Klomen Hapı_?

de_niz

Yol arkadaşım
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
5.477
95
163
Kızlar geçen hafta prolaktin için kan vermiştim değerlerim normal çıktı. Bu seferde doktorum bir sonra ki adet dönemimde başlamak üzere klomen verdi. Yumurtlamana bakıcaz dedi. Bu hap ne işe yarıyo ve yumurtlamaya nasıl bakılıyo bilen var mı_???

Son düzenleme:
yumurtalrın büyüp geşimesini sağlıyo canım.muhtemelen doktorun belli günlerde seni çagırıp yumurta gelişimini takibe alacak

aynen bende adetimde başlıyorum çok merak ediyorum nasıl sonuçlanacak :18:

Bende kullandim, yumurtalarin gelismesini sagliyor bildigim kadariyla.
Dr a gittigimde sorunumuz yoktu ama bebekte olmuyordu.
Dr once hormonlarima bakti, sonra akinti icin fitil verdi.
Sonrada klomen ve dphastone verdi. İlac isimlerini yanlis yazmis olabilirim.
3 ay bu ilaclar,, sona rahim filmi, 3 ay yumurta takip edip catlatma, sonra asilama, sonra tüp demisti dr.
İlaci kullandim, 2. Ay hamile kaldim Allah in izniyle.
İkizlerim Allah a sukur 26 ayliklar. İlacin etkisi oldumu bilmiyorum.aile gecmisimdede ikiz var.
Allah sizlerinde gönlünüze gore versin.

banada klomen verdi ama yarım içicem 5 gün o bittikten sonra da dekort diye bi ilaç o da 5 gün bi de duphaston verdi oda içilcek bi cvp yazrsan sevinirim anlamadım

banada klomen verdi ama yarım içicem 5 gün o bittikten sonra da dekort diye bi ilaç o da 5 gün bi de duphaston verdi oda içilcek bi cvp yazrsan sevinirim anlamadım

Tmm canim
Biraz acele yazdimda. Nereyi anlamadin.
Kullanim seklinimi
Ben adet doneminde basladim. 5 gun 1 er tane ictim. Duphastonuda yanlis hatirlamiyorsam yumurtlama donemi bitince 5 gun 1 er tane ictim. İlk ay sonuc yok. İkinci ay surpriiiiiz

Sağol tatlım peki nasıl muayeneyle mi tahlille mi bakılacak_?

Evet canım söyledi ama muayene ne şekilde yapılıyo_?

Ayni konudan Muzdarip im klomen , yumurtalik takibi ..... psikolojim bozuldu iyiceee (((

Acaba ultrasyonla nasıl anlıyorlar ki :26: şimdi de aklıma bu takıldı :44::44::44:

tatlım klomeni banada verdi doktor.yumurtalık takibine devam .. yumurtalamana yardımcı oluyor bu hap..

Benim dün akşam itibariyle bitti son hapım cumartesi kontore gidiyorum çok heyecanlıyımmmmm :18:

Acaba ultrasyonla nasıl anlıyorlar ki :26: şimdi de aklıma bu takıldı :44::44::44:

canım karındanda bakılıyor.alttanda alttan bakılınca yumurtlarınla ilgili daha net bilgi verilebiliyor.

Mayısta düşük yaptım bidaha ki aya doktorun klomen vermişti ilk ay olmadı bende devam etmedim ama klomen le çok hamis kalan var bu ay soğan kürü ve folik asit kullanıyorum olmazsa bi daha ki aya doktora gidicem klomen versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…