Gebeliğe Hazırlık Klomen ile 2019 mart ayı anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10. Ay artık her ay hüsran olunca boşa kürek çekiyoruz gibi geliyo
Öyle pes etmek yok bak benim kürtajım oldu 6 haftalık 3 ay korunduk dr dedi 6 aydırda korunmuyoruz bu 7. Ay ovulasyon testleriylede 3 ay ilgilendim ama benim sıkıntım ovu testiyle yumurtlamayı yakalıyorum çok şükür eşim ilişki konusunda çok yakın olmuyor o yüzden denk getiremedik ama mücadeleye decam cnm bıkmak pes etmek yok öyle 1 yıl olsun hele bir

Bende pko varmış sonradan öğrendim prolaktinim yüksekti gittiğim doktorlr önemsemeyip gönderdi beni en son başka doktora gittim dostinex kullandım düşürdük onu çok şükür, doktorların rahatlığı yüzünden aylarım boşa gitti resmen

10. Ay artık her ay hüsran olunca boşa kürek çekiyoruz gibi geliyo
Bende ara ara olmak üzere 1 sene oldu ama her ay regl olunca yeni umut doğuyor . İlk kez bu ay klomen kullandım o yüzden biraz daha heyecanlıyım . Geçmiyor günler ama ben Cuma’dan test yapmaya başlarım

Bende ara ara olmak üzere 1 sene oldu ama her ay regl olunca yeni umut doğuyor . İlk kez bu ay klomen kullandım o yüzden biraz daha heyecanlıyım . Geçmiyor günler ama ben Cuma’dan test yapmaya başlarım
ben de ilk kez klomen kullandım hatta 2 yumurtam çatladı ama insan yine de güvenemiyor tabi. Belki ben de yaparım haftasonu bilemedim şimdi :)

ben de ilk kez klomen kullandım hatta 2 yumurtam çatladı ama insan yine de güvenemiyor tabi. Belki ben de yaparım haftasonu bilemedim şimdi :)
Yoksada yok diye üzülürüz nasıl olsa kaçış yok :) bir sonraki ay için bekleriz:) benim 4 yumurta gelişmişti ama kontrole gidince ne olmuş kist mi olmuş dedim hayır dedi. Çatlamıştır hepsi sanırım. Ama bana prosesteron desteği için dushaston hapı verdi hem adet söktürücü hem de tutunmaya yardımcı diye yorumlar var korkuyorum

İnşallah iyi gelir tutunur bebişin canım

Erkekler bazen boyle nazlanir ama ipleri asla birakmam :))) . 2damla sperme useniyolar yaa )

Maaşallah cnm inşallah yumoşların bebiş olur heyecanla bekleyişe devam adetinin kaçıncı günündesin

Amin canımm ağzın bal yesin

Adetimin 10.günündeyim tekrar kontrole gittiğim gün 12.gününde olucam.. 1 güne göre iyi büyümüşler sanki. Sende son durum ne canım?

Erkekler bazen boyle nazlanir ama ipleri asla birakmam :))) . 2damla sperme useniyolar yaa )
Aynen zaten hep diyorum hamile kalayım yanımdan dahi geçmesin istemem yapacakları yumurtlama döneminde 3 defa ilişki böyle deyince robotmuyum diyor morelim bozuk bu ay olumlu olmuycak tahminim tek ilişki oldu 44. Saat de sonrası kavga gürültü hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…