F Findik38 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2019 2 0 1 38 25 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Findik38 #1 Klomen ilacını bugün kullanmaya başladım ama çok kötü de üsütmüsüm. Grip ve sogukalginligi için ilaç alsam sıkıntı olur mu veya kaç saat sonra almalıyım. ..
Klomen ilacını bugün kullanmaya başladım ama çok kötü de üsütmüsüm. Grip ve sogukalginligi için ilaç alsam sıkıntı olur mu veya kaç saat sonra almalıyım. ..
Asyamege Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2019 371 235 53 25 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Findik38 #2 Ben günde 4 tane klomen içiyodum üstüne 3 tane mide ilacı ve dideral kullanıyodum hiç bir sıkıntı olmadı
Ben günde 4 tane klomen içiyodum üstüne 3 tane mide ilacı ve dideral kullanıyodum hiç bir sıkıntı olmadı
F Findik38 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2019 2 0 1 38 26 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Findik38 #3 Asyamege .!.: Ben günde 4 tane klomen içiyodum üstüne 3 tane mide ilacı ve dideral kullanıyodum hiç bir sıkıntı olmadı Genişletmek için tıkla... Doktor tavsiyesiyle mi günde 4 tane kullanıyorsun çok değil mi. Ben ilk defa kullanıyorum yeni başladım üstüne birde hasta oldum
Asyamege .!.: Ben günde 4 tane klomen içiyodum üstüne 3 tane mide ilacı ve dideral kullanıyodum hiç bir sıkıntı olmadı Genişletmek için tıkla... Doktor tavsiyesiyle mi günde 4 tane kullanıyorsun çok değil mi. Ben ilk defa kullanıyorum yeni başladım üstüne birde hasta oldum
Asyamege Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2019 371 235 53 26 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Findik38 #4 Findik38 .!.: Doktor tavsiyesiyle mi günde 4 tane kullanıyorsun çok değil mi. Ben ilk defa kullanıyorum yeni başladım üstüne birde hasta oldum Genişletmek için tıkla... Evet doktorum öyle dedi sabah 2 akşam 2 içiyodum
Findik38 .!.: Doktor tavsiyesiyle mi günde 4 tane kullanıyorsun çok değil mi. Ben ilk defa kullanıyorum yeni başladım üstüne birde hasta oldum Genişletmek için tıkla... Evet doktorum öyle dedi sabah 2 akşam 2 içiyodum