Klomen hakkında bilgilerinize ihtiyacım var

Sanada oldu mu bu ağrılar peki canm kasıgımda deişik bi his var boşluk gbi ama deil cok sert bide sürekli akıntı var bugünlerde azaldı ama biraz var yinede bilmiyorum haftaya gidicem inş iyi bi sonuç çukar, rabbim bebegini saglıkla kucagna almayı nasip etsin inşallah canm

Sağol canım teşekkür ederim ama benim iki yaşında kızım. Ona klomenle hamile kaldım darısı olmayanlara olsun. Ağrı olduğunu hatırlıyorum akıntım da çok fazlaydı. Bir de normalde adete yakın bağırsaklarım iyi çalışırdı o ay kabız olmuştum. O klomene değil hamileliğe bağlı ama. İlk bir kaç ay da devam etmişti. Diğer belirtileri hiç hatırlamıyorum. İnş seninki de tutmuştur

Bnde iki gündür kasıgımdakı agrı gibi şişlik his yüzünden kabızlık yaşıorum inşallah olmuştur canm sagolasın sevindim valla

bana klomen değilde letroks diye bir ilaç verdi 5 gün kullanıp bu ayın 6. sında çatlatma iğnesi olacağım. Aranızda kullan yada kullanıpda hamile kalan var mı Hiç kullanana rastlamadım .

ilk kullanmamla hamile kaldım şükürler olsunnn darısı isteyenlerin başına inşalahhh
Canım merhaba bende yeni katıldım araniza p.tesi doktora gittim bana klomen verdi. Eşim den sperm testi istedi. Bugün kontrole gittim yumurtam 18 mm olmuş hafta Sonu catlicak dedi. Eşimin sperm sonucu 17 milyon cikti saf olanı . Eğer olmazsa bu ay esin ürologa gitsin dedi . Bugün ibrahim saraçoğlu nun kürü ne başlıcam hafta sonuna kadar umarım. Bu ay bende kalabilirimmm

ilacın adı
ama yan etkisi de çok, kist yapıyor
anladım banada letraks isminde bi ilaç verdi içeriği bana veriş sebebinden biraz farklı geldi bu sitede kullanana hiç rsat gelmedim. bendeki kanser hastalarına veriliyomuş banada hormonlarımın çalışması için vermiş arayıp konuştum yan etkiside çok gibisinden sana o iyi gelicek diyince mecburen şimdilik bitirmeye bakıyorum yarın akşam son 5 gün içeceğim

doktorun ne dediyse onu yap derim

tuniss nasıl belirtiler yaşadn kasıgında bişey hissettin mi yani herhangi bi farklılık varmıydı ilaçtan sonra canm benimde ilk kullanımım bu ay 7 sinde gidicem dr.a meraktan ölüyorum

belirtin ne oldu
Hamileliği de sayarsak üzerinden üç yıl geçti hiç hatırlamıyorum. Klomenle alakalı olanı. Hamilelik ise en belirgin kabız olmuştum ki adete yakın iyi çalışır bağırsaklarım. Kaş'ımı falan alırken Can'ım çok acıyordu. Kasıkta batmalar ağrı vardı bir de aşırı yorgunluk be uyku isteği. Hatırladıklarım bunlar

ben ılk defa bu ay klomen kullandm gun aşırı ilşkiye grdk sonra progesteron testı yapıldı bana 29,43 cıktı sonuc yumurtlama olmus adetıme daha var fakat cok sancım var adetmısım gbı kasıklarm agrıo ve akıntım var beyaz yapışkan gbı aslında bende adet olacagm zamana yakın cok rahat tuvalete cıkıodm hatta devamlı cıkıodm gunde ıkı sefer bıle oluodu bu aralar bıraz kabız gbym ama tam bellı degıl daha sımdı sız soyleynce farkettm acaba dıorm bunlar neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…