mrb canım bende bu ay klomen kullandım ama çatlatma iğnesi yaptırmadım adetimin 25. günü gögsümün ucları sızlıyo ama bende öyle şişlik yok ayrıca adetlerimde çok düzenlidir, öncesinde bi defa daha kullanmıştım onda çatlatma iğneside yapılmıştı o zamanda gögsümün ucları böyle sızlamıştı hayırlısı bakalım :)Merhaba arkafaslar ben yeni uyeyim ve pkoluyum maaaleeesseeff... bu ay ilk defa klomene basladim catlatma ignesi kullanmadim.benim sorum su adet duzensizligim var herzaman ama bgn adetimin 26.gunu ve iki gundur goguslerim sizliyor sistiler deli gibi uclari fena. Klomen adetimi duzene soktu da bu adet belirtisi mi yoksa gebelik belirtisi mi anlayamadim.
Adet belirtisi de olabilir ama bilmiyorum iste haftaya test yapicam igne kullanmamakla iyi mi yaptim kotumu bilmiyorum suan ona takmis durumdayimmrb canım bende bu ay klomen kullandım ama çatlatma iğnesi yaptırmadım adetimin 25. günü gögsümün ucları sızlıyo ama bende öyle şişlik yok ayrıca adetlerimde çok düzenlidir, öncesinde bi defa daha kullanmıştım onda çatlatma iğneside yapılmıştı o zamanda gögsümün ucları böyle sızlamıştı hayırlısı bakalım :)
Deun kontrol için çağırmadı mı ? Bence bi muayene olsan iyi olurBakalim bn de bekliyorum. Bgn 27. Gunum hala gogus agrim devam ediyo 30 gunu gecsin yapacam test insallah vardir.
Hayir gunun gecerse gel dedi eger regl olursam da yine 3.gunu gotcem klomene baslicam yine.ama sehir disina cikacagim icin ben yapmak istiyorum test cumku eger hamissem gitmicemDeun kontrol için çağırmadı mı ? Bence bi muayene olsan iyi olur
Sen genede ihmal etme derim çünkü burda bazı arkadaşlarda klomen kist oluşturmuş ve oprasyon olmak zorunda kalmış günün geçtiyse muayene olmanda fayda varHayir gunun gecerse gel dedi eger regl olursam da yine 3.gunu gotcem klomene baslicam yine.ama sehir disina cikacagim icin ben yapmak istiyorum test cumku eger hamissem gitmicem
Gunum gecmedi iste daha benim 27.gunum bgn normalde pkolu oldugum icin zaten 40 ile 45 gun arasinda regl oluyorum ama ben her ihtimale karsi 30 gunu gectikten sonra test yapicamSen genede ihmal etme derim çünkü burda bazı arkadaşlarda klomen kist oluşturmuş ve oprasyon olmak zorunda kalmış günün geçtiyse muayene olmanda fayda var
Anladım cnm düzenli oluosan sıkıntı yokGunum gecmedi iste daha benim 27.gunum bgn normalde pkolu oldugum icin zaten 40 ile 45 gun arasinda regl oluyorum ama ben her ihtimale karsi 30 gunu gectikten sonra test yapicam
Ama insallah koyu bir ikinci cizgiyi gorurum de gerek kalmaz klomeneAnladım cnm düzenli oluosan sıkıntı yok
İnşallah Rabbîm gönlüne göre versinAma insallah koyu bir ikinci cizgiyi gorurum de gerek kalmaz klomene
Hakkında hayırlısı olsun sıkma canını îlk defamı kullandın klomeni ?Malesef klomene devam iste yine tek cizgi yine tek cizgi