- 23 Mart 2013
- 557
- 69
- 118
- 43
- Konu Sahibi gamzeilhan
-
peki çatladığını nasıl anladın tatlım benimde iğne günü pek ağrım olmadı ama ertesi gün belim ve yumoşun olduğu bölge ağrıdı 39. saat falandı ağrı geçti ve biz 44. Saatte ilk birlikteliği yaşadık galiba o saatte çayladıBu arada igneden sonra 12. Saatte ertei gun ve ertesi gun iliski oldu bizim 3gun ust uste yani :). Ve iyiki 36 saat beklemedim cunku yumirta erken catladi takip ediyordum.... herkes icin hayirlisi olsun dolsun gobusler
Teşekkürler tatlım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ama bir doktora daha sordum 36 deyil 44. Saatte ilişki oldu şansım varmı dedim oda var dedi devam etcem yarın sabahta olur inşallahHmmm anladım canım geçmiş olsun
Teşekkürler tatlım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ama bir doktora daha sordum 36 deyil 44. Saatte ilişki oldu şansım varmı dedim oda var dedi devam etcem yarın sabahta olur inşallah
Herkese selam. Ben ayın 11inde çatlatma iğnesini oldum iğneden 2 gün önce 1 yumurtam çatlamıştı, doktorum bir tane daha var onu da iğneyle çatlatalım dedi. Bakalım ne olacak merakla bekliyorum ama beklemek çok zooor
İnşallah tatlım göbüşlerimiz dolsun Allahım çabalarımızı görüyorTabiki belki de tam zamanında ilişki olmuştur.. Doktorlar Yumurta büyütüyor çatlatıyor gerisi takdiri ilahi :)) güzel düşünelim güzel olsun ben bu sayfadan bisürü hamile çıkacağına inanıyorum
Hoşgeldin canım Allahdan ümit kesilmez taktiri ilahi o ne deese odur mucizeler bizler içinHerkese selam. Ben ayın 11inde çatlatma iğnesini oldum iğneden 2 gün önce 1 yumurtam çatlamıştı, doktorum bir tane daha var onu da iğneyle çatlatalım dedi. Bakalım ne olacak merakla bekliyorum ama beklemek çok zooor
Tatlım iğne olduğun gün ve sonrası 3 gün hiç bırakma birlikte olun hatta 5 gün üst üste eşinde sıkıntı yoksa streste yapmıyorsa kaçırma günleri sonrası taktiri ilahiSelam :) Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzBeklemek zor maleseff bende pazartesi kontrole gidicem bakıcak Yumurtalarıma duruma göre iğne vericek bakalım bende heyecanla bekliyorum bu ay içim hep pırpır
Ben bekleme morundayım:) ama geçmiyor geçmiyor :))Nerelerdesiniz kızlar nasıl gidiyor biz ilk 44. Saatte birliktelik yaşadık dr bana çatlatma iğnesinden sonra 24 saat sonraki 2 gün birliktelik öneriyorum demişti cumartesi sabaha denk geldi birde yarın oazar sabahı olur inşallah erkekleri kandırmak çok güç ve zor
İnşallah güzel haberler alacazSelam :) Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzBeklemek zor maleseff bende pazartesi kontrole gidicem bakıcak Yumurtalarıma duruma göre iğne vericek bakalım bende heyecanla bekliyorum bu ay içim hep pırpır
Canım ignenin etkisi çatlaması yola gelmesi 1 gün sürebilir spermlere de yazik olmasin kalitesi düşmesin diye genelleme olarak 24 saat sonra ilişki önerirler...Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz.. Benim eşimde tam tersi şimdiden saat planları yapıyo daha kontrole gitmeden ve iğne vurulmadan.. İğne vurulduktan 36 saat içinde çatlamıyomu yumurtalar neden 24 saat sonra ilişki verdi doktorunuz merak ettim. Yani belki 10. Saatte çatlıcak..
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ama 2 gün daha geçsin 19 unda yap testiniMerhaba arkadaslar ben 8 martta yumurtasi çatlayan kız. Yerlesme kanamasını ikide bir kontrol eder oldum. Ve gormedim hâlâ. Belki de görmeyeceğim... Tahlil yapacağım gün 21 mart perşembe. Galiba sabredemeyecegim. Salı gününden yaptirsam mi kan testimi... ya da yarın. Ya da erken gebelik testi mi yapsam kendim bilemedim... beklemek cok zor evleneli neredeyse 2 sene olacak bir boş gebelik öyküsü geçirdim rahim ağzı yarası vs derken ciddi denemeye başladığım son 3 ay beni yordu Allah daha çok aratmasin hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.
Merhaba arkadaslar ben 8 martta yumurtasi çatlayan kız. Yerlesme kanamasını ikide bir kontrol eder oldum. Ve gormedim hâlâ. Belki de görmeyeceğim... Tahlil yapacağım gün 21 mart perşembe. Galiba sabredemeyecegim. Salı gününden yaptirsam mi kan testimi... ya da yarın. Ya da erken gebelik testi mi yapsam kendim bilemedim... beklemek cok zor evleneli neredeyse 2 sene olacak bir boş gebelik öyküsü geçirdim rahim ağzı yarası vs derken ciddi denemeye başladığım son 3 ay beni yordu Allah daha çok aratmasin hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.
Ben kesin erken test yapmıştımYarin 17inci gün iğneden sonra. Ve kan testi yapcam dün ve bugün pembemsi kahverengi lekeler geldi. Bakalım nolcak
Inşallah çok heyecanlı ve stresliyimBen kesin erken test yapmıştımhayırlı sonuç alırsın umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?