- Konu Sahibi gamzeilhan
En streslisi beklemek bende klomen kullandım ama iğne yapmadi kendi çatladı . 7 gün oldu. 25 Mart bat. Bel ve kaşık ağrım var sürekli hep belirti arıyorumInşallah çok heyecanlı ve stresliyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En streslisi beklemek bende klomen kullandım ama iğne yapmadi kendi çatladı . 7 gün oldu. 25 Mart bat. Bel ve kaşık ağrım var sürekli hep belirti arıyorumInşallah çok heyecanlı ve stresliyim![]()
Bana çatlatma iğnesi vurdu 1 martta. Işte dün ve bugün lekeler geldi bazı belirtiler var ama çokta varmış gibiye yormak istemiyorum sonra olmaz üzülürüm yaniEn streslisi beklemek bende klomen kullandım ama iğne yapmadi kendi çatladı . 7 gün oldu. 25 Mart bat. Bel ve kaşık ağrım var sürekli hep belirti arıyorum
Hayırlısı diye düşünerek rahatlatalım kendimizi en güzeli oBana çatlatma iğnesi vurdu 1 martta. Işte dün ve bugün lekeler geldi bazı belirtiler var ama çokta varmış gibiye yormak istemiyorum sonra olmaz üzülürüm yani
Öyle valla hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırızHayırlısı diye düşünerek rahatlatalım kendimizi en güzeli o![]()
Benimde adet düzensizliğim var. Işte klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum. Yarin kan testi yapacam.Kızlar bende dün regl oldum Çarşamba günü yani 5.gun klomen e başlayacağım 3 ay önce düşük yaptım o zamanda klomen le hamile kalmıştım pko var bende düzenli adet olamıyorum ama çok şükür klomenle yumurtam büyüyor kendiliğinden çatlıyor insallah bu sefer de hayırlısıyla olur ve sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırızRabbim tüm bekleyenlere hayırlı zamanda sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin
![]()
Hadi hayırlı haberi ver bize sayfamızın ilk uğuru ol inşsllah tatlım 17. Gün çok iyi adet başlamaması maaşallah bebişin tutunmuştur inşallahYarin 17inci gün iğneden sonra. Ve kan testi yapcam dün ve bugün pembemsi kahverengi lekeler geldi. Bakalım nolcak![]()
Geçmiş olsun tatlım hakkında hayırlısı olsun meleğin tez vakit yeni yumoşun ile gelsin inşallah peki iğneden sonra ilişki sattletin günletin nasıldı paylaşmanı isterizki bizede yol ışık olsun birde yumoşun kaç milimdiKızlar bende dün regl oldum Çarşamba günü yani 5.gun klomen e başlayacağım 3 ay önce düşük yaptım o zamanda klomen le hamile kalmıştım pko var bende düzenli adet olamıyorum ama çok şükür klomenle yumurtam büyüyor kendiliğinden çatlıyor insallah bu sefer de hayırlısıyla olur ve sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırızRabbim tüm bekleyenlere hayırlı zamanda sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin
![]()
Ayyyyy çok heyecanlı canım hakkında hayırlısı olsun inşallahBenimde adet düzensizliğim var. Işte klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum. Yarin kan testi yapacam.![]()
Canım benimki büyüyor çatlıyor kendiliğinden iğne kullanmıyorum ve genelde 19-20-21mm civarlarinda oluyor şöyle ki ben olduğu ay regl den sonra 2 günde bir şeklinde gittim zaten o şekilde her türlü denk geliyor ve ben kontrole gittiğimde doktor baktı kocaman olmuş ve çatlamaya başlamış dedi bende o gün zaten ağrılardan akıntıdan hissetmistim önceki gün ilişki olmuştu bide o günün sonrası oldu ve tutmuştu ben bı önceki gün deki ilişkiden olduğunu düşünüyorum catladigi anda içeride sperm vardı zaten direk döllendi ki adetten 3 gün önce testte çıkmıştı testide aşırı baş ağrısı olmuştu bende o yüzden yapmıştım ilk defa öyle bir baş ağrısı yaşamıştım dayanamıyordum ilaç icecektim dur bı önce test yapayım dedim baktım çok silik ben en iyisi bekleyeyim dedim ve adet günü kan verdim ve çıktı herseyde güzel gidiyordu ama nasibimiz o kadar mis 3 yıl bekleyisle gelmişti çok üzüldüm ama Rabbim verdi o aldı elden birşey gelmez O na siginmaktan başka ve yine O na sığınıyorum...Geçmiş olsun tatlım hakkında hayırlısı olsun meleğin tez vakit yeni yumoşun ile gelsin inşallah peki iğneden sonra ilişki sattletin günletin nasıldı paylaşmanı isterizki bizede yol ışık olsun birde yumoşun kaç milimdi![]()
Olur yazarım tabikiAyyyyy çok heyecanlı canım hakkında hayırlısı olsun inşallahburaya hemen yaz olur merakta bırakma bizi
![]()
Insallah bekleyen herkes guzel haberler versinHayırlısı olsun güzel haberler getirin sizde inşallah.. Erken çatladıgını nasıl anladınız ovükasyonlamı? bizide bilgilendirirseniz sevinirim :)
Hosbulduk canimHo
Şgeldin cnm hadi hayırlıdı olsun inşallah
Igne banada cok agir geldi ama calismalarimi aksatmadim :))). Bende cok fazla kasik agriai ve siskinlik yapti . Olacagi varsa 2gun arayla da oluyor 3gun ust ustr iliskiylede oluyor .Aslında takip yapan drum iğne günüde olsun sonra gün aşırı dedi ama ben hastalandım iğne ağır geldi çarpıntım falan oldu eski takip eden dr uma danıştım oda böyle dedi
Ooooo çok güzel ya şansın artmış ne güzel 2 yumos laGünaydın kızçeler![]()
Ben kontrole gittim bugün 2 yumoşum oluşmuş 16mm 17mm klomeni bugün ve yarında kullanıp çarş gidicem tekrardan kontrole. O kadar pozitifim ki bugün inşallah herşey iyi gicicek( kızlar bu arada benim tek yumurtalığım var sağ yumurtalığımda oluşmuş 2 tane yumoşum)
![]()
Ooooo çok güzel ya şansın artmış ne güzel 2 yumos la❤ Rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım inşallah ❤