Gebeliğe Hazırlık Klomen ile 2019 mart ayı anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O an biraz acıdı ama dayanılmayacak gibi değildi sonrasında hiç ağrım olmadı ama doktor 1 hafta ilişki yok dedi yumurtlamayı kaçıracam bu şekilde ama
Iceri basilan sivinin yumurtanin kalitesini etkileyebilecegini okumustum. Hayirlisi olsun 1 ay gec olsun uzme tatli canini :)

Merabalar ben adetin 3 gunu basliyotum klomene gunde iki kere iciyorum

Bazen yanıltıcı olabiliyor kuzum o testler. Hem öyleyse bile de denemeye devam, sanırım bu yolda bir çoğumuz sabır sınavı veriyor :)

Bakalım canım adet olmadım henüz ama umudum bitti bu ay kısmet artık bakalım hiç değişik bir belirtimde yok ama.. Sadece sinirlerim hep bozuk ve duygusalım

O an biraz acıdı ama dayanılmayacak gibi değildi sonrasında hiç ağrım olmadı ama doktor 1 hafta ilişki yok dedi yumurtlamayı kaçıracam bu şekilde ama

Geçmiş olsun canım aklında soru işareti kalmamış oldu en azından.. Ben çekildikten sonra ilişki olabilir demişti hatta gün vermişti ama olmamıştı o ay da.. Sanırım kafaya takmayı düşünmeyi bırakınca gelicek bebeğimiz..

Ben de ovulasyon testiyle takip ediyorum yumurtlamayı görürsem değerlendirmeyi düşünüyorum yaa

Merhaba canım klomende ikinci ayım tarih konusunda seninle aynıyız o yüzden yazmak istedim banada 8 nisanda gel dedi

Seninki gebelik testimi kuzum. Benim çatlatma iğnem yapılacak sonrası hayırlısı bakalım
Evet canm, test benimki. 23ünde 17mm olmştu yumurtam, iğneyle gerek duymadı dr. Çatladı çatlayacak, siz tam gaz çalışın eşinle dedi 8inde de gel, beta hcg yapalm dedi. Şimdi zaman geçmiyor bana

Kızlar ben regl oldum şaşmadı 28.günde geldi yine.. 2 oluşmuş yumurtam vardı ama olmayınca olmuyor.. Yine gidicem salı günü doktora 5. Gün yine hapa başlatıcaktır.. Off ne zaman alıcaz bebeklerinizi kucağınıza ya bu ay çok umutluydum ama yine hayal kırıklığı... birdahaki ay 2 yıl olacak evleneli ve hiç korunmadık

Bu kaçıncı denemeniz klomenle?Doktor bize 3 4 kez bu şekilde deneyelim sonra aşılamayı düşünelim dedi,bence doğru zamanı bekliyor bebişlerimiz.Gönlünüzü ferah tutun en kısa zamanda olacak inşallah

2. Deneyişim ama ardarda değil.. Geçen sene denemiştim sonra devam etmedim kendi haline bıraktım kimyasal oldu ağustosta.. Rahim filmi eşimin testi vs onları yaptırdım sorun cıkmadı ama 4 ay geçti yine bişey yok.. Mecbur doktora gittim yine günde 3 tane 5 gün içtim 2 olgun yumurtam vardı ama yine olmadı.. Cidden yorucu Bi süreç insan hemen olucak sanıyor evlenmeden önce ama malesef.. Kafamdan söküp atmak üzereyim bebek işini eşimle de aramız limoni salı günü doktora gidip gitmemek konusundada kararsızım.. Offf Offf..

Zamana bırakmak en iyisi o halde,her şey bir şekilde yolunu buluyor.Evlenmeden önce sahiden ne kolay geliyor bebek sahibi olmak ama maalesef işin aslı hiç öyle değil.Fiziksel ve psikolojik olarak zor bir süreç,en güzel şekilde sonlanır inşallah

Kızlar ben adetimin 4. Günü yani 9 nisanda doktora gittim yine bu sefer iğneyle geçti doktorum.. Merional 75 iğne kullanıyorum 5 gün pazartesi kontrole gidicem tekrar. Klomen ile 2 olgun yumurtam oluşmuştu ama iğne daha etkili olucak inşallah.. İğne kullanan varmı daha önce? Bu ayda olmaz ise akışına bırakıcaz Bi süre ve hazır oldugumu da aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. Hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…