• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen hapı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esnm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
291
93
18
28
Arkadaşlar doktor bende polikistik over var dedi yani yumurtalıklarin yavaş çalışıyor catlayamıyor dedi klomen diye bir hap verdi adetimin 4. Günü kullanmaya başladım bu süre içinde ilişkide bulunmalimiyim adetin 11. Günü gel bakicam dedi doktorun demesiyle mi ilişkiye girmeliyim doktora sormayı unuttum da bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi arkadaşlar 🤗🌹

Arkadaşlar doktor bende polikistik over var dedi yani yumurtalıklarin yavaş çalışıyor catlayamıyor dedi klomen diye bir hap verdi adetimin 4. Günü kullanmaya başladım bu süre içinde ilişkide bulunmalimiyim adetin 11. Günü gel bakicam dedi doktorun demesiyle mi ilişkiye girmeliyim doktora sormayı unuttum da bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi arkadaşlar 🤗🌹
girebilirsin sıkıntı yok hatta benim doktorum kontrole çağırmadan önce yani bir gün öncesinde ilişki diyordu

Her ne olursa olsun gebelik düşünen arkadaşlar adet bitiminden bsşlayip adet olana kadar 2 günde bir ilişkide bulunun

Back
X