- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35
-
Zaten yarın klomen verir ancak. 1 hafta sonra falan kontrole çağırır yumurtaların yeteri kadar büyümüşse o zaman verir çatlatma iğnesini. Ben iğneye 115 lira ödedim eczanedeKizlar catlama ignesi ve haplari filan klomen , fermara veya digerleri ne kadar ucret oluyor bilgisi olan kaca maliyet oluyor acaba yarin 3 gunum dr tahlil flan yapacak ona gore tedavi baslayacak yarin ona gore hazirlikli gitmek istyorum yardimci olabilcek varmi
Klomen da aldım ama ücretini bilmiyorum bikaç ilaç daha almıştık eşim ödedi bilemiyorum. Klomenden önce folidoce vermişti o 33 lira. İğneden sonra inofolic verdi o da 70 liraydıklomn. Gibi. Hap verdi mi size ona ucreti nedir acaba
İnsallah cnm cok tsk ederimfemarayı 4 sene evvel 110 tl gıbı bır fıyata almıstım.. çatlatma ıgnesını de 75 tl ıdı 45 e verdı eczane.. bazı eczaneler ındırım uyguluyor aklınızda bulunsun
Tsk ederim cnm klomni ne kadr kulaniliyor femarayi kac gunKlomeni 16 liraya aldım femara da 150 liraydı çatlatma iğnesi 100 liraya doktor kendi vurmuştu
Klomeni 5 gün günde 4 tane kullanmıştım femarayıda 5 gün günde 3 kere kullanmıştımTsk ederim cnm klomni ne kadr kulaniliyor femarayi kac gun
Faydasini gordun mu cnmKlomeni 5 gün günde 4 tane kullanmıştım femarayıda 5 gün günde 3 kere kullanmıştım
Ben görmedim faydasını canımFaydasini gordun mu cnm
Femarayı 134 tlye aldım ovıtralle de 115 tl yarın asılamam varmhakkımızdamhayırlısıKizlar catlama ignesi ve haplari filan klomen , fermara veya digerleri ne kadar ucret oluyor bilgisi olan kaca maliyet oluyor acaba yarin 3 gunum dr tahlil flan yapacak ona gore tedavi baslayacak yarin ona gore hazirlikli gitmek istyorum yardimci olabilcek varmi
Allahim hayirsini nasip etsn insallah bu igneler heosi aynimi cnm fiyat olarak ve hepsi ayni ilac ovitralle ignemi baska varmiFemarayı 134 tlye aldım ovıtralle de 115 tl yarın asılamam varmhakkımızdamhayırlısı
Ovıtralle yı bılıyorum sadece cnm baska marka baska dozda vardır ama genelde bunu verıyorlar benım 4.ıgnem bakalım ıns hayırlı sonuclar alırız sen ne kullanıyosun femarayla 12.gun 1 yumurtam oldu benımAllahim hayirsini nasip etsn insallah bu igneler heosi aynimi cnm fiyat olarak ve hepsi ayni ilac ovitralle ignemi baska varmi
Ben. Fermara dgl kolmene basliyorum yarin cnmOvıtralle yı bılıyorum sadece cnm baska marka baska dozda vardır ama genelde bunu verıyorlar benım 4.ıgnem bakalım ıns hayırlı sonuclar alırız sen ne kullanıyosun femarayla 12.gun 1 yumurtam oldu benım
Hayırlısı olsunBen. Fermara dgl kolmene basliyorum yarin cnm
İnsalalh cnm sanada allahim insallah hamile haberini alirizHayırlısı olsun
Ins cnm hepımız hamıle kalırızİnsalalh cnm sanada allahim insallah hamile haberini aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?