- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi gamzeilhan
-
Yaaa tebrik ederim canımmm gözünaydınKizlar inanamiyorum ama hamileyimm
Yaaaaaa tebrik ederim m kuzum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sayfada ilk hamişimiz sensin
evdemi test yaptın kanda mı? Reglin kaç gün gecikmişti ve Belirtilerin den ufacık bahsedersen bizlerde umutlanalim :))
[/QUOTE
Kiscelerim oncelikle coook tesekkur ediyorum, herbiriniz duamdasiniz
3 gundur regl gecikmesi yasiodum, artik bugun bi gayret once idrar testi yaptim tek cizgi beklentisiyle kadrana bakarken 2 cizgi beliriverdi o an transa gectim sanirim bi kac snayni boyle kalakaldim.Sonra dogruuu hastaneye :) Kan verdim sonuc pozitif degerim 300 olmus
Nasip eden rabbime sonsuz hamdolsun!
Gelelim belirtilere :) Yaklasik bir bucuk haftadir gogus uclarim aciyordu ama benim regl oncesindede oluyor bu o yuzden cok takilmamistim ilk basta ama regl gunum geldi catti hala acima gecmedi, birde kasiklarima sanci giriyor ara ara adet agrisi gibi ama cok kisa suruyor 10 sn bile degil. Son olarakta 2 gundur akintim artti. Halim budur arkadaslarim. Bu arada bu surecte en buyuk destekcim ve devam duaydi simdiye kadar bu mucizevi rahmet icin dua ediyordum rabbime bundan sonra da bana bagislamasi icin dua edicem. Rabbe acilan eller nasipsiz birakilmiyor
Yuce Allah’im size gonlunuzden gecen nasibi banada hayirla ve saglikla tasiyip kucagima almayi nasip etsin insAllah.
Aminnnn kuzum amiiin :)Yaaaaa çok sevindim inan, hadi gözün aydın canımdarısı başımıza
Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canmMerhaba kızlar. Ben de bugün ilk klomenimi alacağım. 7 aydır bebiş istiyoruz inşallah bu ay gelir miniğim...
Ben akşamları 2’şer tane içiyorum doktorum öyle dedi ama çok mu içiyorum bilemedim canım. İnşallahh hepimiz bu ay bebiş haberleri alırızzHepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canmben de günde 1er tane 5 gün kullandım, ayın 8inde hcg testine gideceğim. Sabırsızlanıyorum
12. Günü çağırmıştı beni dr. Um, sanırım 12. Ve 13. Günde gidiliyor gelişim takibi içinMerhabalar benim bi sorum olacaktı.Doktorum klomen verdi adetin3. Günü başla dedim başladım bitirdim ama doktorum yumurta takibi için çağırmadı bende başka bi doktora gidicem hangi gün gitmeliyim adetin 10.günü uygunmu
Tekrardan merhaba bugün doktora gittim sağda 13 mmlik solda 23 mmlik yumurta oluştuğunu söyledi.23 mmlik olan kiste dönüşebilir dedi. İğne vermedi.Kiste dönüşebileceğini nasıl anlıyo bilginiz varmı12. Günü çağırmıştı beni dr. Um, sanırım 12. Ve 13. Günde gidiliyor gelişim takibi için
18-20mm arası çatlaması gerekiyor. Çatlamazsa işlevini kaybedip zararsız kiste dönüşüyor ve adetle birlikte atılıyorTekrardan merhaba bugün doktora gittim sağda 13 mmlik solda 23 mmlik yumurta oluştuğunu söyledi.23 mmlik olan kiste dönüşebilir dedi. İğne vermedi.Kiste dönüşebileceğini nasıl anlıyo bilginiz varmı
Heee anladım o yüzden çatlatma iğnesi vermedi teşekkür ederim18-20mm arası çatlaması gerekiyor. Çatlamazsa işlevini kaybedip zararsız kiste dönüşüyor ve adetle birlikte atılıyor
Az önce rahim filmi çekildim kızlar bir problem yok çok şükür
Bu ay yumurtlamayı kaçıracam muhtemeln 1 hafta ilişki yok dedi doktorHamile kalma şansınız artıyor rahim filmiyle :)
Ben de geçen ay çektirdim..
Antibiyotik verdi dimi? Bana 2-3 gün ilişki yasağı vermişti ama ertesi gece ilişki olmuştu :) antibiyotik kullandım 3 günBu ay yumurtlamayı kaçıracam muhtemeln 1 hafta ilişki yok dedi doktorbidahaki aya kaldı umutlar
Olabilir tabii canım inşallah öyledirKızlar adetime 9 gün var. Kasıklarmda ağrı ve akıntım var bugün itibariyle. Memelerim de de ağrı. Gebelik belirtisi olabilir mi sizce
Çok istiyorum canm, inşallah. 5 yaşında bir oğlum var, ara çok açılıyor ikinciye. Bir de kız istiyorum, Allahım inşallahOlabilir tabii canım inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?