- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi gamzeilhan
-
O an biraz acıdı ama dayanılmayacak gibi değildi sonrasında hiç ağrım olmadı ama doktor 1 hafta ilişki yok dediAyyy maşallah :)) Çok ağrın fln oldu mu
Iceri basilan sivinin yumurtanin kalitesini etkileyebilecegini okumustum. Hayirlisi olsun 1 ay gec olsun uzme tatli canini :)O an biraz acıdı ama dayanılmayacak gibi değildi sonrasında hiç ağrım olmadı ama doktor 1 hafta ilişki yok dediyumurtlamayı kaçıracam bu şekilde ama
Bazen yanıltıcı olabiliyor kuzum o testler. Hem öyleyse bile de denemeye devam, sanırım bu yolda bir çoğumuz sabır sınavı veriyor :)
O an biraz acıdı ama dayanılmayacak gibi değildi sonrasında hiç ağrım olmadı ama doktor 1 hafta ilişki yok dediyumurtlamayı kaçıracam bu şekilde ama
Anladım canım hayırlısı bakalımIceri basilan sivinin yumurtanin kalitesini etkileyebilecegini okumustum. Hayirlisi olsun 1 ay gec olsun uzme tatli canini :)
Geçmiş olsun canım aklında soru işareti kalmamış oldu en azından.. Ben çekildikten sonra ilişki olabilir demişti hatta gün vermişti ama olmamıştı o ay da.. Sanırım kafaya takmayı düşünmeyi bırakınca gelicek bebeğimiz..
Merhaba canım klomende ikinci ayım tarih konusunda seninle aynıyız o yüzden yazmak istedim banada 8 nisanda gel dediHerkese merhaba!
Ben de Mart ayının son günü klomene başladım.2,5 yıllık evliyiz 1 yıldır korunmuyoruz. Bende regl düzensizliği var ama pko değilim.Kilo sebep olabilir dedi doktorum.Eşimin de sperm ölçümleri biraz düşük.İlaçta 3. günüm.Sizde de oldu mu bilmiyorum ama ben grip gibiyim,üşüyorum ve karnım çok şişti bir anda.3 günde bu etki olur mu bilemiyorum gerçi.Doktor ayın 8'inde gel dedi.Neyse bekleyip göreceğiz bakalım!
O zaman inşallah çok güzel haberler alırız ikimiz de :)Merhaba canım klomende ikinci ayım tarih konusunda seninle aynıyız o yüzden yazmak istedim banada 8 nisanda gel dedi
İnşallah canım rabbim en hayırlı zamanda en güzel şekilde nasip etsinO zaman inşallah çok güzel haberler alırız ikimiz de :)
Ben de 8 nisanda test yaptıracağımMerhaba canım klomende ikinci ayım tarih konusunda seninle aynıyız o yüzden yazmak istedim banada 8 nisanda gel dedi
Seninki gebelik testimi kuzum. Benim çatlatma iğnem yapılacak sonrası hayırlısı bakalımBen de 8 nisanda test yaptıracağım
Evet canm, test benimki. 23ünde 17mm olmştu yumurtam, iğneyle gerek duymadı dr. Çatladı çatlayacak, siz tam gaz çalışın eşinle dediSeninki gebelik testimi kuzum. Benim çatlatma iğnem yapılacak sonrası hayırlısı bakalım
Adetime 5 gün var, evde test yapsam çıkar mı ki acaba??Seninki gebelik testimi kuzum. Benim çatlatma iğnem yapılacak sonrası hayırlısı bakalım
Bence biraz daha bekle kuzum. Geçen ay adete 5 gün kala pozitif çıktı benim ama ilacın etkisiymiş umutlanmıştım ama malesefAdetime 5 gün var, evde test yapsam çıkar mı ki acaba??
Bu kaçıncı denemeniz klomenle?Doktor bize 3 4 kez bu şekilde deneyelim sonra aşılamayı düşünelim dedi,bence doğru zamanı bekliyor bebişlerimiz.Gönlünüzü ferah tutun en kısa zamanda olacak inşallahKızlar ben regl oldum şaşmadı 28.günde geldi yine.. 2 oluşmuş yumurtam vardı ama olmayınca olmuyor.. Yine gidicem salı günü doktora 5. Gün yine hapa başlatıcaktır.. Off ne zaman alıcaz bebeklerinizi kucağınıza ya bu ay çok umutluydum ama yine hayal kırıklığı...birdahaki ay 2 yıl olacak evleneli ve hiç korunmadık
Bu kaçıncı denemeniz klomenle?Doktor bize 3 4 kez bu şekilde deneyelim sonra aşılamayı düşünelim dedi,bence doğru zamanı bekliyor bebişlerimiz.Gönlünüzü ferah tutun en kısa zamanda olacak inşallah
Zamana bırakmak en iyisi o halde,her şey bir şekilde yolunu buluyor.Evlenmeden önce sahiden ne kolay geliyor bebek sahibi olmak ama maalesef işin aslı hiç öyle değil.Fiziksel ve psikolojik olarak zor bir süreç,en güzel şekilde sonlanır inşallah2. Deneyişim ama ardarda değil.. Geçen sene denemiştim sonra devam etmedim kendi haline bıraktım kimyasal oldu ağustosta.. Rahim filmi eşimin testi vs onları yaptırdım sorun cıkmadı ama 4 ay geçti yine bişey yok.. Mecbur doktora gittim yine günde 3 tane 5 gün içtim 2 olgun yumurtam vardı ama yine olmadı.. Cidden yorucu Bi süreç insan hemen olucak sanıyor evlenmeden önce ama malesef.. Kafamdan söküp atmak üzereyim bebek işini eşimle de aramız limoni salı günü doktora gidip gitmemek konusundada kararsızım.. Offf Offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?