Gebeliğe Hazırlık Klomen ile 2019 mart ayı anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 89207743-0189-4A97-AB09-00ED0B5988DE.jpeg
    558,4 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba kızlar. Ben de bugün ilk klomenimi alacağım. 7 aydır bebiş istiyoruz inşallah bu ay gelir miniğim...

Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canm ben de günde 1er tane 5 gün kullandım, ayın 8inde hcg testine gideceğim. Sabırsızlanıyorum
Ben akşamları 2’şer tane içiyorum doktorum öyle dedi ama çok mu içiyorum bilemedim canım. İnşallahh hepimiz bu ay bebiş haberleri alırızz

Merhabalar benim bi sorum olacaktı.Doktorum klomen verdi adetin3. Günü başla dedim başladım bitirdim ama doktorum yumurta takibi için çağırmadı bende başka bi doktora gidicem hangi gün gitmeliyim adetin 10.günü uygunmu

12. Günü çağırmıştı beni dr. Um, sanırım 12. Ve 13. Günde gidiliyor gelişim takibi için

12. Günü çağırmıştı beni dr. Um, sanırım 12. Ve 13. Günde gidiliyor gelişim takibi için
Tekrardan merhaba bugün doktora gittim sağda 13 mmlik solda 23 mmlik yumurta oluştuğunu söyledi.23 mmlik olan kiste dönüşebilir dedi. İğne vermedi.Kiste dönüşebileceğini nasıl anlıyo bilginiz varmı

Tekrardan merhaba bugün doktora gittim sağda 13 mmlik solda 23 mmlik yumurta oluştuğunu söyledi.23 mmlik olan kiste dönüşebilir dedi. İğne vermedi.Kiste dönüşebileceğini nasıl anlıyo bilginiz varmı
18-20mm arası çatlaması gerekiyor. Çatlamazsa işlevini kaybedip zararsız kiste dönüşüyor ve adetle birlikte atılıyor

Bu ay yumurtlamayı kaçıracam muhtemeln 1 hafta ilişki yok dedi doktor bidahaki aya kaldı umutlar
Antibiyotik verdi dimi? Bana 2-3 gün ilişki yasağı vermişti ama ertesi gece ilişki olmuştu :) antibiyotik kullandım 3 gün

Kızlar adetime 9 gün var. Kasıklarmda ağrı ve akıntım var bugün itibariyle. Memelerim de de ağrı. Gebelik belirtisi olabilir mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…