Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende kendi bildiģime klomen aldım fakat doktorum yumurtan iyi yeterince büyük dedi ama benimde herşeyim iyi çıkmasına raģmen hamile kalamıyorum :-(
Merhaba bende kendi bildiģime klomen aldım fakat doktorum yumurtan iyi yeterince büyük dedi ama benimde herşeyim iyi çıkmasına raģmen hamile kalamıyorum :-(
Benimde öyle maalesef sebepsiz olmuyor sanırım çok stres yapıyoruz ben bu ay doktora gitmedim kür uygulayıp deneyeceğim ilaçlar beni mahvetti Allah hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda
Adetin 5. Günü başladım 14.Günü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Umudunuzu kaybetmeyin ben o ay kesin adet olacağım diyordum kahverengi akıntı olunca kesin tutmadı dedim ama devamı gelmedi sonra kan testi verdim ve hamile olduğumu öğrendim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah umudunuzu kaybetmeyin