Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
klomen günü
- Konu Sahibi Yaren
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım klomene adtedın 5 gunu baslanıyor o yuzden sanırım cagırmıs doktorun.bırsey olucagınıda dusunmuyorum.canım ınslh hersey yolunda gıder
canım benim çok teşekkür ederim bugün gittim ve sorun olmadı artık hayırlısı olsun :Saruboceq:
bende aslında bu konu hakında bilgi almak istiyordum ve ikinci ay kolanılıyormu acaba bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun
klomeni kullanırsın hamile kalamazsan ikinci ay tekrar kullanırsın
6 ay boyunca gebelik oluşmazsa bi sonraki aşamaya geçiliyor cnm
yares mrh bende yarın başlıycam ayrıca bana adetin 12.günü gel dedi ve ovilete adlı bir iğne verdi onuda o gün yapcakmış sanada verdimi
canım bana vermedi iğne sana neden verdi acaba daha önce klomen kullandınmı ki:uhm:
ben klomen kullandım. aslında adetin 3. günü başlanmalı. bende kullandığımda 4. gün başladım. adet gördüm tabiki. şimdi ikincisine başladım. bence diğer adet gününün gelmesini bekle.
ama doktor 5.gün başlanıyo dedi şimdi başladım ve takip yapılıyo bakalım hayırlısı :Saruboceq: sende 3 aymı kullancaksın canım
yares_bulut slm cnm oradamısın
kolmen ilk kez kullanacaksın sanırım.ben geçen ay kullandım.bana kist yaptı canım.inşallah sende bu yan etkisini göstermez.ben şimdi kisti yoketmek için ilaç alıyorum
hadi yaa çok üzüldüm eee napıcam şimdi senağlama şimdilik yumurtam büyüyo peki çatlamazsa hemen kistmi oluşuyo