klomen hapına başlıyorum yardıma ihtiyaç var

• Konu Sahibi Konu Sahibi fc1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fc1

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
9
0
16
İstanbul
arkadaşlar 2 ay doğum kontrol kullandım ve doktorum bu ay yumurta takibi yapıcak ve klomen diye ilaç verdi ve adetimin 5 günü ilaca başlıyorum sizce bu ilaç ile bereaber incir kürü uygulayan arkadaşlar varmı daha iyi etkisi olurmu acaba tavsiyeniz varsa cevaplarınızı bekliyorum sevgiler

canım yumurtlama problemin varmı adetin düzenliyse hiç klomen serophone falan kullanma gerek yok.. ovulasyon testi al gayette kendin yaparsın boşa pra verme doktorlara .bi gidicen bi gelicen habire.. kür falan hiç kullanma canm bünyene zararlı uygun olmaya bilir bütün arkadaşlara sölüorum bunu

Bende bu yazıları cok takip ettim ve umut olması icin yazmak istedim. Ilk kez bu ay serephone kullandım adetin 3.gunu başladım ve adetim biter bitmez iliskiye başladım 2 günde ve beklenen adet tarihine kadar devam ettim. Ama bu süreçte adetime 10 gun kala canım hep su ve şalgam istedi akıntım herkesin aksine beyaz degil yeşildi. En dikkat ettigim degisiklik gogus halkasında sivilce gibi pütürcükler çıktı. Baskada hiçbir belirtim olmadı:) ve ilk kullanmamda hamile kaldım Allah'a şükür ve Rabbim inşallah sanada nasip etsin. Incir kürünü bende denedim bende ki tek etkisi inanılmaz şiddetli adet sancıları oldu.her bünyede aynı etkiyi mi yapar bilmiyorum canım. Ama umudunu kaybetme ben ilk ay da hamile kaldim. Kist sorunu olan biri olarak hemde. En kısa zamanda göbüşunde meleğin olması dilegimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…