• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen günü

Yaren

KÖPÜKCAN'ın aşçısı :))
Kayıtlı Üye
arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum ben bu ay klomene başlıcam fakat doktorum adetin 5.günü gel dedi ve 5.güne randevu alamadım 6.gün gitsem olurmu acaba:uhm:

canım klomene adtedın 5 gunu baslanıyor o yuzden sanırım cagırmıs doktorun.bırsey olucagınıda dusunmuyorum.canım ınslh hersey yolunda gıder

canım klomene adtedın 5 gunu baslanıyor o yuzden sanırım cagırmıs doktorun.bırsey olucagınıda dusunmuyorum.canım ınslh hersey yolunda gıder

canım benim çok teşekkür ederim bugün gittim ve sorun olmadı artık hayırlısı olsun :Saruboceq:

bende aslında bu konu hakında bilgi almak istiyordum ve ikinci ay kolanılıyormu acaba bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun

bende aslında bu konu hakında bilgi almak istiyordum ve ikinci ay kolanılıyormu acaba bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun

klomeni kullanırsın hamile kalamazsan ikinci ay tekrar kullanırsın
6 ay boyunca gebelik oluşmazsa bi sonraki aşamaya geçiliyor cnm

yares mrh bende yarın başlıycam ayrıca bana adetin 12.günü gel dedi ve ovilete adlı bir iğne verdi onuda o gün yapcakmış sanada verdimi

ben klomen kullandım. aslında adetin 3. günü başlanmalı. bende kullandığımda 4. gün başladım. adet gördüm tabiki. şimdi ikincisine başladım. bence diğer adet gününün gelmesini bekle.

ben bu ay başladım klomen kullanmaya adetin 6.günü gittim günde 1 tane 5 gün kullandım ama 3 ay denicekmişim olmazsa bi sonraki aşama yani aşılama olur heralde

yares mrh bende yarın başlıycam ayrıca bana adetin 12.günü gel dedi ve ovilete adlı bir iğne verdi onuda o gün yapcakmış sanada verdimi

canım bana vermedi iğne sana neden verdi acaba daha önce klomen kullandınmı ki:uhm:

ben klomen kullandım. aslında adetin 3. günü başlanmalı. bende kullandığımda 4. gün başladım. adet gördüm tabiki. şimdi ikincisine başladım. bence diğer adet gününün gelmesini bekle.

ama doktor 5.gün başlanıyo dedi şimdi başladım ve takip yapılıyo bakalım hayırlısı :Saruboceq: sende 3 aymı kullancaksın canım

yares_bulut slm cnm oradamısın
kolmen ilk kez kullanacaksın sanırım.ben geçen ay kullandım.bana kist yaptı canım.inşallah sende bu yan etkisini göstermez.ben şimdi kisti yoketmek için ilaç alıyorum

ben adetin 5.günü günde 1 tane aldım klomeni.yumurtlama oluştu çok güzel.ama yumurtalar çatlamadığı için kist oluştu.

yares_bulut slm cnm oradamısın
kolmen ilk kez kullanacaksın sanırım.ben geçen ay kullandım.bana kist yaptı canım.inşallah sende bu yan etkisini göstermez.ben şimdi kisti yoketmek için ilaç alıyorum

hadi yaa çok üzüldüm eee napıcam şimdi senağlama şimdilik yumurtam büyüyo peki çatlamazsa hemen kistmi oluşuyo

Back
X