Gebeliğe Hazırlık Klomen ile 2019 mart ayı anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çıkın çıkın sayfaya gelin birlikte yürüyelim paylaşalım

Ben şuan adetimin 6. Günündeyim klomene 5. Günde dün başladım 3 günüm kaldı bitmesine bittikten sonra 2 gün dinlen gel kontrole dedi dr

Selam :) bende yarın başlıyorum klomene günde 3 tane içicem 5 gün.. Pazartesi kontrole gidicem çok heyecanlıyım inşallah olumlu sonuçlar alırız

Bu arada yaklaşık 1 buçuk yıldır deniyoruz tüm testler yapıldı hamileliğe engel hiç bir sorun yok.. Ama nazlı çıktı bizimki bir türlü gelmiyor :)))

Selam kızlar :) Benim klomen bitti 5 günün ardından kontrole gittim. Pazartesi yeniden gideceğim. Çatlatma iğnesi vurmak istemedi doktorum, kendiliğinden çatlamasını bekleyelim dedi, duruma göre pazartesi müdahale edebilir bakalım..

Hayırlısı olsun inşallah :) kaç yumuşunuz oluştuğunu söyledim doktorunuz? Pazartesi neye bakılacak onu anlayamadım.. Zaten o güne kdr çatlama gerçekleşmiş olucaktır dimi? Döllenme olup olmadığına mı bakıcak?

Kizlar acil bakarmsiniz gecen adette klomen kullandim ama kontrole gittigimde bakmadi doktor aset olunca gel asilama baslicaz dedi ve bugun normalde adetim gecirkin yada 35gunde bir olurum 2gun öncesi yani bugun oldum ve biraz. Once lavabodakan gibi degil yasadigim dusukteki gibi et gibi kucuk kucuk beyaz parca dustu fotografta cektim ama bilmiyorum bel kasik agrisi cok var ayiptir söylemesi vajinada da devisik bi agri var ayyy delircem kafayi yemk uzereyim

Bende bu ay klomen kullandım ve bekliyorum. 25 Mart beklenen regl tarihim yani beklenmeyen :) reglin 3. Günü günde iki kez 5 gün kullandım. 11. Gün kontrole gittim 4 tane yumurta oluşmuş dedi. Rahim inceydi ilaç verdi kalınlaşmış 16. Gün gitmiştim o zaman dedi yumurtalarda çatlamış dedi ve varsa tutunsun diye duphaston verdi. İki hafta beklemek zor olucak gibi .

Kac yumurta olustu kac cm oldu detay vermiyorum sonra netten arastirip degisik senaryolarla kafanizi karistiriyosunuz dedi :) tedaviye olumlu yanit aldik dedi sadece. Ilk gittigim gun ostrojen seviyemi gormek icin kan vermistim, kan sonucuma gore bekledigimden biraz fazla uyarilma olmus o yuzden catlatma ignesi yapmayacagim pazartesiye kadar bekleyelim muhtemelen kendiliginden catlayacaktir dedi. Kist olusumu vs olmasin diye kontrol amacli pazartesi yeniden cagirdi, insallah kist fln olmadan hamis olarak sonuclandiririz bu sureci :) Amin amin amin :))

Çok doğru yapmış doktorunuz söylememekle 5 yumurta oluşup sonuç alamayanda var, 1 yumurta oluşup gebe kalanda ilaç içtikten sonrası takdiri ilahi.. İnşallah olumlu sonuç alırız amin amin aminnnnn çok aminnn

İnşallah olumlu sonuç alırız hepimiz :)

Beni 5. Günü başlattı doktorum 18 inde gidicem kontrole heyecanla bekliyorum. Tutunabilmesi için ilaç vermesi çok iyi olmuş... iyi düşünelim pozitif olalım Allah kucağımızı doldurur yakında inşallah

Geçmiş olsun beyaz parça hakkında hiç bişey duymadım doktorunuza ulaşın yada gidin mutlaka ihmale gelmez Allah korusun...

Hepiniz hoşgeldiniz kızlar aynı yolda ilerliyoruz benim bugün adetimin 16. Günü ovitrelle çaylatma iğnemi oldum hayırlısı ile çalışmalara start verdik

İnşallah olmayız canı benimde beklenen ama beklemediğim adet 27 si çok yakınız benim bugün çatlatma iğnem yapıldı

Bende geçen klomen kullandım bittiğinde kontrole gittim. Dr catlatma iğnesi vurdu yumurtalar büyümüş ama istediğim kadar değil dedi. Şuan test yapacağım günü bekliyorum. Adet düzensizliğim olduğu için gününü tam bilemedigim için haftaya test yapacam kızlar. Heyecan stres herşey var .

Mrh cnm inşallah tutmuştur nekadardıki yumurtan kaç milimmiş

Mrh cnm inşallah tutmuştur nekadardıki yumurtan kaç milimmiş
Ya dr o konuda bise demedi sadece büyümüşler ama istediğim kadar değil dedi ve çatlatma iğnesi vurdu. Inşallah tutar.

Ya dr o konuda bise demedi sadece büyümüşler ama istediğim kadar değil dedi ve çatlatma iğnesi vurdu. Inşallah tutar.
Ben ilk gittim dr um klomene başladı kullandım bityi tekrar kontrole gittim kendi dr um yoktu diğer dr baktı ve ağzından cımbızla çekerek sorularımı cevapladı ama yinede ısrarla sordum söyledi ben tatmin olmadım 10 gün içinde gebelik oluşabilir gün aşırı ilişki dedi iğne vermem dedi ben durmadım 3 gün sonra yani bugün yine gityim kendi dr um ordaydı iyiki gitmişim yumoşum büyümüş ve çaylatma iğnemi yazdı bugün sabah 10 da yapıldı hayırlısı inşallah gün aşırı ilişki dedi ama ben ovulasyon testide kullanıcam destekliycem yani dr lara ısrar edin ve öğrenin yumoşlarınızın durumunu milimini hangi overde olduğunu

Ya o anin heyecanı stresi bise diyemedim dr da öyle dedi iğneyi vurdu iste vurulduğum gün ilişki yok ama diğer günler ilişki olsun dedi 1martta vuruldum iğneyi. Bakalım testi yapalım olmadı. Adet olduğum gün gidecem gel dedi dr.

İnşallah olmayız canı benimde beklenen ama beklemediğim adet 27 si çok yakınız benim bugün çatlatma iğnem yapıldı
beraber bekliyoruz o zaman :) bana iğne yapmadi bakalım kendi kendine çatlayacak mi dedi. Çatlamış bakalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…