Gebeliğe Hazırlık Klomen ile 2019 mart ayı anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bu progestan ne zaman kullanmaya başlayacağım..
İğneyi gece yaptım ama bu ilacı sormayı unuttum

Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza 2 yıllık evliyim ve bende bebek sahibi olmak istiyorum bu ay ilk defa bende dr ye gittim klomen ve catlatma ignesi verdi banada bugün 18.gün ve sonu hüsran stres yqpmaktan yoruldm ve buraya yazmak sizinle dertlesmek gercekten en iysi diye dusundum

Dr aslinda hicbir sorun yok gayet normal dedi israrla sordm ama cidden hersey saglikliymis madem oyle neden olmadi dedm sanirim bu ayda esime bakacak bakalm kısmet artık

Merhaba aramıza hoşgeldin ne kadardır deniyorsunuz

Hosbuldum Yani ilk gunden beri istiyoruz cocuk ama bu ay yeni gittim dr ye israrla esim istemedi gitmemi bu ayda hem igne hen ilac kullandm ama bugun adet oldum malesef

Evet bugun 18.gunumdu igneyi kullanali kahverengi leke geldi 2 damlada kan ama devami yok adet sancisida yok gibi sabah test yaptm negatifti ama dr adet olunca gel demisti devami gelirse gidecegm ama sonraki asama ne olur korkuyorum acikcasi

Evet bugun 18.gunumdu igneyi kullanali kahverengi leke geldi 2 damlada kan ama devami yok adet sancisida yok gibi sabah test yaptm negatifti ama dr adet olunca gel demisti devami gelirse gidecegm ama sonraki asama ne olur korkuyorum acikcasi
Belki de yerleşiyordur :) biraz daha bekle bence gelmezse kan testi yaptırırsın

Sanirim esime bakacak artik ama nedense sorun hep bendeymis gibi geliyordu insallah hamileyimdir ve hicbiseye gerek kalmaz artik yoruldm her ay qyni uzuntuyu yasamaktan

Merhaba hoşgeldiniz aramıza Umudunuzu kaybetmeyin daha yeni gitmişsiniz doktora.. Doktorunuz hormon testi istemeden direct size klomen mi verdi? Belki değerlerinizde sıkıntı var önce onun normal değerlere getirilmesi gerekir çünkü hamile kalabilmek için..

Bende yaklaşık 2 yıldır deniyorum başından beri korunmadık ama benim sol yumurtalığım yok bu yüzden 6 ayda 1 gidiyorum kontrole.. Evlenince de hormon testi, Rahim filmi, spermogram yaptırdık herşey normal Bi sıkıntı yok ama bebekte yok.. Beklemekten sabretmekten başka çaremiz yok..

Aynen canm sadece alttan bakti folik asit klomen verdi 10 gun sonra gittim 4 tane yumurtam olusmus catlqtma ignesi verdi ovitrelle gobekten yaptirdim hicbir skntn yok drdi adet olunca gel dedi galiba esimjn degerlerine bakacak yada kist falan olmusmudur diye

Hosbuldum bu arada canm Kafamda surekli stres yapiyordm burdaki yorumlari okuyordm en sonunda bende uye oluym paylasiym derdimj belki biraz rahatlarm dedm herşey kısmet

Sanirim esime bakacak artik ama nedense sorun hep bendeymis gibi geliyordu insallah hamileyimdir ve hicbiseye gerek kalmaz artik yoruldm her ay qyni uzuntuyu yasamaktan
Hormonlar da çok etkiliyo direk klomen vermesi tuhaf geldi bana. Mesela prolaktin yüksek olabilir benim aylardır o yüzden olmadı diye düşünüyırum

günaydın ben beklemedeyim bu ay ikinci kez klomen ve çatlatma kullandım ve zamanları iyi değerlendirdik 10 gün var bat a nasıl geçer bilmem sende nasıl durum
Benim çok umudum olmasada Allah ol derse olur diyerek sabır ile 5 günü beklemekteyim tatlım hakkımızda hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…