Gebeliğe Hazırlık Klomen ile 2019 mart ayı anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya idrar testi yapmak istemiyorum ben yanıltıcı olabiliyor direct kan vericem adet olmazsam..
Adetin gecikmeden yapma derim..
Hic yaniltici bir test sinucuyla karsilasmadim simdiye kadar :) ben bu islerde eskiyim canim.cok fazla test denemem var olmayani var gibi gostermedi hic yada olani gostermedigi olmadi hic

Kızlar bende klomeni üç aydır kullanıyorum . İlk ay günde iki tane içerek başladım yumurtam büyümedi. İkinci ayımda günde dört tane içtim Yani iki tane sabah , iki tane akşam kullandım yumurtam büyüdü sonra çatlatma iğnesi vurduk ama malesef sonuç alamadık yani adet oldum. Bu ay yine klomen kullandım günde dört tane. Ve yine yumurtam büyümüş çatlatma iğnesini de geçen hafta pazar günü vurdum . Suan beklemedeyiz. Doktorum olmazsa bir dahaki ay tekrar aynı şekilde devam edecez dedi. Bu durumda olup üçüncü iğnesinde hamile kalanı biliyorum . Dilerim hepimiz o güzel duyduyu tadarız

Hic yaniltici bir test sinucuyla karsilasmadim simdiye kadar :) ben bu islerde eskiyim canim.cok fazla test denemem var olmayani var gibi gostermedi hic yada olani gostermedigi olmadi hic

Ya şöyle ben test yapmıştım silik çizgi çıktı sonra kan verdim 11,2 cıktı 2 gun sonra düştü regl oldum yani kimyasaldı baya üzüldüm.. Ve ben adete 3 gün varken yapmıştım bekleseydim ztn 3 günde adet olup kimyasalın farkına bile varmıcaktım.. O sebeple ben adetim gecikmeden, gecıkse bile kan verip baktırmaktan yanayım kuzum.. İnşallah yüzümüz güler bu ay hepimizin

Anladim cnm haklisin ama bendem kimyasalda olsa hamile kaldigimi bilincr sevinmistim

Test yaptım ve net bir negatif gördüm malesef kendimde belirti aramaktan, kafaya takmaktan gerçekten yoruldum ya bu 10.aydı ve bu da olmadı işte...
Uzulme arkadasim, yeni ay yeni umut insaAllah. Benimde regl olursam 9. Basarisiz deneme olucak En son dr kontrolune gittigimde adet olursan 3. Gun gel farkli bir yontem deneyecegiz dedi bakalim ne olacak Gogus uclarimda ciddi bir acima var ama benim genelde oluyor bu durum, adete 1-2 gun kala kayboluyor sonra kirmizilarr

İnşallah sen güzel haberler verirsin bize İlk klomen deneyimimdi önceki ay femara kullanmıştım yumurtalarımı büyütmemişti, 3. Gün ben de tekrar gidecem bakalım klomene devam eder herhalde doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…