Gebeliğe Hazırlık Klomen ile 2019 mart ayı anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ouy kıyamam kuzum iki tarafında çabası çok önemli işte.. Sen yinede umudunu kaybetme. Ben önceden eşime söyledim beni strese sokucaksan hiç başlamıyım ilaç vs dedim çünkü stres gerçekten büyük bebek düşmanı.

Aynen tatlım bu ay olumsuz olursa klomen çatlatma iğnesi kullanmıycam şuan 6. Günüm acayip kasık ağrım oldu hafif hafif devam ediyordu bugün çoğaldı birde akıntı oldu hayırlısı benimki ilişkide robotluğu sevmiyor gerçi bebeği daha çok ben istiyorum olmazsada zamana bırakıcam senin durumlar nasıl canım

Hayırlısı canım elbet anne olucaz bizlerde inşallah
Bende durumlar stabil adetle beraber 11.günüm klomen içmeye devam yarın doktorum bakıcak ne kdr büyümüşler diye duruma göre iğne sonrası denemeye devam ama boş geçirmicem kurtuluşu yok eşimin bu ay olmazsa da birkaç ay daha klomen denicek doktor ondan sonra aşılamaya geçeriz.. Ama şuan için umutluyum ve pozitifim. Kendime şaşırıyorum hatta normalde karamsarlığa daha yatkın Bi kişiliğim var otursam şuan üzülecek çok şey bulurum ama bu ay içim hep pırpır

Bende Bi üşüme Bi ateş basması oluyo ilaçtan sanırım ve başım ağrıyor hep neyseki bu akşam son kez içicem hapı

İnşallah tutturursun tatlım dr lar bir dolu bir boş diyorlarya sen şansa bırakma iğne günü başla ve 3 gün üst üste dene sonrası gün aşırı deneyin

Günaydın kızlarrr durumlar nasıl mesajlara gelin paylaşalım

Günaydınnn
Doktor kontrolünden geldim canım ovitrelle iğnemi vuruldum 36. Saatte ilişki olsun ondan sonra 1 gün ilişki 1 gün yok şeklinde devam edin dedi.. Tam sabah 10da vuruldum İğneyi yarın akşam 10da 36 saat oluyo yumoşların büyümüş 2 tanesi çok iyi durumda onun haricinde 3 tane daha yumurtan var dedi bu ay bol bol çatlatcam inşallah birinden biri tutunurgüzel haberler bekliyorum dedi doktorum.. Rahim imde kalınlaşmış inşallah bu ay yüzümüz güler hepimizin

slm bende klomen ve çatlatma iğnesi kulllannlardanım pazartesi vuruldum 15 gün geçermi nasıl geçer bilmem aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama bu foruma girip okuyunca aklımdan çıkmıyo
Hakkında hayırlısı olsun cnm çalışmaları sıkı yap en az 3 gün 24,36,48,60,72 saatler çok önemli

Süpersinm iğnelerimiz gün farkı ile aynı benim 7 gün oldu şuan 7 günüm kaldı çalışmaları sıkı takip et 36,48,60,72 bu saatler çok önemli

Seninle yakınız tatlım 7 günde benim var şuan akıntım fazlalaştı hafif kasık ağrım var hayırlısı inşallah
Canım benimde akıntım ve kasık ağrım var ama benim regl öncesi yaşadığım şeyler hani farklı bir şey olsa ona yorucam . Beklemek ve dua etmek tek çare hem regl olmadan umutsuzluğa kapılmak yok

Canım benimde akıntım ve kasık ağrım var ama benim regl öncesi yaşadığım şeyler hani farklı bir şey olsa ona yorucam . Beklemek ve dua etmek tek çare hem regl olmadan umutsuzluğa kapılmak yok
Hayırlısı cnm Rabbim ol derse olur ben olumsuz sonuç alırsam ilaç kullanmıycam ovulasyon testi ile takip edip çatladığını gördüğüm zaman değerlendircem bu ay için pek olumlu deyil tek ilişki oldu ümidim çok yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…