- 14 Kasım 2018
- 230
- 436
- 53
- Konu Sahibi gamzeilhan
-
arkadaşlar gebelik sonucum negatif malesef.
ilk klomen kullanımımdı
inşallah sonraki aylar olur artık
Önümüzdeki ay inşallah. Bat ne zaman canım seninarkadaşlar gebelik sonucum negatif malesef.
ilk klomen kullanımımdı
Bende çok kararsızım kendi haline mi bıraksam. Benim tek eksiğim rahim filmi . Onuda bir kaç ay daha bekleyelim dedi dr. Mayıs gibi yaptırırım onuda diyorumHayırlısı cnm Rabbim ol derse olur ben olumsuz sonuç alırsam ilaç kullanmıycam ovulasyon testi ile takip edip çatladığını gördüğüm zaman değerlendircem bu ay için pek olumlu deyil tek ilişki oldu ümidim çok yok
Canım üzülme daha yolun başındasın olur inşallah sitres yapma Rabbim zamanını bekletiyordur dr un dediklerini yaptınmı hangi günlerde birlikdelik oldu birde instagramda clifeballıbitkisel macun var ona bir bak ben 9 ay önce onu kullanmıştım gebelik olmuştu ama malesef düşük yaşadımarkadaşlar gebelik sonucum negatif malesef.
ilk klomen kullanımımdı
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benim sıkıntım yok çok şükür ama eşimde sıkıntı üst üste ilişkiyi sevmiyorBende çok kararsızım kendi haline mi bıraksam. Benim tek eksiğim rahim filmi . Onuda bir kaç ay daha bekleyelim dedi dr. Mayıs gibi yaptırırım onuda diyorum
Insallah pzt den beri cok rahatim yaa hic bir yerim agrimiyor :)) galiba benim fossİnşallah sonuçlarımız da olumlu olur
Olsun cnm insallah olmustur umudunu yitirme. Valla olmasi gerekiyosa robotta olucaklar :) biz neler cekiyoruzAynen zaten hep diyorum hamile kalayım yanımdan dahi geçmesin istemem yapacakları yumurtlama döneminde 3 defa ilişki böyle deyince robotmuyum diyor morelim bozuk bu ay olumlu olmuycak tahminim tek ilişki oldu 44. Saat de sonrası kavga gürültü hayırlısı
Rahat olmak daha iyi bence boşver düşündükçe belirti arıyo insan :)Insallah pzt den beri cok rahatim yaa hic bir yerim agrimiyor :)) galiba benim foss
Yok cnm rahatliktan kastim agrim sizim yok fiziksel olarak belirti sifir ,:)) yoksa psikopatliga devam durmadan meme ucumu cimcirik bakiyorum aciyomu diye :))))Rahat olmak daha iyi bence boşver düşündükçe belirti arıyo insan :)
Yok cnm rahatliktan kastim agrim sizim yok fiziksel olarak belirti sifir ,:)) yoksa psikopatliga devam durmadan meme ucumu cimcirik bakiyorum aciyomu diye :))))
Yok cnm rahatliktan kastim agrim sizim yok fiziksel olarak belirti sifir ,:)) yoksa psikopatliga devam durmadan meme ucumu cimcirik bakiyorum aciyomu diye :))))
Canimsinnn. Ya napalim cok istiyoruz . Ilk bebeginmi olcak cnm ? Az kalmis cnm benimde pzt bat :)alemsin tatlım bende aynıyım meme ucuna bakıp duruyorum bazen sıkıyorum ucunu acı varmı diye ama kasığımda ağrı devam ediyor afedersin akıntıda var diğer gebeliğimde sol koltuk altım çok ağrımıştı şuan öyle bişey yok hatta kalptenmi diye kardiyolojiye gitcektim ama minnişimmiş geldi ve gitti hayırlısı bata 7 gün
14. Saatten sonra tekrar olmadımı tatlım bari 36 saatKızlar ya ovitrelle den sonra 14. Saatte ilişki oldu doktor 36. Saatte dedi ama bişey olurmu şansım azalırmı ne bilim Bi tereddüt yaşadım
hayırlısı tatlım ikinci olmasını istiyorum bir kızım var ama abla oldu artık herzaman derim Allahım önce hiç olmayanların olsun annelik duygusunu tatsınlar inşallah diyorum sonra tekrar bebek isteyenler diyorumCanimsinnn. Ya napalim cok istiyoruz . Ilk bebeginmi olcak cnm ? Az kalmis cnm benimde pzt bat :)
14. Saatten sonra tekrar olmadımı tatlım bari 36 saat
hayırlısı tatlım ikinci olmasını istiyorum bir kızım var ama abla oldu artık herzaman derim Allahım önce hiç olmayanların olsun annelik duygusunu tatsınlar inşallah diyorum sonra tekrar bebek isteyenler diyorum
Günaydın şeker kızlar benim bat a 6 gün ve heyecen dorukta da diyebilirim varla yok arasıda diyebilirim üüfff bahar sendromu gibi bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?