Gebeliğe Hazırlık Klomen ile 2019 mart ayı anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok istiyorum canm, inşallah. 5 yaşında bir oğlum var, ara çok açılıyor ikinciye. Bir de kız istiyorum, Allahım inşallah
Amin canım. Benim olursa inşallah daha ilk bebişim olacak Klomende 3. gündeyim çok heyecanlıyım

Yok antibiyotik vermedi. özel olacak ama ilişkide acı ağrı hissettiniz mi yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum ben de
Yok ağrı hissetmedim. Yalnızca ilk gün kahverengimsi akıntı geldi ara ara, ertesi gün bitmişti akıntı. O zamanı değerlendirdik biz de. Kanama varsa bitmesini bekleyin aman enfeksiyon olmasın

Ya ben de bu ay ilk kez klomen kullandım bata 3 günüm var çok sancım var gece uykudan uyandırdı göğüslerde çok hassas klomen kullandığım için mi acaba ?

Herkese merhaba!
Ben de Mart ayının son günü klomene başladım.2,5 yıllık evliyiz 1 yıldır korunmuyoruz. Bende regl düzensizliği var ama pko değilim.Kilo sebep olabilir dedi doktorum.Eşimin de sperm ölçümleri biraz düşük.İlaçta 3. günüm.Sizde de oldu mu bilmiyorum ama ben grip gibiyim,üşüyorum ve karnım çok şişti bir anda.3 günde bu etki olur mu bilemiyorum gerçi.Doktor ayın 8'inde gel dedi.Neyse bekleyip göreceğiz bakalım!

Herkese merhaba!
Ben de Mart ayının son günü klomene başladım.2,5 yıllık evliyiz 1 yıldır korunmuyoruz. Bende regl düzensizliği var ama pko değilim.Kilo sebep olabilir dedi doktorum.Eşimin de sperm ölçümleri biraz düşük.İlaçta 3. günüm.Sizde de oldu mu bilmiyorum ama ben grip gibiyim,üşüyorum ve karnım çok şişti bir anda.3 günde bu etki olur mu bilemiyorum gerçi.Doktor ayın 8'inde gel dedi.Neyse bekleyip göreceğiz bakalım!

Ben de bu ay ilk kez kullamdım benimde ilk başta karnım hatta ellerim bile şişti ama sonrasında geçti

Merhaba :)
Ben de dün akşam 3. günü tamamladım 4. gündeyim. Bende felaket iştahsızlık, mide bulantısı ve karın şişliği yaptı. Gaz sancısı ve tuvalet zorluğu çekiyorum. Yarın gece son dozu alıcam; cuma sabah da yumurta takibine başlıcaz. Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…