- 23 Mart 2013
- 557
- 69
- 118
- 43
- Konu Sahibi gamzeilhan
-
Aynı durumdayız hayırlısı inşallah kızçem son 5 bata benimde kasık ağrım olıyor akıntıda artış oldu inşallah güzel haberlerle dolarız bu ay kırmızı kart görmeyiz inşallahhhhhGünaydın son 3 . İnanılmaz karın ağrım ve gazım var . Beklemek zor yoksa bir an önce regl olayım yeni ay başlasın diyorum :)
Benimde akıntı arttı ama benim regl öncesi zaten artar . Görmeyelim kırmızı :)Aynı durumdayız hayırlısı inşallah kızçem son 5 bata benimde kasık ağrım olıyor akıntıda artış oldu inşallah güzel haberlerle dolarız bu ay kırmızı kart görmeyiz inşallahhhhh
İnşallah görmeyiz tatlım benim adete yakın kuruluk oluyorduBenimde akıntı arttı ama benim regl öncesi zaten artar . Görmeyelim kırmızı :)
İnşallah görmeyiz tatlım benim adete yakın kuruluk oluyordu
[/QUOTE
Aaa senin için güzel ihtimal farklı . Ama benim farklı hiçbir şey yok . Yarın test yapsam mı acaba ? İki kalmış oluyor çıkar mı ?
Benim bugün regl bitti hemen çalışmalara başladıkGÜNAYDIN KIZÇELERRdurumlar nasılll hele gelin paylaşalım
Çatlatma iğnesi olcakmısın ozaman ovulasyon testine gerek kalmıyor çünkü hep pozitif gösteriyor BetaHcg varya iğnede boşa para harcama tatlımSayfana da bakayım canım oradan da haberlesiriz buradanda paylaşırım insallah benim 15-16. Gün ovulasyon oluyor klomen le hep bende 10. Gün başlayacağım insallah ❤
Yok çatlatma iğnesiz çatlıyor yumurtam çok şükür olmayacağım o yüzdenÇatlatma iğnesi olcakmısın ozaman ovulasyon testine gerek kalmıyor çünkü hep pozitif gösteriyor BetaHcg varya iğnede boşa para harcama tatlım
Cnm cvbini yeni gordum. Kbkma. Allah bagislasin cnmm kac yaaimda kizin ? Benimde bir kizim var14. Saatten sonra tekrar olmadımı tatlım bari 36 saat
hayırlısı tatlım ikinci olmasını istiyorum bir kızım var ama abla oldu artık herzaman derim Allahım önce hiç olmayanların olsun annelik duygusunu tatsınlar inşallah diyorum sonra tekrar bebek isteyenler diyorum
Yaramazlik yapmakla cok iyi etmissin benim yumosum 36 saatten o,ce catlamisti bemde 12. saattede calismistim . Sperm zaten 48 saat kaliyor yumos catladiginda karsisinda yakisikli yada dunyalar guzeli spermi gorup dollenicekOlucak bu akşam 10da 36. Saat tam.. Ama öncesinde yaramazlık yapmış bulunduksperm kalitesi düşermi bilmiyorum ama Allah ol derse olur diyip akışına bırakıyorum
Benimde boyle olmustu cnm cok fazla baski hissertim igmeden sonra 1 hafta agrim hoc gecmedi. 3gun uat uste calistim ama bana sor yani bide o agrilari :)))Kızlar 36. Saatte değerlendirdik ama ben fenayım bugün yorgunluk çöktü üzerime baş ağrım hep vardı hala var.. Ve ilişkide (afedersiniz) sanki yumurtalığım patlıcak gibi hissettim.. Eşim çok ıslak oldugumu söyledi normalde öyle olmadığını söyledi fena ıslaktım yani.. Size de öyle oldumu?
Bacaklarımı diktim 1 saat şimdi uzanıyorum yumurtalığımda hareketler var resmen zonklama gibi hissediyorum bu güne kdr belirti olmamıştı.
Klomen sivilce yapuyomus cnm. Bendr sivilceliyim fazlaca cikti cok cirkinim bu gublerde :))))Günaydıınben adet olacam sanırım ya sivilce çıktı yüzümde
Yaramazlik yapmakla cok iyi etmissin benim yumosum 36 saatten o,ce catlamisti bemde 12. saattede calismistim . Sperm zaten 48 saat kaliyor yumos catladiginda karsisinda yakisikli yada dunyalar guzeli spermi gorup dollenicek
Hahahahahah ay sorma yaa bizde 3.gun ust uste calistik hamlamisim hahahaha :)). Insallah hamileyimdir bat pazartesi henuz test yapmadim pzr yada pzt test yapicamAyyy ağzın bal yesin inşallahhh.. Ben ne zaman çatladıgını kestiremedim ya akıntı vardı hep ve yumurtalığımda sızı baskı hissi hep vardı. iğneden sonra 10 saat sonra 36. saatte ve 50 saatte oldu 3 gün üst üste yani derman kalmadı bizde artık 1 gün arayla devam ederiz
Sen beklemedemisin yoksa hamile misin?
Hahahahahah ay sorma yaa bizde 3.gun ust uste calistik hamlamisim hahahaha :)). Insallah hamileyimdir bat pazartesi henuz test yapmadim pzr yada pzt test yapicam
Imsallah bakalimm . Senin kac gun var ?İnşallah o zaman Güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?