- 11 Ağustos 2018
- 286
- 261
- 23
- Konu Sahibi gamzeilhan
-
Aynen zaten hep diyorum hamile kalayım yanımdan dahi geçmesin istemem yapacakları yumurtlama döneminde 3 defa ilişki böyle deyince robotmuyum diyor morelim bozuk bu ay olumlu olmuycak tahminim tek ilişki oldu 44. Saat de sonrası kavga gürültü hayırlısı
Aynen tatlım bu ay olumsuz olursa klomen çatlatma iğnesi kullanmıycam şuan 6. Günüm acayip kasık ağrım oldu hafif hafif devam ediyordu bugün çoğaldı birde akıntı oldu hayırlısı benimki ilişkide robotluğu sevmiyor gerçi bebeği daha çok ben istiyorum olmazsada zamana bırakıcam senin durumlar nasıl canımOuy kıyamam kuzum iki tarafında çabası çok önemli işte.. Sen yinede umudunu kaybetme. Ben önceden eşime söyledim beni strese sokucaksan hiç başlamıyım ilaç vs dedim çünkü stres gerçekten büyük bebek düşmanı.
Aynen tatlım bu ay olumsuz olursa klomen çatlatma iğnesi kullanmıycam şuan 6. Günüm acayip kasık ağrım oldu hafif hafif devam ediyordu bugün çoğaldı birde akıntı oldu hayırlısı benimki ilişkide robotluğu sevmiyor gerçi bebeği daha çok ben istiyorum olmazsada zamana bırakıcam senin durumlar nasıl canım
İnşallah tutturursun tatlım dr lar bir dolu bir boş diyorlarya sen şansa bırakma iğne günü başla ve 3 gün üst üste dene sonrası gün aşırı deneyinHayırlısı canım elbet anne olucaz bizlerde inşallah
Bende durumlar stabiladetle beraber 11.günüm klomen içmeye devam yarın doktorum bakıcak ne kdr büyümüşler diye duruma göre iğne sonrası denemeye devam ama boş geçirmicem kurtuluşu yok eşimin bu ay olmazsa da birkaç ay daha klomen denicek doktor ondan sonra aşılamaya geçeriz.. Ama şuan için umutluyum ve pozitifim. Kendime şaşırıyorum hatta normalde karamsarlığa daha yatkın Bi kişiliğim var otursam şuan üzülecek çok şey bulurum ama bu ay içim hep pırpır
Bende Bi üşüme Bi ateş basması oluyo ilaçtan sanırım ve başım ağrıyor hep neyseki bu akşam son kez içicem hapı
slm bende klomen ve çatlatma iğnesi kulllannlardanım pazartesi vuruldum 15 gün geçermi nasıl geçer bilmem aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama bu foruma girip okuyunca aklımdan çıkmıyoGünaydın kızlarrr durumlar nasıl mesajlara gelin paylaşalım
Son 5 benimde ama iyice regl öncesi belirtilere döndüm hayırlısıGünaydın kızlarrr durumlar nasıl mesajlara gelin paylaşalım
Günaydın kızlarrr durumlar nasıl mesajlara gelin paylaşalım
Belirtiler aynı oluyor genelde canım hemen olumsuz düşünmeSon 5 benimde ama iyice regl öncesi belirtilere döndüm hayırlısı
Hakkında hayırlısı olsun cnm çalışmaları sıkı yap en az 3 gün 24,36,48,60,72 saatler çok önemlislm bende klomen ve çatlatma iğnesi kulllannlardanım pazartesi vuruldum 15 gün geçermi nasıl geçer bilmem aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama bu foruma girip okuyunca aklımdan çıkmıyo
Seninle yakınız tatlım 7 günde benim var şuan akıntım fazlalaştı hafif kasık ağrım var hayırlısı inşallahSon 5 benimde ama iyice regl öncesi belirtilere döndüm hayırlısı
Süpersinm iğnelerimiz gün farkı ile aynı benim 7 gün oldu şuan 7 günüm kaldı çalışmaları sıkı takip et 36,48,60,72 bu saatler çok önemliGünaydınnn
Doktor kontrolünden geldim canım ovitrelle iğnemi vuruldum 36. Saatte ilişki olsun ondan sonra 1 gün ilişki 1 gün yok şeklinde devam edin dedi.. Tam sabah 10da vuruldum İğneyi yarın akşam 10da 36 saat oluyoyumoşların büyümüş 2 tanesi çok iyi durumda onun haricinde 3 tane daha yumurtan var dedi bu ay bol bol çatlatcam inşallah birinden biri tutunur güzel haberler bekliyorum dedi doktorum.. Rahim imde kalınlaşmış inşallah bu ay yüzümüz güler hepimizin
Canım benimde akıntım ve kasık ağrım var ama benim regl öncesi yaşadığım şeylerSeninle yakınız tatlım 7 günde benim var şuan akıntım fazlalaştı hafif kasık ağrım var hayırlısı inşallah
umarım bende regl belirtileriyle aynı şeyler yaşadım ama hamileyim derim . Allah var gam yokBelirtiler aynı oluyor genelde canım hemen olumsuz düşünme ☺
İnşallahumarım bende regl belirtileriyle aynı şeyler yaşadım ama hamileyim derim . Allah var gam yok
Valla bir an önce hamile kalsak :) yoksa kendi adıma diyorum sakin yanlış anlama kafayı yicem :) biraz takıntılı insanımda benİnşallahBende de bel ağrısı başladı normalde olmazdı ama psikolojik belki de bilmiyorum
Valla ben bi ara etrafımdaki hamileleri gördükçe yiycek gibi oluyordum ama artık takmıyorumValla bir an önce hamile kalsak :) yoksa kendi adıma diyorum sakin yanlış anlama kafayı yicem :) biraz takıntılı insanımda ben
Hayırlısı cnm Rabbim ol derse olur ben olumsuz sonuç alırsam ilaç kullanmıycam ovulasyon testi ile takip edip çatladığını gördüğüm zaman değerlendircem bu ay için pek olumlu deyil tek ilişki oldu ümidim çok yokCanım benimde akıntım ve kasık ağrım var ama benim regl öncesi yaşadığım şeylerhani farklı bir şey olsa ona yorucam . Beklemek ve dua etmek tek çare hem regl olmadan umutsuzluğa kapılmak yok
doktor ilk iki gün bir gün ara sonraki gün önerdi hergün olsa sorun olur mu kiHakkında hayırlısı olsun cnm çalışmaları sıkı yap en az 3 gün 24,36,48,60,72 saatler çok önemli
Canım sen yinede ilk 24 saat ve 36 saati heleki hiç kaçırma 48 saatte önemli 3 gün üst üste değerlendir sonra gün aşırıdoktor ilk iki gün bir gün ara sonraki gün önerdi hergün olsa sorun olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?