- 29 Temmuz 2018
- 322
- 194
- 103
- 37
- Konu Sahibi gamzeilhan
-
36 saat sonra ilişki önerdi..Amin inşallahdoktorunuz hangi saatte ilişki önerdi
GÜNAYDIN KIZÇELERRdurumlar nasılll hele gelin paylaşalım
Günaydın son 3 . İnanılmaz karın ağrım ve gazım var . Beklemek zor yoksa bir an önce regl olayım yeni ay başlasın diyorum :)GÜNAYDIN KIZÇELERRdurumlar nasılll hele gelin paylaşalım
Bende olucam galibaGünaydıınben adet olacam sanırım ya sivilce çıktı yüzümde
Ben de bel ağrısı ve anlamadığım bi kasık ağrısı var çok hafif. Belki de iğnenin etkisidir bilmiyorumBende olucam galiba
Merhaba aramıza hoşgeldinKızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza 2 yıllık evliyim ve bende bebek sahibi olmak istiyorum bu ay ilk defa bende dr ye gittim klomen ve catlatma ignesi verdi banada bugün 18.gün ve sonu hüsran stres yqpmaktan yoruldm ve buraya yazmak sizinle dertlesmek gercekten en iysi diye dusundum
2 yıldır olmuyorsa eşin de bi doktora gitmeli bence mutlaka canımHosbuldum Yani ilk gunden beri istiyoruz cocuk ama bu ay yeni gittim dr ye israrla esim istemedi gitmemi bu ayda hem igne hen ilac kullandm ama bugun adet oldum malesef
Belki de yerleşiyordur :) biraz daha bekle bence gelmezse kan testi yaptırırsınEvet bugun 18.gunumdu igneyi kullanali kahverengi leke geldi 2 damlada kan ama devami yok adet sancisida yok gibi sabah test yaptm negatifti ama dr adet olunca gel demisti devami gelirse gidecegm ama sonraki asama ne olur korkuyorum acikcasi
Ayy insallah canm keskeBelki de yerleşiyordur :) biraz daha bekle bence gelmezse kan testi yaptırırsın
Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza 2 yıllık evliyim ve bende bebek sahibi olmak istiyorum bu ay ilk defa bende dr ye gittim klomen ve catlatma ignesi verdi banada bugün 18.gün ve sonu hüsran stres yqpmaktan yoruldm ve buraya yazmak sizinle dertlesmek gercekten en iysi diye dusundum
Aynen canm sadece alttan bakti folik asit klomen verdi 10 gun sonra gittim 4 tane yumurtam olusmus catlqtma ignesi verdi ovitrelle gobekten yaptirdim hicbir skntn yok drdi adet olunca gel dedi galiba esimjn degerlerine bakacak yada kist falan olmusmudur diyeMerhaba hoşgeldiniz aramızaUmudunuzu kaybetmeyin daha yeni gitmişsiniz doktora.. Doktorunuz hormon testi istemeden direct size klomen mi verdi? Belki değerlerinizde sıkıntı var önce onun normal değerlere getirilmesi gerekir çünkü hamile kalabilmek için..
Bende yaklaşık 2 yıldır deniyorum başından beri korunmadık ama benim sol yumurtalığım yok bu yüzden 6 ayda 1 gidiyorum kontrole.. Evlenince de hormon testi, Rahim filmi, spermogram yaptırdık herşey normal Bi sıkıntı yok ama bebekte yok.. Beklemekten sabretmekten başka çaremiz yok..
Hosbuldum bu arada canmMerhaba hoşgeldiniz aramızaUmudunuzu kaybetmeyin daha yeni gitmişsiniz doktora.. Doktorunuz hormon testi istemeden direct size klomen mi verdi? Belki değerlerinizde sıkıntı var önce onun normal değerlere getirilmesi gerekir çünkü hamile kalabilmek için..
Bende yaklaşık 2 yıldır deniyorum başından beri korunmadık ama benim sol yumurtalığım yok bu yüzden 6 ayda 1 gidiyorum kontrole.. Evlenince de hormon testi, Rahim filmi, spermogram yaptırdık herşey normal Bi sıkıntı yok ama bebekte yok.. Beklemekten sabretmekten başka çaremiz yok..
Hormonlar da çok etkiliyo direk klomen vermesi tuhaf geldi bana. Mesela prolaktin yüksek olabilir benim aylardır o yüzden olmadı diye düşünüyırumSanirim esime bakacak artik ama nedense sorun hep bendeymis gibi geliyordu insallah hamileyimdir ve hicbiseye gerek kalmaz artik yoruldm her ay qyni uzuntuyu yasamaktan
Evet cqnm benmde ilgimi cekmisti en azndan bi kan testi yaptirip sonuclara gore verseydiHormonlar da çok etkiliyo direk klomen vermesi tuhaf geldi bana. Mesela prolaktin yüksek olabilir benim aylardır o yüzden olmadı diye düşünüyırum
Benim çok umudum olmasada Allah ol derse olur diyerek sabır ile 5 günü beklemekteyim tatlım hakkımızda hayırlısı inşallahgünaydın ben beklemedeyim bu ay ikinci kez klomen ve çatlatma kullandım ve zamanları iyi değerlendirdik 10 gün var bat a nasıl geçer bilmem sende nasıl durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?