Gebeliğe Hazırlık Klomen ile 2019 mart ayı anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olucak bu akşam 10da 36. Saat tam.. Ama öncesinde yaramazlık yapmış bulunduk sperm kalitesi düşermi bilmiyorum ama Allah ol derse olur diyip akışına bırakıyorum
Eşini iyi besle keçiboynuzu kabak çekirdeği yedir düşmez Allahın izni ile bol şans tatlım yarışa devam

Günaydın kuşum
Belirtilerin varmı? Nasıl hissediyorsun
Bu arada 5 civarında cvp yazmışsın o saatte i uyandın
Günaydın tatlış o saatte uyanıyorum evet akşam erken uykum geliyor buralarda geze geze birde o saatlerde ateş basıyor belirtim kasık ağrım vardı azaldı sadece ateş basması osa iğnenin etkisi sanırım hafifte akıntı var pek umudum yok hayırlısı çalışmalarını sıkı yap pişman olma sonra kuzu

Merhabalar, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ben bu ay ilk defa klomen kullandım ve bugün kontrole gittiğimde doktor bana çatlatma iğnesi verdi.. Nasip olursa gece 12 de yapacağım.. 36 saat sonra ilişki dedi.. bu konuda ilk deneyimim ve tecrübesizim..
36 saat sonra geç kalmış olmam değil mi??? Bu fırsatı kaçırmak istemiyorum açıkçası.. Aynı anda ovülasyon testimde yapıyorum ama koyu çizgiyi de göremedim
Tecrübeli arkadaşlar bana bu süreci anlatabilir mi??? Teşekkürler

Merhaba canım. Doktorların ne dediği değişiyor bu konuda. Bu ay ben de klomen çatlatma kullandım bana 24 saat sonra ilişki dahha sonra gün aşırı dedi mesela.Ovülasyonla takip edip garantiye almak mantıklı ama

Yapıyorum ama bir türlü tam koyu göremedim.. herneyse artık kısmet olursa gece iğnemi yapacağım.. Doktor birde progestan verdi, ben heyecanımdan ne zaman içmem gerektiğini soramadım
Zor bi süreç
Bilgi olmayınca

Peki sizde kendiniz mi yaptınız iğneyi? Bana göbekten yap dedi, gösterdi ama ..

Tatlım 24, 36 ve 48 saati kaçırmamak gerek sonrada gün aşırı dediklerimi yap heleki 36 saat sonrası mutlaka olsun bol şans

Kızlar tatlışlar ovulasyonla takibi bende yapcaktım yalnız iğne yapıldığı zaman gebelik hormonu olduğu için iğnede test herzaman yumurtlamayı göstericektir o yüzden boşa para vermeyin

Peki sizde kendiniz mi yaptınız iğneyi? Bana göbekten yap dedi, gösterdi ama ..
Hayır hemşire yaptı koldan ama göbekten yapıyorlar genelde aynı etkiyi veriyor diyor dr lar ama mutlaka 36. Saat sonrayı kaçırma 24,36,48 bu dilim çok önemli

Kızlar 36. Saatte değerlendirdik ama ben fenayım bugün yorgunluk çöktü üzerime baş ağrım hep vardı hala var.. Ve ilişkide (afedersiniz) sanki yumurtalığım patlıcak gibi hissettim.. Eşim çok ıslak oldugumu söyledi normalde öyle olmadığını söyledi fena ıslaktım yani.. Size de öyle oldumu?
Bacaklarımı diktim 1 saat şimdi uzanıyorum yumurtalığımda hareketler var resmen zonklama gibi hissediyorum bu güne kdr belirti olmamıştı.

Allah rast getirsin.. Emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim.. bende bu gece 12 de iğnemi yaptım

Islaklık iyidir spermletin rahim ağzından kolay geçmesini sağlıyor ve uzun süre rahimde yaşamasını sağlıyormuş durmak yok çalışmalara tam gaz devam tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…