- 1 Ağustos 2022
- 47
- 4
- 36
- Konu Sahibi Basakeylul55
Merhaba arkadaşlar... gebelik için tedavi görüyorum doktor klomen verdi adetin 3.cu gunu sabah aksam ic dedi.. bende panik atak oldugum ve ilaclardan korktuğum icin 5.ci gunu ve gunde 1 kere ictim.... 5.ci gunde baslanabiliyormus cunki... neyse ictim bitti gittim ve doktor büyümedigini yeniden bu ilaci icmem gerektiğini söyledi... boynum bükük geri döndüm sonra 2 haftadır bitmeyen ağrılar yaşadım sırt ve kasık bölgemde... neyse genel cerrah doktoruna gittim tüm bat ultrason cekti... ve kist çıktı yıkildimmmmm acil kadın dogum doktoru bulup gittim... ve keske klomen içmeseydin dedi yeterince saglikli yumurtalarin dedi... iyikide 2 tane icmemissin dedi... ve ben bu ay hamile kalma işi gecti diye kas gevseticiler kullandım agrim cok diye... bu yeni gittiğim doktor gebe bile olabilirsin dedi adet olmazsam gidecem tekrar... 6 gun kaldi adetime.... bu klomeni icipte ayni sorunu yasayan varmi .. 7 gunde bu kadar buyuk kist olabilir mi? Diger doktor 5 ocakta baktiginda ultrasonla hic bisey yoktu.... dun ise 50 mm 52 mm kist ve karacigerde 6 mm hemonjen oluştuğu yaziyor... cok kotuyum nolur bilgisi olan yardim etsin bana