Arkadaşlar bu ay klmen kullandım daha sonra doktora gittiğimde sağ tarafta 2 tane güzel yumurtam olduğunu söyledi ama kaç mm olduğunu sormayı unuttum doktorda söylemedi bana sadece ilaca gerek yok kendiliğinden çatlıycak duruma gelmiş dedi 10 gün günaşırı ilişki verdi 10 gün sonra tekrar gel dedi normalde beni günaşırı çağırması gerekmiyormuydu arkadaslar bu cumartesi gidicem inşallah catlar ve işlk aydan tutar bebişim olur klomeni günde sabah akşam 5 gün kullandım 2 yumurta azmı sizce
Arkadaşlar bu ay klmen kullandım daha sonra doktora gittiğimde sağ tarafta 2 tane güzel yumurtam olduğunu söyledi ama kaç mm olduğunu sormayı unuttum doktorda söylemedi bana sadece ilaca gerek yok kendiliğinden çatlıycak duruma gelmiş dedi 10 gün günaşırı ilişki verdi 10 gün sonra tekrar gel dedi normalde beni günaşırı çağırması gerekmiyormuydu arkadaslar bu cumartesi gidicem inşallah catlar ve işlk aydan tutar bebişim olur klomeni günde sabah akşam 5 gün kullandım 2 yumurta azmı sizce
ayyy gercektenmi ne güzel ikizlerin olmuş allah bağışlasın biran önce kucağına al canım inşallal bende hamile kalırım klomenle banada dua et ayy ikizim olsa ne güzel olur yaa
canım bende bugün gittim biraz önce geldim işte 2 yumurtadan bitanesi çatlamış diğeri 3 cm dedi rahim duvarı kalınlığın iyi dedi eğer adet olursan tekrar gel konuşalım dedi bilemiyorum biraz morelim bozuldu ya anlamadım ben bu işten bişey offfffff
Canım ben klomen kullanıp hamile kalanlardanım üstelik ikiz :)) Klomen kullandığım 3. ayda hamile kaldım. Şimdi 24 haftalığızbana da doktorum iğneye gerek görmemişti ve gün aşırı ilişki önermişti. Sen kafanı çok takma ve bol bol dua et. Ben hep dualarımda hayırlı, sağlıklı ve ikiz bebek dilemiştim çok şükür oldu. Darısı başına inşallah
Merhaba baya zaman olmuş yazalı sızin nerdeyse 7 sene :)merak ettm benım de bu ay ıkı yumurtam varda tuttumu sızdeArkadaşlar bu ay klmen kullandım daha sonra doktora gittiğimde sağ tarafta 2 tane güzel yumurtam olduğunu söyledi ama kaç mm olduğunu sormayı unuttum doktorda söylemedi bana sadece ilaca gerek yok kendiliğinden çatlıycak duruma gelmiş dedi 10 gün günaşırı ilişki verdi 10 gün sonra tekrar gel dedi normalde beni günaşırı çağırması gerekmiyormuydu arkadaslar bu cumartesi gidicem inşallah catlar ve işlk aydan tutar bebişim olur klomeni günde sabah akşam 5 gün kullandım 2 yumurta azmı sizce
Aynı benCanım bende bu ay klomenle 2, ayım bakalım.benim ilk ay bir yumurtam oluşmuştu ama doktorum pek umutlanmadı herlde bir daha çağırmadı.adet olursan eğer 5, günü 2 tane iç bitince gel dedi.şimdi 2 gün önce gittim solda 3 sağda da 2 yumoşum varmış ama yarın yine çağırdı.bakalaım cuma sana güzel haberler verrim işllh dedi ama ne demek istedi bende anlamadım.zaten şu dojtora gidince elim ayağım karışıo saçma sapan oluyorum.sonra şunu neden sormadım bunu neden sormadım diyorum kendi kendime
Merhaba canm hayırlısı olsun , ikizlerin sağlıkla gelsin ins. Bende klomen kullanıyorum bu ikinci ay. İnsalah bu ay olur , ama eğer olmazsa 3. Ayda da kullanabilir miyim.gunde kaç kez kullandın senCanım ben klomen kullanıp hamile kalanlardanım üstelik ikiz :)) Klomen kullandığım 3. ayda hamile kaldım. Şimdi 24 haftalığızbana da doktorum iğneye gerek görmemişti ve gün aşırı ilişki önermişti. Sen kafanı çok takma ve bol bol dua et. Ben hep dualarımda hayırlı, sağlıklı ve ikiz bebek dilemiştim çok şükür oldu. Darısı başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?