Klomen ilaci ile ilgili

Hayalimmmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
57
16
18
Merhaba arkadaşlar
Ben gecen hafta perşembe günü yani adetimin 5 günü klomen ilacına başladım Günde 2 defa 5 gun kullandım ve bugün doktora gittim doktor hic bir yumurtan büyümemiş dedi. Ama karnında sıvı var büyük ihtimalle yumurtan büyüyüp çatlamış dedi. Erken catlama olmuş dedi. Sizde böyle bir durumla karşılaşan varmi yardımcı olabilir misiniz? İyi mi kötü mü bilemedim

Hemen esinle birlikte olmaliydin :) Olabilir tabiki. Klomen hormon ilaci sonucta. Birdahali sefere daha sık kontrole git. Doktora durumunu hatırlat.

Hemen esinle birlikte olmaliydin :) Olabilir tabiki. Klomen hormon ilaci sonucta. Birdahali sefere daha sık kontrole git. Doktora durumunu hatırlat.
Anladim canım. Yani olmaya çalıştım bi arkadaşım var oda yardımcı olmuştu klomen ilaci kullanırken de ilişkiye girebilirsin demişti. Doktor zaten bu ay olmazsa diğer ay klomenin bittiği gün gel dedi

Hemen esinle birlikte ol. Olabilir tabiki. Klomen hormon ilaci sonucta. Birdahali sefere daha sık kontrole git. Doktora durumunu hatırlat.
Anladim canım. Yani olmaya çalıştım bi arkadaşım var oda yardımcı olmuştu klomen ilaci kullanırken de ilişkiye girebilirsin demişti. Doktor zaten bu ay olmazsa diğer ay klomenin bittiği gün gel dedi
Güzel.demkki lh hormonun iyi yani yumurta catlatici hormonun bazılarının lo yüzden bebeği olmuyor. Iyi düşün

Ama bende bi etki falan yapmadı yani normal mi yumurta eğer catladiysa. Sadcee klomeni kullandıktan sonra ve kullanırken bi ateş basması terleme cok oldu ki hatta hala bile oluyor sence nedendir yani normalmi

Ama bende bi etki falan yapmadı yani normal mi yumurta eğer catladiysa. Sadcee klomeni kullandıktan sonra ve kullanırken bi ateş basması terleme cok oldu ki hatta hala bile oluyor sence nedendir yani normalmi
Normal ve daha iyi. Yumurta catlar bazısında aci agri verir. Bazisinda olmaz. Sen vajinal sivini incele. Böylece yumurtlama zamanini takip etmiş olursun. Yumurta aki kıvamında bir sıvıdır bu

Normal ve daha iyi. Yumurta catlar bazısında aci agri verir. Bazisinda olmaz. Sen vajinal sivini incele. Böylece yumurtlama zamanini takip etmiş olursun. Yumurta aki kıvamında bir sıvıdır bu
Himm anladim ama eger yumurta catladiysa şimdiye kadar vajinaya bi sivi gelmez miydi gerçi bir kere görmüştüm yumurta aki kıvamında ama azıcık

Hormon ilaci kullanirken hic ovulasyon testi yaptinizmi hix nasil cikiyor?ben yapiyorum sanki normal de cikmasi gerekenden daha silik cikiyor.

Hic yapmadım canım yapsam mi bilemedim bende bu ay da yapmadım bakalim.senin sorunun ne canım ozel değilse
Benim sorunumu valla bnde bilmiyorum kuzum ya. Esimdede bndede sorun cikmadi.daha once 1kimyasal yasadim digeride 8+5kalbi durdu. Ikisindede tedavisiz kendiligimden hamile kalmistim.marttan beride ugrasiyorum olmuyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…