Klomen ile 2 yumurtam olmuşşşşş

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
96
İstanbul
Arkadaşlar bu ay klmen kullandım daha sonra doktora gittiğimde sağ tarafta 2 tane güzel yumurtam olduğunu söyledi ama kaç mm olduğunu sormayı unuttum doktorda söylemedi bana sadece ilaca gerek yok kendiliğinden çatlıycak duruma gelmiş dedi 10 gün günaşırı ilişki verdi 10 gün sonra tekrar gel dedi normalde beni günaşırı çağırması gerekmiyormuydu arkadaslar bu cumartesi gidicem inşallah catlar ve işlk aydan tutar bebişim olur klomeni günde sabah akşam 5 gün kullandım 2 yumurta azmı sizce

Arkadaşlar bu ay klmen kullandım daha sonra doktora gittiğimde sağ tarafta 2 tane güzel yumurtam olduğunu söyledi ama kaç mm olduğunu sormayı unuttum doktorda söylemedi bana sadece ilaca gerek yok kendiliğinden çatlıycak duruma gelmiş dedi 10 gün günaşırı ilişki verdi 10 gün sonra tekrar gel dedi normalde beni günaşırı çağırması gerekmiyormuydu arkadaslar bu cumartesi gidicem inşallah catlar ve işlk aydan tutar bebişim olur klomeni günde sabah akşam 5 gün kullandım 2 yumurta azmı sizce

gayet iyi iki yumurta zaten lazım olaan bi tane sağlıklı yumurta olduktan sonra tek yeterlii yumurtalık rezervlerin neden azalsınki...yumurtaların 18 mm fln olmuştur o yüzden gerek görmemiştir tekrardan çağırmaya 10 gün sonrada yumurtaların çatlamışmı ona bakar...
bol şans ALLAH yardımcın olsun...

çok sağol canım inşallah hersey yolundadır il aydan klomenle hamile kalnlar cok car inşallah bende bunlardan biri olurum

Canım ben klomen kullanıp hamile kalanlardanım üstelik ikiz :)) Klomen kullandığım 3. ayda hamile kaldım. Şimdi 24 haftalığız :nazar: bana da doktorum iğneye gerek görmemişti ve gün aşırı ilişki önermişti. Sen kafanı çok takma ve bol bol dua et. Ben hep dualarımda hayırlı, sağlıklı ve ikiz bebek dilemiştim çok şükür oldu. Darısı başına inşallah :emir_bebek:

ayyy gercektenmi ne güzel ikizlerin olmuş allah bağışlasın biran önce kucağına al canım inşallal bende hamile kalırım klomenle banada dua et ayy ikizim olsa ne güzel olur yaa

Canım bende bu ay klomenle 2, ayım bakalım.benim ilk ay bir yumurtam oluşmuştu ama doktorum pek umutlanmadı herlde bir daha çağırmadı.adet olursan eğer 5, günü 2 tane iç bitince gel dedi.şimdi 2 gün önce gittim solda 3 sağda da 2 yumoşum varmış ama yarın yine çağırdı.bakalaım cuma sana güzel haberler verrim işllh dedi ama ne demek istedi bende anlamadım.zaten şu dojtora gidince elim ayağım karışıo saçma sapan oluyorum.sonra şunu neden sormadım bunu neden sormadım diyorum kendi kendime:1::1:

canım benim aynen bende senin gibiyim doktora gidince soracaklarımı unutyorum sonra pişman oluyorum ama bak senin ne güzel 5 yuurtan olmuş zaten genelde klomeni 2. ayında kullananıca daha güzel sonuçlar veriyormuş belki bende tekrar kullancam bakalım cumarteside ben gidicem gelişmeleri paylaşırız burdan canım kendine iyi bak

ayyy gercektenmi ne güzel ikizlerin olmuş allah bağışlasın biran önce kucağına al canım inşallal bende hamile kalırım klomenle banada dua et ayy ikizim olsa ne güzel olur yaa

Amin cümlemizin bebişlerini. İnşallah olur canım Allah gönlüne göre versin. Hamileliğimin başından beri bebiş isteyen herkese bol bol dua ediyorum zaten. Rabbim kucağınızı tez zamanda doldurur inşallah.

canım ben cuma tekrardan gittim ve 1 tane sağ bir tane solda tam olarak olgınlaşmış dedi.yani diğerşeri gelişmemiş.ama daha iyi dedi.çok olunca da engel dedi.bu pazar yine çağırdı....ovulasyon testlerim henüz negatif ve adetimin 14, günümdeyim.bakalım yarın ne diyecek.pazar pazar çağırdıysa vardır bi önemi herhalde...sen ne yaptın gittin mi doktora?

canım bende bugün gittim biraz önce geldim işte 2 yumurtadan bitanesi çatlamış diğeri 3 cm dedi rahim duvarı kalınlığın iyi dedi eğer adet olursan tekrar gel konuşalım dedi bilemiyorum biraz morelim bozuldu ya anlamadım ben bu işten bişey offfffff

canım bende bugün gittim biraz önce geldim işte 2 yumurtadan bitanesi çatlamış diğeri 3 cm dedi rahim duvarı kalınlığın iyi dedi eğer adet olursan tekrar gel konuşalım dedi bilemiyorum biraz morelim bozuldu ya anlamadım ben bu işten bişey offfffff

CANIM YUMURTANIN BİR TANESİ ÇATLAMIŞ İŞTE.BU GÜNLERİ BOŞ GEÇMEYİN:23::23:
BENİM İKİSİDE GAYET GÜZEL İNŞLLH RABBİM CÜMLEMİZE NASİP EDER.......:emir_bebek::emir_bebek:
MORAL BOZACAK BİŞEY YOK.NE GÜZEL OLUŞMUŞ ÇATLAMIŞ İŞTE.SEN ÇALIŞMALARA YOĞUNLAŞ

canım sağol ya gercekten biraz rahatladım valla bilemiyorum bana 10 gün gün aşırı ilşki demişti oldu devamda edicem tabiki acaba yumurta nezamn çatladı o şeffaf uzayan akıntım bu ay henüz gelmedi sarımsı akıntım var okadar iltihapta yokmuş anlamadım yani neyse inşallah güzel sonuçlar alırız canım senin doktor ttakibini nasıl yaptı ilaçtan sonra nekadarda bi gitiin doktora merak ettim

ilaç bittikten sonra gittim ilk olarak.sonra 2 günde bir gittim.ovulasyon olup yumurtam çatladı şimdi artık beklemedeyiz.adeti beklicez olmassam yada olursam yine gidecğim:16:

ya canım anlamadığım bişey var normalde evet senin takibin gibi olmalı ama benim doktorum neden böyle uygulamadı anlamadım yani offf ya bak şimdi ben klomeni adetimin 4. günü başladım 5 gün kullandım sabah akşam 2 gün sonrada doktora gitim 2 yumurtam olduğunu söyledi işte ondan sonrarda 10 gün ilşiki sonra yine gel dei yani 2 gündebir gitmedim ben

Canım ben klomen kullanıp hamile kalanlardanım üstelik ikiz :)) Klomen kullandığım 3. ayda hamile kaldım. Şimdi 24 haftalığız :nazar: bana da doktorum iğneye gerek görmemişti ve gün aşırı ilişki önermişti. Sen kafanı çok takma ve bol bol dua et. Ben hep dualarımda hayırlı, sağlıklı ve ikiz bebek dilemiştim çok şükür oldu. Darısı başına inşallah :emir_bebek:

canım bebeklerınn jayırlı evlat olsun ınsallahh.. allah analı bablı buyutsun. bır sorum olacak sana.. bnde ılk kez bu ay klomen kullandm ılacım cumrtesı bıttı dun yanı pazartesı gttm kontrole 7 mm ler dedı moralım oyle bozuldu kı agladım kac saat cuma bı daha gel dedı 18mm olmussa catlatma ıgnesı vurucakmıs.. bnde pko var duzensız adet oluyorum.. sen klomen 3 y kullanmıssın ya bana bı akıl verırmısn ılk kullanınca ne kadar olmustu yumurtan :(

Merhaba baya zaman olmuş yazalı sızin nerdeyse 7 sene :)merak ettm benım de bu ay ıkı yumurtam varda tuttumu sızde

Canım bende bu ay klomenle 2, ayım bakalım.benim ilk ay bir yumurtam oluşmuştu ama doktorum pek umutlanmadı herlde bir daha çağırmadı.adet olursan eğer 5, günü 2 tane iç bitince gel dedi.şimdi 2 gün önce gittim solda 3 sağda da 2 yumoşum varmış ama yarın yine çağırdı.bakalaım cuma sana güzel haberler verrim işllh dedi ama ne demek istedi bende anlamadım.zaten şu dojtora gidince elim ayağım karışıo saçma sapan oluyorum.sonra şunu neden sormadım bunu neden sormadım diyorum kendi kendime:KK1::KK1:
Aynı ben 🙈🤭😂

Merhaba canm hayırlısı olsun , ikizlerin sağlıkla gelsin ins. Bende klomen kullanıyorum bu ikinci ay. İnsalah bu ay olur , ama eğer olmazsa 3. Ayda da kullanabilir miyim.gunde kaç kez kullandın sen

Back