Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu sabah ilk idrar ile yaptım her sabah yapıp takip edeceğim. İlaç etkisi ne zaman bitecek takip etmek istiyorumSelam canım genelde ilacın etkisi olabiliyor asıl sonuç 14. Günde yapılan test. Bende bu gün 9. Günümdeyim bı test yaptım az önce çok çok silik çıktı o yüzden mecburen beklicem
Merhaba 28.10 da çatlatma iğnesi kullandım bugün ayın 2 si yanı 5 gün oluyor ılıskıye gırmeye devam mı edicem acaba 15 ıne kadar ve merak ettiğim şey iğne vurulduktan 15 gün sonra mı çıkıyor test ve 15 günden sonra ilişki yasak mı acaba cevap yazarsanz çok mutlu olurumKlomen ile çatlatma iğnesi kullandı iğneden sonra 7. Günüm. Sabah erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı bu durumu yaşayan var mı
Merhaba 28.10 da çatlatma iğnesi kullandım bugün ayın 2 si yanı 5 gün oluyor ılıskıye gırmeye devam mı edicem acaba 15 ıne kadar ve merak ettiğim şey iğne vurulduktan 15 gün sonra mı çıkıyor test ve 15 günden sonra ilişki yasak mı acaba cevap yazarsanz çok mutlu olurumvar mı
Ben iğneden sora 4 günü değerlendirdim doktorum o şekilde tarih verdi. O 4 günde gün aşırı şekilde. Bir dolu bir boş yaniMerhaba 28.10 da çatlatma iğnesi kullandım bugün ayın 2 si yanı 5 gün oluyor ılıskıye gırmeye devam mı edicem acaba 15 ıne kadar ve merak ettiğim şey iğne vurulduktan 15 gün sonra mı çıkıyor test ve 15 günden sonra ilişki yasak mı acaba cevap yazarsanz çok mutlu olurum
Yaptığınız testlerden biri hatalı olabilir tekrar deneyin benceEki Görüntüle 3498001 merhaba arkadaşlar. Klomen ve ovitrelle kullandım. 8. Günüm de test yaptım etki geçmiş mi diye negatif çıktı 12. Günde tekrar yaptım silik çıktı ve 13. Gün tekrarladım tek çizgi. Negatif devam eder mi
Klomen ile çatlatma iğnesi kullandı iğneden sonra 7. Günüm. Sabah erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı bu durumu yaşayan var
Selam canım. Genelde çatlatma iğnesinin ektisi olabilir çünkü 7. Yanıltıcı sonuç verebilir. Nedeni ilacın etkisi .14. Gün esas alınıyor ve bazen 15 ve sonraki izleyen günlerde bile pozitife dönen çok sayıda kadın olduğunu öğrendim. Ben 14. Günümdeyim ve bu gün test yaptım malesef negatif ama normal şartlarda benim şuan hasta olmam gerek. Kan taştı ile asıl sonucu öğrenmek daha faydalı size tavsiyem 14 güne kadar beklemeniz. Ben de erken test yaptım bu dönemde iki tane pozitif iki tane negatif çıktı.Klomen ile çatlatma iğnesi kullandı iğneden sonra 7. Günüm. Sabah erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı bu durumu yaşayan var mı
Merhaba sonucunuz belli olduğu bende 12. Gün test yaptım negatif çıktıEki Görüntüle 3498001 merhaba arkadaşlar. Klomen ve ovitrelle kullandım. 8. Günüm de test yaptım etki geçmiş mi diye negatif çıktı 12. Günde tekrar yaptım silik çıktı ve 13. Gün tekrarladım tek çizgi. Negatif devam eder mi