• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Hapı Ve Sonrası

diablo3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
65
16
3
35
Arkadaşlar geçen ay klomen kullandım 2 tane yumurta olmuş fakat adet oldum adetim çok az ve 3 gün sonra bitti doktor baktı gebelik yok dedi adetliyken ama şimdi benim gögüslerim çok şiş midem ağrıyor içimden bir ses hamileyim diyor sizce olabilirmi lütfen yardımcı olun test yapıyımmı şimdiden teşekkürler. ..

Arkadaşlar geçen ay klomen kullandım 2 tane yumurta olmuş fakat adet oldum adetim çok az ve 3 gün sonra bitti doktor baktı gebelik yok dedi adetliyken ama şimdi benim gögüslerim çok şiş midem ağrıyor içimden bir ses hamileyim diyor sizce olabilirmi lütfen yardımcı olun test yapıyımmı şimdiden teşekkürler. ..
Doktor Rahmin durumundan anlıyor. Zaten gebelikte biraz kalınlaşıyor ilk olarak

arkaadaşlar klomen şiddetli baş ve bel ağrısı yapıp adetinizi uzattı mı?

kızlar 4 haftalık hamileyim çok şükür. Allah tamamına erdirsin bana dua edin nolur. Allah isteyen herkese nasip etsin :) dualarınızı bekliyorum

dün bitane içtim kanamam bitti gibi.bugun 2 tane içsem mi şüpeliyim

Merhaba ben de gectigimiz ay ilk defa klomen kullandim. Adetim hem 2 gun gecikmeli geldi hemde siddetli agrili oldu. Doktora gittim 3.gunu klomen ve duphaston (dusuk olmasin diye)verdi. Hormon testlerimde iyi cikti. Aranizda duphaston kullanan var mi?

Merhaba ben de gectigimiz ay ilk defa klomen kullandim. Adetim hem 2 gun gecikmeli geldi hemde siddetli agrili oldu. Doktora gittim 3.gunu klomen ve duphaston (dusuk olmasin diye)verdi. Hormon testlerimde iyi cikti. Aranizda duphaston kullanan var mi?
Meraba siz klomenle mi hamile kaldınız

Meraba siz klomenle mi hamile kaldınız
Merhaba, hayır 3 ay klomen kullandiktan sonra tedaviyi birakip doktora bir daha gitmedim. Yogaya basladim 8-9 ay sonra tam vazgecmisken hamile kaldim. Hatta iki ay once geciktirici hap bile kullandim. :) kafa ne kadar rahat olursa yani cocuk odakli olmazsa oluyor bence;)

8 ay oldu klomen başladık bakalım hayırlısı olur inşallah
Hayırlısı olsun. Eşinizde kontrolden gecti degil mi cunku genelde doktorlarimiz hemen kadini takibe baslayip erkegi onemsemiyor. Oysa once erkegin sperm durumu ogrenilmeli zaten zor degil. Ama kadin icin is bitmiyor. Benim doktorum esimden hic tahlil istemedi ve bana kör tedavi uyguladi yani ilaci verip yumurtalik takibi yapmadi bu yuzden benim sinirlerim bozuldu ve biraktim. Cidden bi sure sonra psikolojk bozulmaya basliyor. Eger sizde ve esinizde bir problem yoksa tavsiyem hic ilac falan kullanmayin sadece birakin cocuk icin ugrasmayi ve hayatiniza bakin. Siz rahat olunca kafadan atinca geliyor benim 1 yil sonra oldu. Ve herkes derdi bana da kafadan atarsan olur diye nasil yapacagim olmuyor dusunuyorum derdim ama oluyormus. O yuzden yogaya baslayin hatta yoga dogum zamani olsun hamilelik surecinde olsun beden ve ruh icin gercekten faydali.

Back