E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
kızlar bu ay serophene adlı ilacı kullandım adetim çok düzenlidir şaşmaz yani ama bu ay 2 gün gecikti bu ilaçtan mı acaba yoksa gebelik falan mı ki fikri olan yada bunu yaşayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu ay serophene adlı ilacı kullandım adetim çok düzenlidir şaşmaz yani ama bu ay 2 gün gecikti bu ilaçtan mı acaba yoksa gebelik falan mı ki fikri olan yada bunu yaşayan var mı
ben klomene daha geçen ay başladım adetimin üzerinden tam 5 gün geçti test yapıyorum bişey çıkmıyo ya bu ilaç geciktiriyo heralde umutlanmıştım hamileyimdir diye ama testlerden sonra umudum kalmadı hiç
ben 16 aylık evlıyım canım ılk 8 ay sorunum varmısda haberım yokmus :)ılıskıye gıremedım cok zor gunler yasadım allah kımseye yasatmasın evlendıgım gunden berıı hıc korunmadım cunku ben cocuk delısıyımdır hamıle kalamayınca doktora gıttım bı sorun mu var dıye sonra bı amelıyat gecırdım zaten doktorum bu amelıyatı olmadan hamıle kalman ımkansız gıbı bıseyler dedı.amelıyatı oldum 8 ay gectı ama hala bıse yok esımın canlı sperm sayısı azmıs klomene basladık ıkımızde bu ayın 16 sında ıgnemı vurdurdum bakalım hayırlısı beklıyorum
Bende 2 defa klomen kullandım bu ay hiç yumurta olmamış dedi dr .adetimde günüm hiç şaşmazdı 5 gün gecikti.Arkadaşlar bende iki kere klomen kullandım bi sene çocuk düşünmedik geri çekme yöntemiyle korunduk sonra istediğimizde olmadı ikinci klomenimde yumurtam büyümemiş dedi ve tekrar tekrar yumurtama baktı doktor bu ay umutlanma dedi bende kırkgündür adet olamadım çünkü adet söktürücü bile kullanmaktan bahsetti demek yumurtam büyümedi adet olamıcam dedim ya dur dedim suratımda lekeler bi değişiklik bi test yapım dedim baktım iki çizgi hemde net ağladım eşim bidaha test getirdi anında gene iki net çizgi ve ertesi gün kanda baktırdım 1000 çıktı değerim valla çok mutluyum kızlar umudunuzu kesmeyin ne olur doktoru var tedavisi var böyle düşünün ilk klomenimde de tam adet tarihimde adet oldum . Denedikte olmayınca insan daha hırs yapıyo sanki kendi kendini bambaşka boyutlara çekiyor rahat olun ve hemen yataktan kalkmayın öylece uyuyun