kendimiz reçetesiz alıp kullansak adetin 3. günü adet bitene kadar olmaz mı?
İlla doktor takibinde mi olacak. benim bu düşükle sonuçalanan gebeliğimden önce yurta sayımı da yaptırmıştım 4 tane var görünüyor demişlerdi geçen sene ortalarında amh olsun lh olsun bu teslerim hep iyi referans değerlerdeydi. doktor bana hiç önermedi bişey demedi bir de klomeni deneyelm gibi. Bakalm simir testi sonucum için randevu alacağım adet günüme denk getrip gideyim diyorum
İnşallah en yakın zamanda hepimiz güzel haberler alırızBenim hic bir sorunum yok her ay yumurta olusuyor ve catliyor ona ragmen 5 kez klomen tedavisi gordum( 2 klomen, 2 letu, 1 femara) yani belli bir sure gebelik olusmayan herkese veriyorlar