Gebeliğe Hazırlık Klomen ile 2019 mart ayı anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ucuncu ayın klomen kullandım yumurta takıbı yaptııyorum çarsamba gunu gittm ıkı yumurtan var bırı daha buyuk cuma gel dedı bırı buyurse ıgneyle catlatrız dıe bugun tekrr gıttım o buyuk yumurtayı goremedı çatlamıs olabılır yada gebe de kalmıs olablırsın dedı varmı basına gelen boyle bısey

Merhaba bende klomende ilk ayımdı 9. Gün gittim iki yumurtan var dedi biri kiste dönüşebilir dedi bu ay pek sanmıyorum dedi biri 23 biri 11 di içim rahat etmedi başka doktors gittim özele gittim 10. Gün oda biri 27 olmuş dedi diğerini söylemedi ama söylemediğini beğendim dedi 2 gün sonra gel dedi tekrar gittim yumurtlma yok adet olursan gel dedi dünya başıma yıkıldı içimde bi his vardı onuda götürdü sonra ben ovulasyonla takibe devam ettim yumurtlamayı yakaladık çok şükür şuan hamileyim sağlıklı giderse inşallah.biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim

O hastaneye gıttgnz aymı hamıle kaldınz yoksa bıdakı aymı

Hepinize merhabalar.. ben de bu ay klomen kullandım da acaba benim yaşadığımı yaşayan var mı diye merak ettim. Yarın ya da öbür gün regl bekliyorum ama 2 gündür kanlı akıntım oluyor. Hatta açık yazılan kusura bakmayın bugün iki parmak kadar kırmızı ve kahve renk karışımı akıntım oldu. İlk defa böyle bi şey oldu da kafam karıştı acaba klomenden midir? Sizlerden yaşayan var mı? En son iki hafta önce kontrole gittim her şey yolunda bi sıkıntı da yoktu

Yerlesme kanamasıda olablır hanı adetten bı kac gun once oluyomus oda adetle cok karıstıran oluyormus Allah gonlune gore werdın ınsAllh

Klomen bende bu ay işe yaramadı tarlusal içip regl olacağım.Doktor önümüzdeki ay günde 3’e çıkacağız dedi.Günde 3 tane içip fayda gören var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…