- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- Konu Sahibi gamzeilhan
-
Canım ne yaptın verdin mi kanıOlur yazarım tabiki
Geçen ay benim de başıma aynı şey geldi canım kiste dönüştü adetle gitti çok şükür darısı sana inşallah.Selam kızlar, bende gittim bugün kontrole benim hem sağ hemde sol overde yumurtalarım oluşmuş büyümüş hatta çok fazla büyümüş, sağlıklı bir çatlama olmamış dedi. Uyarılma yüksek olduğu için çatlama iğnesi vurmuyor.Muhtemelen kiste dönecek, cuma sabahı yeniden kontrole çağırdı. Zannediyorum ki basit kist olarak adetle temizlenecek, hayırlısı rabbimden
İnşaAllah arkadaşım :) Kiste dönüşen yumurtanın kaç mm olduğunu söylemiş miydi doktorun peki ?Geçen ay benim de başıma aynı şey geldi canım kiste dönüştü adetle gitti çok şükür darısı sana inşallah.
35 mm demişti canım :)İnşaAllah arkadaşım :) Kiste dönüşen yumurtanın kaç mm olduğunu söylemiş miydi doktorun peki ?
Canım benim ya üzülme insallah herşeyin vakti saati var ve biz o saati bekliyoruz gibi düşün insallah birgün o anları yaşayacağizKızlar sonuç olumsuz bidaki sefere kaldı hayaller hayatlar
Benimki de 31 mm nurtopu gibi duruyorlar ultrasonda35 mm demişti canım :)
İnsanın siniri bozuluyo millet bebeğini görür biz kistleriBenimki de 31 mm nurtopu gibi duruyorlar ultrasonda
Geçen gün arkadaşımın yakını 8 aylık hamileyken bebeğini kaybetti o kadar büyük bir yıkım ki, o yüzden Allah'ın işine karışma kızım rabbine dua ile tevekkül et hayırlısını dile hayırlısı neyse o olsun diyorum kendi kendime..İnsanın siniri bozuluyo millet bebeğini görür biz kistleri
İnsanın siniri bozuluyo millet bebeğini görür biz kistleri
Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum. Aynen öyle Allah ne zaman yazdıysa o zaman olacak beklemekten başka çare yokGeçen gün arkadaşımın yakını 8 aylık hamileyken bebeğini kaybetti o kadar büyük bir yıkım ki, o yüzden Allah'ın işine karışma kızım rabbine dua ile tevekkül et hayırlısını dile hayırlısı neyse o olsun diyorum kendi kendime..
Inşallah canim sağolCanım benim ya üzülme insallah herşeyin vakti saati var ve biz o saati bekliyoruz gibi düşün insallah birgün o anları yaşayacağiz
Maaşallah cnm inşallah yumoşların bebiş olur heyecanla bekleyişe devam adetinin kaçıncı günündesinGünaydın kızçeler
Ben kontrole gittim bugün 2 yumoşum oluşmuş 16mm 17mm klomeni bugün ve yarında kullanıp çarş gidicem tekrardan kontrole. O kadar pozitifim ki bugün inşallah herşey iyi gicicek( kızlar bu arada benim tek yumurtalığım var sağ yumurtalığımda oluşmuş 2 tane yumoşum)
Ignenin icinde hcg hormonu varya igneyi vurulmemla kana kariamasiyla kendimi hamile gibi hissetmeye basladim ben :))). Hafif minik bulantilar kasik agrisi batmasi ( o zaten hic gecmedide ) duygusallik depresif haller sinir stres meme ucu hassasiyeti siskinlik tansiyon dusmesi carpinti. benim 1 kizim var kasim ayindada yine tedavi ile hamile kaldim (kimyasal gebelik oldu kendiliginden sonlandi) ondada hemen igneden sonra boyle belirtilerim vardi .. o zaman adet tarihinden 4gun once test yapmistim ama bu defa bekleyecegimİğneden ne kadar zaman sonra belirtiler başlar deneyimliler yazabilir mi
Bata son 7. Erkenden test yaparsam
[/QUOTE
Benimde son 7
İğneyi vurulalı 1 hafta oldu bende hiçbir belirti yok yaaIgnenin icinde hcg hormonu varya igneyi vurulmemla kana kariamasiyla kendimi hamile gibi hissetmeye basladim ben :))). Hafif minik bulantilar kasik agrisi batmasi ( o zaten hic gecmedide ) duygusallik depresif haller sinir stres meme ucu hassasiyeti siskinlik tansiyon dusmesi carpinti. benim 1 kizim var kasim ayindada yine tedavi ile hamile kaldim (kimyasal gebelik oldu kendiliginden sonlandi) ondada hemen igneden sonra boyle belirtilerim vardi .. o zaman adet tarihinden 4gun once test yapmistim ama bu defa bekleyecegim
Test için regl geçmesini bekleyebilecek misiniz :)Benimde son 7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?