Gebeliğe Hazırlık Klomen ile 2019 mart ayı anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın son 3 . İnanılmaz karın ağrım ve gazım var . Beklemek zor yoksa bir an önce regl olayım yeni ay başlasın diyorum :)
Aynı durumdayız hayırlısı inşallah kızçem son 5 bata benimde kasık ağrım olıyor akıntıda artış oldu inşallah güzel haberlerle dolarız bu ay kırmızı kart görmeyiz inşallahhhhh

Aynı durumdayız hayırlısı inşallah kızçem son 5 bata benimde kasık ağrım olıyor akıntıda artış oldu inşallah güzel haberlerle dolarız bu ay kırmızı kart görmeyiz inşallahhhhh
Benimde akıntı arttı ama benim regl öncesi zaten artar . Görmeyelim kırmızı :)

Demek istediğim bu kuzum benim hormon testimde prolaktinim 97 lerde cıkmıstı ilaçla düşürmüştük.. Hormon testi iste sen bence adet olup gittiğinde adetin 3 günü kolundan kan alıyorlar sadece

Tatlım erken derim ama yinede sen bilirsin adet günü veya 1 gün geçince yap derim

Ovulasyon a başlayacağım canım klomen pazartesi bitiyor pazartesi başlarım yapmaya

Son düzenleyen: Moderatör:
insallah benim 15-16. Gün ovulasyon oluyor klomen le hep bende 10. Gün başlayacağım insallah ❤

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayfana da bakayım canım oradan da haberlesiriz buradanda paylaşırım insallah benim 15-16. Gün ovulasyon oluyor klomen le hep bende 10. Gün başlayacağım insallah ❤
Çatlatma iğnesi olcakmısın ozaman ovulasyon testine gerek kalmıyor çünkü hep pozitif gösteriyor BetaHcg varya iğnede boşa para harcama tatlım

Çatlatma iğnesi olcakmısın ozaman ovulasyon testine gerek kalmıyor çünkü hep pozitif gösteriyor BetaHcg varya iğnede boşa para harcama tatlım
Yok çatlatma iğnesiz çatlıyor yumurtam çok şükür olmayacağım o yüzden

Cnm cvbini yeni gordum. Kbkma. Allah bagislasin cnmm kac yaaimda kizin ? Benimde bir kizim var . Aynen cok shkur bu duyguyu tattik rabbim omce hic olmayanlara nasip etsin

Olucak bu akşam 10da 36. Saat tam.. Ama öncesinde yaramazlık yapmış bulunduk sperm kalitesi düşermi bilmiyorum ama Allah ol derse olur diyip akışına bırakıyorum
Yaramazlik yapmakla cok iyi etmissin benim yumosum 36 saatten o,ce catlamisti bemde 12. saattede calismistim . Sperm zaten 48 saat kaliyor yumos catladiginda karsisinda yakisikli yada dunyalar guzeli spermi gorup dollenicek

Benimde boyle olmustu cnm cok fazla baski hissertim igmeden sonra 1 hafta agrim hoc gecmedi. 3gun uat uste calistim ama bana sor yani bide o agrilari :)))

Yaramazlik yapmakla cok iyi etmissin benim yumosum 36 saatten o,ce catlamisti bemde 12. saattede calismistim . Sperm zaten 48 saat kaliyor yumos catladiginda karsisinda yakisikli yada dunyalar guzeli spermi gorup dollenicek

Ayyy ağzın bal yesin inşallahhh.. Ben ne zaman çatladıgını kestiremedim ya akıntı vardı hep ve yumurtalığımda sızı baskı hissi hep vardı. iğneden sonra 10 saat sonra 36. saatte ve 50 saatte oldu 3 gün üst üste yani derman kalmadı bizde artık 1 gün arayla devam ederiz
Sen beklemedemisin yoksa hamile misin?

Hahahahahah ay sorma yaa bizde 3.gun ust uste calistik hamlamisim hahahaha :)). Insallah hamileyimdir bat pazartesi henuz test yapmadim pzr yada pzt test yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…