Klomen hakkında bilgilerinize ihtiyacım var

tuniss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
254
93
28
kızlar merhaba, 1 yıldır gebe kalamıyorum. doktorum klomen verdi . bu hapkla kısa sürede gebelik şansı olurmu dersiniz

kızlar merhaba, 1 yıldır gebe kalamıyorum. doktorum klomen verdi . bu hapkla kısa sürede gebelik şansı olurmu dersiniz
bi ay içindeki vücudumuz bir yumurta oluşturuyor bu ilaçla birden fazla oluşabiliyor buda şansınızı dahada artırıor bi senedir bizde uğraşıoz olmadı bana sorarsan ilk önce eşin bi test yaptırsın ve onda bi sorun çıkmazsa bu ilaçları kullan çünkü hormon alıosun sonuçta

polikistik olduğumu söyledi 50-60 günde bir adet oluyorum. eşimede yaptırdık normal çıktı , sprem sayısı iyi hareketlikliğnde bozukluk var ama bu gebelıgı engellemez dedı. 3 ay kullancam 3 ayda gebe kalamazsam eşim tekrardan yaptırcak banada iğne vercek sanırım. çok sağol bilgi için inşallah hamile kalabiliriz , Allah aratmasın

Kizlar merhaba ben yeni uyeyim bir bucuk yildir ben hu siteyi takip ediyorum bir bucuk yildir evliyim bir sorum olacak bende pco cikti fakat yilda 9 kere falan adet olurum kilomds cok yok 34 33 gune bir adet olurum hamile kalamadigimdan dolayi doktora gittim pco dedi bana klomen verdi 4.gunu kullanmaya basla dedi adetinin adet terihim 31ydi ayin 3.de basladim icmeye 11.den 18ne kadar iliskim oldu esimle su an gebelik testi yaptim idrarda negatif cikti sizce hamile kalma sansim var mi

Ben klomen kullandım fakat gebelik oluşmadı pko var bende de onun dışında bi sıkıntı yok eylülde aşılamaya başlayacağız ama klomenlede hamile kalanlar olabilio umudunuzu kaybetmeyin inş güzel sonuçlar alırsınız

Aminn hepimiz inşallahh . bende hasta olsam kullanmaya baslayacagım ıns ılk ayda kalırım yaa

tuniss canim valla ben bu ay ilk defa klomen kullandim pco var bende adetime 4 gun kaldi goguslerim sisti karnim sisti kasiklarimda agrilar basladi ama heralde adet olacam yani bende klomen ise yaramadi heralde ins sende yarar cnm allahim ins gonlune gore verir

Hadi ya , ümidimizi kaybetmeyelim Allah büyük doktor %70 başarı oranı dedi 3 ay deneyeceğim .. sana kaç ay kullanmanı dedi doktor ? İnşallah hepimizde yarar canım inşallahh

tuniss valla canim ben bi ay demedi sadece verdibkullan dedi bende kullandim bekliyorum adettim 31.de olmasi lazim simdi bekliyorum acaba adetten 3 gun once hamilelik belirtileri nasil.bende sanki hicbir belirti yok gibi karnim sis gogsum sis o kadar arada sanci giriyor acaba ise yaramismidir bide hesap yaptigimda gun asiri yumurtlama tarihinde beraber oldum bilmiyorum valla ben anlamadim bu isi canim.

hım inşallah faydasını görürüz. bende bugün oldum hasta. Pazar günü ilaca başlayacağım inşallah olur inşallahh =) İnşallah sende hemencicik hamiş kalırsın inşallah bende:) Cumanın hürmetine inşallahhhh.

Kızlar merhaba bende klomen kullandım 1 hafta gün aşırı ilişki oldu bayram oldugu için kontrole gidemedim doktorum suan izinde çatlama ignesi yapmadık kendiliğinden olur dedi doktor olmazsa çatlama iğnesi yaparız dedi şuan akıntım ve kasık ağrım var ilaçtan dolayı mı oluyo bu ağrı adet yaklaşırken ki sancılar gibi

Evet
evet klomenden dolayı oluyordur. Bana çatlatma iğnesine gerek yok demişti kontrolden sonrA. İlk kullandığım ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…