Gebeliğe Hazırlık Klomen ile 2019 mart ayı anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim klomenle 3. Günüm adetimin 5. Günü başlattı doktorum.. Ama hiç Bi belirti yok şuan yani Bi doluluk hissi olurdu yumurtalıklarımda her ay şuan Bi belirti olmaması normal mi sizce? Gerçi daha erkende olabilir..
Bu ay benimde çok belirtim olmadı yıllar önce kullandım çok sinir yapmıştı bu kullandığımdafa biraz yaptı ama rahattım yalnız çok ateş basması yaşadım hayırlı olsun şimdiden cnm bende dün iğnemi oldum çok bir ağrı sızım yok bu akşam ilk deneme inşallah 😃😂🤩🙏

Kızlar buradan şunuda açıklama yapayım gönlü okadar güzel değerli doktorumuz varki tüm bilemediğimiz soruları hiç gocunmadan cevaplıyor hemde Dm den özel sorabiliyorsunuz instagramda @çağrıgülümser diye yazın aramaya çıkar Bende Gülümser aile topluluğundayım ve çok saolsun her sorumu cevapladı🤗🙏🦋

Bu ay benimde çok belirtim olmadı yıllar önce kullandım çok sinir yapmıştı bu kullandığımdafa biraz yaptı ama rahattım yalnız çok ateş basması yaşadım hayırlı olsun şimdiden cnm bende dün iğnemi oldum çok bir ağrı sızım yok bu akşam ilk deneme inşallah 😃😂🤩🙏
Rast gele diyelim o zaman yumoslarin spermlerle kaynassin bu gece :KK49:

Dün gece terledim çok cam açık yattım sonra demekki bendede ateş basma belirtisi olmuş ve bunu sen söyleyince fark etmem 😅

Kafamda kuramadığım senaryo kalmadı benim🤗 ya 5 Yumurta oluşursa 5i birden döllenirse? Ya ikiz olursa ki inşş olur 🙏 Hiç birinin döllenmeme ihtimali de var tabi ama evrene pozitif enerji yolluyorum hep iyiyi düşünüyorum.. Bende Yumurta sayım büyüklüğü hakkında pazartesi kontrole gitcem.
Hadi hayırlısı inşallah Allah hepimizin kucağını doldurur 🙏

Dün gece terledim çok cam açık yattım sonra demekki bendede ateş basma belirtisi olmuş ve bunu sen söyleyince fark etmem 😅

Kafamda kuramadığım senaryo kalmadı benim🤗 ya 5 Yumurta oluşursa 5i birden döllenirse? Ya ikiz olursa ki inşş olur 🙏 Hiç birinin döllenmeme ihtimali de var tabi ama evrene pozitif enerji yolluyorum hep iyiyi düşünüyorum.. Bende Yumurta sayım büyüklüğü hakkında pazartesi kontrole gitcem.
Hadi hayırlısı inşallah Allah hepimizin kucağını doldurur 🙏
İnşallah gölüne göre olur tatlımlım bellimi olur ikizde olur 3 üzde Allahın taktiri bol bol esmaül hüsnada oku cnm

Kizlar ovuslasyonda cift cizgiyi yakaladim bugun, artik gelene gol :KK55: Dualariniza talibim, rabbim hayirlisiyla yumuslarimiza can versin :)
Gözün aydın cnm test günü ve takip eden 3 gün birliktelik yaşa mutlaka teste devam et çatlamasınıda gör ogün muhakkak ilişki olsun bol şans👏🤗

Nerelerdesiniz kızlar nasıl gidiyor biz ilk 44. Saatte birliktelik yaşadık dr bana çatlatma iğnesinden sonra 24 saat sonraki 2 gün birliktelik öneriyorum demişti cumartesi sabaha denk geldi birde yarın oazar sabahı olur inşallah erkekleri kandırmak çok güç ve zor 🙄🙈 :63:

Mrb herkese ;). Bat 25 mart ignemin 6.gunu sag overdr 2 yumurta olusmustu klomenle. Kasigimda cok agri ve rahatsizlik hissi var merakla agri sizi icinde bekliyorum :) .

Bu arada igneden sonra 12. Saatte ertei gun ve ertesi gun iliski oldu bizim 3gun ust uste yani :). Ve iyiki 36 saat beklemedim cunku yumirta erken catladi takip ediyordum.... herkes icin hayirlisi olsun dolsun gobusler

Nerelerdesiniz kızlar nasıl gidiyor biz ilk 44. Saatte birliktelik yaşadık dr bana çatlatma iğnesinden sonra 24 saat sonraki 2 gün birliktelik öneriyorum demişti cumartesi sabaha denk geldi birde yarın oazar sabahı olur inşallah erkekleri kandırmak çok güç ve zor 🙄🙈:63:

Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz.. Benim eşimde tam tersi şimdiden saat planları yapıyo daha kontrole gitmeden ve iğne vurulmadan.. İğne vurulduktan 36 saat içinde çatlamıyomu yumurtalar neden 24 saat sonra ilişki verdi doktorunuz merak ettim. Yani belki 10. Saatte çatlıcak..

Bu arada igneden sonra 12. Saatte ertei gun ve ertesi gun iliski oldu bizim 3gun ust uste yani :). Ve iyiki 36 saat beklemedim cunku yumirta erken catladi takip ediyordum.... herkes icin hayirlisi olsun dolsun gobusler

Hayırlısı olsun güzel haberler getirin sizde inşallah.. Erken çatladıgını nasıl anladınız ovükasyonlamı? bizide bilgilendirirseniz sevinirim :)

Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz.. Benim eşimde tam tersi şimdiden saat planları yapıyo daha kontrole gitmeden ve iğne vurulmadan.. İğne vurulduktan 36 saat içinde çatlamıyomu yumurtalar neden 24 saat sonra ilişki verdi doktorunuz merak ettim. Yani belki 10. Saatte çatlıcak..
Aslında takip yapan drum iğne günüde olsun sonra gün aşırı dedi ama ben hastalandım iğne ağır geldi çarpıntım falan oldu eski takip eden dr uma danıştım oda böyle dedi

Back