Gebeliğe Hazırlık Klomen ile 2019 mart ayı anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 ay bitti canım bende pko var bide. Ben de en son ona karar verdim pazartesi çekilecem hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş hem hayırlısı 🙏🏼
Bende de rahim filmi eksik . Bende bir kaç ay sonra düşünüyorum. İnşallah güzel sonuç çıkar . Haberdar edersin bizi de.

Herkese merhabalar... Kızlar ben de adetim in 5.günü ayın 16sında klomen başladım. 13. Gününde doktor randevumdan 17 mm olmştu bir yumurta ve çatlamak üzere dedi dr. Gün aşırı ilişki önerdi şu an adetim in 17.günü bir haftadır kasıklarmda acayip ağrı var. Sizde de var mı böyle bir durum

Herkese merhabalar... Kızlar ben de adetim in 5.günü ayın 16sında klomen başladım. 13. Gününde doktor randevumdan 17 mm olmştu bir yumurta ve çatlamak üzere dedi dr. Gün aşırı ilişki önerdi şu an adetim in 17.günü bir haftadır kasıklarmda acayip ağrı var. Sizde de var mı böyle bir durum
Bende bu ay enteresan ağrılar yaşadım ya, yumurtlama döneminde kasık bel, sonrasında ara ara batma özellikle sağ tarafta bugünde adet günüm gelen giden yok ama ara ara sancı girip geçiyor. Klomenden sebep midir nedendir bilemedim :110:

Sben yumurtalıklarda 10 gündür acayip bir şişkinlik ve saadet ağrısı gibi sürekli ağrı hissediyorum,. Bir haftadır da her gün eşimle birlikte olduk, allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. Adamı nasl kandıracağımı şaşırdım her gün her gün 🙈🙈

Sben yumurtalıklarda 10 gündür acayip bir şişkinlik ve saadet ağrısı gibi sürekli ağrı hissediyorum,. Bir haftadır da her gün eşimle birlikte olduk, allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. Adamı nasl kandıracağımı şaşırdım her gün her gün 🙈🙈
Ahahahah herkes aynı kafalarda heralde :)) Rabbim halimizi görüyor çabamızı lütfuyla mükafatlandırsın inşaAllah :)

Yumurtlama zamanlarını sık değerlendirince de kasık ağrısı oluyormuş geçen ay bende de aynısı oldu adet olacak gibi ama sonucu olumsuzdu😔 inşallah sizinki bebiştir 😊

Kızlar açıkçası yine tek çizgiyi görmekten tırsıyorum galiba :110: Bugün de bir geçsin ya sabır ya selamet :dua::dua::dua:
Yapınca söylerim sonucu kısçelerim :) Duanıza talibim inşallah hayırlı bir bekleyiştir

Kızlar açıkçası yine tek çizgiyi görmekten tırsıyorum galiba :110: Bugün de bir geçsin ya sabır ya selamet :dua::dua::dua:
Yapınca söylerim sonucu kısçelerim :) Duanıza talibim inşallah hayırlı bir bekleyiştir

Hadi hayırlısı canım inşallah gebesindir senden sonra da bize nasip olur🙏 Bence kan ver direct😘

Back