Gebeliğe Hazırlık Klomen ile 2019 mart ayı anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende çok kararsızım kendi haline mi bıraksam. Benim tek eksiğim rahim filmi . Onuda bir kaç ay daha bekleyelim dedi dr. Mayıs gibi yaptırırım onuda diyorum

arkadaşlar gebelik sonucum negatif malesef.
ilk klomen kullanımımdı
inşallah sonraki aylar olur artık
Canım üzülme daha yolun başındasın olur inşallah sitres yapma Rabbim zamanını bekletiyordur dr un dediklerini yaptınmı hangi günlerde birlikdelik oldu birde instagramda clifeballıbitkisel macun var ona bir bak ben 9 ay önce onu kullanmıştım gebelik olmuştu ama malesef düşük yaşadım

C
Bende çok kararsızım kendi haline mi bıraksam. Benim tek eksiğim rahim filmi . Onuda bir kaç ay daha bekleyelim dedi dr. Mayıs gibi yaptırırım onuda diyorum
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benim sıkıntım yok çok şükür ama eşimde sıkıntı üst üste ilişkiyi sevmiyor

Olsun cnm insallah olmustur umudunu yitirme. Valla olmasi gerekiyosa robotta olucaklar :) biz neler cekiyoruz

Yok cnm rahatliktan kastim agrim sizim yok fiziksel olarak belirti sifir ,:)) yoksa psikopatliga devam durmadan meme ucumu cimcirik bakiyorum aciyomu diye :))))
alemsin tatlım bende aynıyım meme ucuna bakıp duruyorum bazen sıkıyorum ucunu acı varmı diye ama kasığımda ağrı devam ediyor afedersin akıntıda var diğer gebeliğimde sol koltuk altım çok ağrımıştı şuan öyle bişey yok hatta kalptenmi diye kardiyolojiye gitcektim ama minnişimmiş geldi ve gitti hayırlısı bata 7 gün

Canimsinnn. Ya napalim cok istiyoruz . Ilk bebeginmi olcak cnm ? Az kalmis cnm benimde pzt bat :)

Kızlar ya ovitrelle den sonra 14. Saatte ilişki oldu doktor 36. Saatte dedi ama bişey olurmu şansım azalırmı ne bilim Bi tereddüt yaşadım

Kızlar ya ovitrelle den sonra 14. Saatte ilişki oldu doktor 36. Saatte dedi ama bişey olurmu şansım azalırmı ne bilim Bi tereddüt yaşadım
14. Saatten sonra tekrar olmadımı tatlım bari 36 saat
Canimsinnn. Ya napalim cok istiyoruz . Ilk bebeginmi olcak cnm ? Az kalmis cnm benimde pzt bat :)
hayırlısı tatlım ikinci olmasını istiyorum bir kızım var ama abla oldu artık herzaman derim Allahım önce hiç olmayanların olsun annelik duygusunu tatsınlar inşallah diyorum sonra tekrar bebek isteyenler diyorum

Günaydın şeker kızlar benim bat a 6 gün ve heyecen dorukta da diyebilirim varla yok arasıda diyebilirim üüfff bahar sendromu gibi bu iş

Olucak bu akşam 10da 36. Saat tam.. Ama öncesinde yaramazlık yapmış bulunduk sperm kalitesi düşermi bilmiyorum ama Allah ol derse olur diyip akışına bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…