klomen gecikme yapar m?

canım bilmiyorum yapmaz diye biliyorum hamilesin belki ya da çatlamamışlardır ondan olablir

sağol loveli test de yapmadım ne zaman yapmam lazım acaba dr ayhali olmazsan 1 hafta sonra gel dedi 1 hafta beklicem test yapmıcam çıkmazsa moralim bozulur çünkü

canım ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlardan bildiğim ya hamilesin yada yumurtan çatlamadı kist oldu inşallah ilkidir canım.

tatlım bende yapmıstı 5gun gecmıstı adetımın uzerınden ve ben adet olmustum doktora gıttım cok sukur kıst fılan olmamıstı ve 28 gunde bır olan adetım klomenı kullandıgım aydan ıtıbaren hep 33 34 gunde bır olmaya basladı hatta hıcbır yumurtlalık problemım yokken ıcmıstım o ilacı keşke diorum keşke içmeseydim içimde hep bı yaradır o ama dılerım senınkı inş hamılelıkten dolayıdır

ben kullandım 1. ay bıraktıktan 10 gün sonra geldi adetim kullanmadım 2 ay sonrada hamile kaldım

canım ben geçen sene 4 ay kullandım hepsinde tam 1hafta gecikiyordu umutlanıyodum ama hüsranla sonuclandı sonra tedaviye 1sene ara verdim baska doktora dıttım oda klomen verdi ilk kutuyu kullandım yine 1hafta sonra adet oldum 2.kutuyu kullandım hiç umudum yoktu ama hamile kaldım cok şükür rabbim herkese versin

bende klomen kullandım hiçbir etkisi olmamamış ve geçen ayda bun ayda adet gecikmesi yaptı

ben 6ay kullandım hepsinde tam 1hafta gec adet gordum ama 6.ayda hamile kaldım cok sukur rabbim sızlerede hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin aminnnnn

ben klomen kullandim ve hamile kaldim :) Ilk ay bşrsey olmadi ikinci ayda hamile kaldim cok yakinda dogum yapacagim darisi basiniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…